много свободно време или професионализъм? или...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

много свободно време или професионализъм? или...

Мнение от alx » 29 Юни 2009, 20:05

или от двете по малко/много?

http://www.tamparacing.com/forums/presi ... 5-amg.html
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Юни 2009, 20:09

Безобразно много професионализъм. И аз си мисля, че с некви полир пастички прайм нещо :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 29 Юни 2009, 20:16

Имайте, предвид и че това не е каква да е боя. Не мога да повярвам, че това би могло да се постигне само с полиране.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Юни 2009, 20:18

Тук във форума нямахме ли такъв колега.Мисля,че беше от Габрово.А и колко време ще изкара така полирана кола в бг,просто това ще е като магнит някой скапаняк да я лъзне с ключа от край в край.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 29 Юни 2009, 21:55

не съм капацитет , но лака със сигорност е нещо страшно на тая кола. Преполагам е съпоставима цената му със цената на Мерцедеса де .
Тук е преди интервенцията . и човека си разбира от работата и си има широк спектър пастички и знае как да ги използва
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 29 Юни 2009, 22:21

Незнам но това не е кой знае колко време отделено :) има къде къде по големи проекти. Хубаво е да се отбележи,че това са чисто нови коли и всички дефекти които виждате са причинени от дилърът :) при миенето...
аз много съм се зарибил на тая тема напоследък(след посещение при десо) и чета много.
ей това също е интересно
http://www.autogeekonline.net/forum/sho ... alton.html
Хубавото е,че в БГ си имаме Десо :)))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Юни 2009, 22:47

перфекционизъм бих казал аз. сигурен съм, че в къщата му, двора му и т.н. нещата изглеждат по същия начин :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 29 Юни 2009, 23:44

Няма човек в България, който да направи такова нещо, щото тук всички са "най-добри" и всички си знаят... Максолен (?!?!), Сонакс (!??!) и 3М (ок...).... и т'ва е. Други марки няма, а хората "там" плащат по $1500 за 100-150гр. вакса....

Ма тук ще има и малко луди да платят 600-800+ лева за "детайлване"...

alx, дай го тоя мерц в избрана от теб в мивка БГ, да го измият 5+ пъти и после като се върне при дилъра, ще им целува краката.

Ма аз какво ли знам...

PS: Makita/Flex + Meguiar's/Menzerna + black = sex!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 30 Юни 2009, 8:12

absix написа:Няма човек в България, който да направи такова нещо, щото тук всички са "най-добри" и всички си знаят... Максолен (?!?!), Сонакс (!??!) и 3М (ок...).... и т'ва е. Други марки няма, а хората "там" плащат по $1500 за 100-150гр. вакса....

Ма тук ще има и малко луди да платят 600-800+ лева за "детайлване"...

alx, дай го тоя мерц в избрана от теб в мивка БГ, да го измият 5+ пъти и после като се върне при дилъра, ще им целува краката.

Ма аз какво ли знам...

PS: Makita/Flex + Meguiar's/Menzerna + black = sex!

А бе и аз мислих като теб,но като видех кола минала през Десо ,колегата по горе ме подсети, си промених коренно мнението.
Изображение

Аватар

Мнение от absix » 30 Юни 2009, 9:06

Аз също съм бил при Десо, лично с моята ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 30 Юни 2009, 9:28

GVT написа:А бе и аз мислих като теб,но като видех кола минала през Десо ,колегата по горе ме подсети, си промених коренно мнението.

А кой е Десо?

Аватар

Мнение от absix » 30 Юни 2009, 9:31

Escape написа:
GVT написа:А бе и аз мислих като теб,но като видех кола минала през Десо ,колегата по горе ме подсети, си промених коренно мнението.

А кой е Десо?

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86861

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 30 Юни 2009, 9:44

absix написа:
Escape написа:

А кой е Десо?

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86861

ааа да бе... сега като видях темата и се сетих че съм я чел още като се появи в далечната 2008-ма година, ама явно съм забравил че се казва Десо момчето

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 30 Юни 2009, 10:10

Eто нещо подобно само,че със е36 ;)

:arrow: http://www.autopia.org/forum/pro-detail ... -vids.html

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Юни 2009, 11:49

Аз сега ще му напиша л.с. на Десо да хвърли поглед на темата ,той не пише никъде другаде освен в неговата тема :idea:

Добре де , тоя там на снимките дето пастира/полира започва да работи върху нов и много скъп автомобил , това според мен е малко повече предимство :)

Тук се карат за пастиране автомобили ,които са в трагично състояние на фона на Мерцедесите от линка ,които Алекс показа ... Десо ще се включи предполагам скоро и ще е интересно за всички вас ,които не го познавате лични ,не сте разговаряли с него и нямате преки впечатления от ръцете му , там в Щатите доколкото знам от него са му минали автомобили за милиони долари през ръцете ,повечето от които по два пъти на ден дори :shock: Имаме със сигурност поне един абсолютен професионалист в държавата :!:

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата