Гунди и Котков....
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Поклон! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- SKISA
-
-
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
SKISA написа:30.6.1971
витиня
10ч
Разкажи на по-младите тук, как е станала трагедията, ако я знаеш, де!
Вечна им памет!
- SKISA
-
-
накратко ....!!
има мач на левски във враца или мездра-не помня! мача не е важен и дори не е трябвало гунди и котков да ходят!
те ,обаче като истински професионалисти и то по онова време казват ,че ще отидат ! тръгват с алфа ромеото на гунди -червено!
жена му на гунди го моли да остане ,за да излязат-той отказва!
кара бързо по пътя през витиня-тогава не е имало магистрала!
котков е с него -да не влачат две коли! излиза камион-няква газка или зил-засича им пътя -не ги е видял ,че идват ,защото са карали много бързо. алфата се удря в камиона - в резервоара и всичко избухва в пламъци. умират на място и двамата-шофьора на камиона не успява да г иизвади!
и аз съм бил малък тогава.
останали са в сърцата на милиони фенове и ще бъдат запомнени с човечността си ,гениалната си игра и любовта на хората!!!
има мач на левски във враца или мездра-не помня! мача не е важен и дори не е трябвало гунди и котков да ходят!
те ,обаче като истински професионалисти и то по онова време казват ,че ще отидат ! тръгват с алфа ромеото на гунди -червено!
жена му на гунди го моли да остане ,за да излязат-той отказва!
кара бързо по пътя през витиня-тогава не е имало магистрала!
котков е с него -да не влачат две коли! излиза камион-няква газка или зил-засича им пътя -не ги е видял ,че идват ,защото са карали много бързо. алфата се удря в камиона - в резервоара и всичко избухва в пламъци. умират на място и двамата-шофьора на камиона не успява да г иизвади!
и аз съм бил малък тогава.
останали са в сърцата на милиони фенове и ще бъдат запомнени с човечността си ,гениалната си игра и любовта на хората!!!
- DAEL
- Дакела
-
- SKISA
-
-
не съм чул-т.е. чувал съм тая версия ,но е малко вероятна!
говорил съм с баща ми и дядо ми и тогава такова нещо не се е коментирало! после -много години след това е излязла някаква такава версия -явно вестникарска сензация!! а и ако извадиш тая алфа на гугъл ще ти стане ясно ,че отзад човек в нея не може да седне!!!
както и да е -не спориме .
темата ми е ,че хората са били велики и ,както каза една колежка са играли с хъс и за самата игра и публиката!!!!
ако гунди е можел тогава да излезе навън да играе е щял да бъде един от най-великите футболисти в света на всички времена!!! не че сега не е!!!!
говорил съм с баща ми и дядо ми и тогава такова нещо не се е коментирало! после -много години след това е излязла някаква такава версия -явно вестникарска сензация!! а и ако извадиш тая алфа на гугъл ще ти стане ясно ,че отзад човек в нея не може да седне!!!
както и да е -не спориме .
темата ми е ,че хората са били велики и ,както каза една колежка са играли с хъс и за самата игра и публиката!!!!
ако гунди е можел тогава да излезе навън да играе е щял да бъде един от най-великите футболисти в света на всички времена!!! не че сега не е!!!!
- DAEL
- Дакела
-
Велики са били и ще останат велики в нашите спомени, но начина по който са си отишли мисля, че трябва да бъде като обеца за много хора тук!
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
DAEL написа:Велики са били и ще останат велики в нашите спомени, но начина по който са си отишли мисля, че трябва да бъде като обеца за много хора тук!

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Дълбок поклон!
да допълня SKISA......мача за който пътуват е във Враца, бенефис, юбилеен - по случай 50 годишнината на Ботев Враца, по същото време Левски тренират на Герена, но Гунди е наказан защото предния мач (с/у цска) получава втория червен картон в цялата си кариера, след като безжалостно е ритан и тормозен цял мач нервите му не издържат....... и дисциплинарната комисия е свикана извънредно още в понеделник за да го накаже за 3 мача с цел да не излезе на предстоящия финал за купата на Съветската армия......
Това са факти, а иначе за и около катастрофата легенди много......
Гунди и Котков остават живи, защото ги помним!
да допълня SKISA......мача за който пътуват е във Враца, бенефис, юбилеен - по случай 50 годишнината на Ботев Враца, по същото време Левски тренират на Герена, но Гунди е наказан защото предния мач (с/у цска) получава втория червен картон в цялата си кариера, след като безжалостно е ритан и тормозен цял мач нервите му не издържат....... и дисциплинарната комисия е свикана извънредно още в понеделник за да го накаже за 3 мача с цел да не излезе на предстоящия финал за купата на Съветската армия......
Това са факти, а иначе за и около катастрофата легенди много......
Гунди и Котков остават живи, защото ги помним!
F**k them all!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бог да ги прости, лека им пръст. Това, че цяла България ги обича и ги помни, или предава на поколенията спомените си, доказва какви хора са били. Това са кратките мигове в годината, когато футболната ни общественост не се дели на Левски и ЦСКА.
Видео от днешната панахида
http://www.sportal.bg/video.php?video_id=15407
Баща ми много ми е разказвал за двамата, как е ходил на Герена (сега стадион Георги Аспарухов) и за това как е присъствал на погребението и какво е преживял там.
Ето и едно кратко филмче с кадри от мачове на Гунди.
http://www.sportal.bg/video.php?video_id=14265
Пускам го само да си изградят някаква бегла представа тези, които не са го гледали на живо (като мен за съжаление) или по телевизията. Филмчето е овучено и със сръбската песен за Гунди и Котков (В изпълнение на Годжи и Куку бенд). Направо тръпки ме побиват
.
Видео от днешната панахида

Баща ми много ми е разказвал за двамата, как е ходил на Герена (сега стадион Георги Аспарухов) и за това как е присъствал на погребението и какво е преживял там.
Ето и едно кратко филмче с кадри от мачове на Гунди.

Пускам го само да си изградят някаква бегла представа тези, които не са го гледали на живо (като мен за съжаление) или по телевизията. Филмчето е овучено и със сръбската песен за Гунди и Котков (В изпълнение на Годжи и Куку бенд). Направо тръпки ме побиват

Последна промяна krika на 30 Юни 2009, 17:26, променена общо 6 пъти
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3