E36 ОВ 4704 АХ
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
E36 ОВ 4704 АХ
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
значи някой може ли да провери дали въпросното бмв не се издирва защото днеска мернах въпросната кола която е изоставена на 1 место къдео сиг полиция не е минавала никога колата е с много култови джанти и свалена на стъклото има граждансак до 9 месец 2008 и последна винетка апирл 2008 колата е мерната в софия в гоогле не можах да намера някъде да се издива ама да изостават такава кола..
само не съм сигурен дали не е 4714 но мисля че е 4704
значи някой може ли да провери дали въпросното бмв не се издирва защото днеска мернах въпросната кола която е изоставена на 1 место къдео сиг полиция не е минавала никога колата е с много култови джанти и свалена на стъклото има граждансак до 9 месец 2008 и последна винетка апирл 2008 колата е мерната в софия в гоогле не можах да намера някъде да се издива ама да изостават такава кола..
само не съм сигурен дали не е 4714 но мисля че е 4704
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Защо не се обадиш и в полицията? Като продиктуваш номера ще ти кажат дали е обявена за издирване. Скоро имаше едно момче тук, дето пропищя, че са му откраднали Е36-цата в студентски... 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
kiko написа::OT: да използвам темата,та до басеина диана седи от зимата още една 7ца маи Е38 се водеше модела тъмно синя със софииска регистрация,вече гумите саи спаднали и вече липсват някои елементи по екстериора.ако някои се интерсува от номера ще го видя,дано да съм бил полезен
Тази седмица седи повече от половин година там,работя наблизо и я виждам всеки ден,мойе да е крадена,може и да са я заебали там,но по тая улица минават често полицай
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Как мислите дали е грешно такива коли примерноп които си личи че са изоставени с години примерно некоя фирам да ги събира или изкупува
защото не си заслужава колата да седи там по добре някой да и се радва
човека ако е искал да я запази е щел я на паркинг я нещо друго
утре ще я снимам да я видите
Как мислите дали е грешно такива коли примерноп които си личи че са изоставени с години примерно некоя фирам да ги събира или изкупува

утре ще я снимам да я видите
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колата е на един приятел,не се издирва!
Преди можеби 2 месеца си изгуби документите и затова не я кара,абе дълга история.
Даже я има снимана в галерията ми (на първата снимка) заедно с моита кола.
Преди можеби 2 месеца си изгуби документите и затова не я кара,абе дълга история.
Даже я има снимана в галерията ми (на първата снимка) заедно с моита кола.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1