Съсипването на чоешкия живот... /M.Jackson/

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Съсипването на чоешкия живот... /M.Jackson/

Мнение от D_reamcatche_R » 29 Юни 2009, 19:34

"....Междувременно момчето, което през 1993 година обвини певеца в сексуално насилие, се отрече от думите си.

13-годишният тогава Джордан Чандлър детайлно обясни как и къде Краля на попа го е насилвал.

Случаят завърши с извънсъдебно споразумение, а Майкъл плати на Джордън 22 милиона долара обезщетение.

Всичко това обаче толкова го стресира, че Джако се пристрасти към болкоуспокояващите.

„Никога не съм искал да лъжа и да унищожавам Майкъл, но баща ми ме накара. Сега не мога вече да кажа на Майкъл колко много съжалявам и никога няма да мога да го помоля да ми прости.

За първи път не мога да понеса тези лъжи повече. Майкъл Джексън не ми е направил нищо. Всичко бе измислица на баща ми, който търсеше всякакви начини да се отърве от беднотията" - каза Чандлър. ..."
Извадката е от http://www.dnes.bg/muzika/2009/06/29/uj ... jako.73458 .

До къде води човешката алчност и сребролюбие... има много примери в историята. Дори не мога да си представя що за хора биха съсипали други човешки животи заради собствените си интереси. Особено когато жертвите на този кошмар са хора допринесли толкова много за човечеството /не че ако се отнася за обикновенни хора е приемливо/. Как живеят тези душевни изроди със себе си? С какви мисли заспиват. А какво заслужават такива "хора"? Не ми го побира ума. А за съжаление в днешния меркантилен и оскотял свят сме свидетели на такива сцени почти ежедневно :( Губят ми се думите...
Почивай в мир Майкъл !
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Юни 2009, 19:43

Да бе да,за 22 минки знаеш ли че 99% от хората ще казват каквото им кажат.Нали се сещаш защо е това извънсъдебно споразумение.Ти ако си сигурен ,че си чист дали ще дадеш на някого една камара пари да не се стигне до съд.Па и момчето си е право,срама ,че са те е.....и си е голям,нормално е да говори така.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D_reamcatche_R » 29 Юни 2009, 19:48

GVT написа:Да бе да,за 22 минки знаеш ли че 99% от хората ще казват каквото им кажат.Нали се сещаш защо е това извънсъдебно споразумение.Ти ако си сигурен ,че си чист дали ще дадеш на някого една камара пари да не се стигне до съд.Па и момчето си е право,срама ,че са те е.....и си е голям,нормално е да говори така.

Ами колега... нема сми да те коментирам. Каквото имах да казвам го казах.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Юни 2009, 19:53

Защо да няма смисъл?Нали за това е форум,да се разисква и всеки да си кааже неговата гледна точка.Джексън е един от най великите изпълнители за всички времена,но това не го прави безгрешен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 29 Юни 2009, 20:02

но не го прави и бял негър педофил ;) След като Джако построи детския парк, всеки тарикат би се сетил точно за това като най-лесния вариант да припечели някой и друг милион.
Само дето си мислех, че някоя гадна майка го е скалъпила тва..
Ако тва е истина не ми се говори какво заслужава тоя "баща".. да се изгавриш така и с детето си и с легенда.. :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D_reamcatche_R » 29 Юни 2009, 20:03

GVT написа:Защо да няма смисъл?Нали за това е форум,да се разисква и всеки да си кааже неговата гледна точка.Джексън е един от най великите изпълнители за всички времена,но това не го прави безгрешен.

Колега не става въпрос, че Майкъл е безгрешен. Идеята на поста ми беше това след цитата, като просто използвах конкретния случай, който провокира тези ми мисли.
А реших да не коментирам колегата, поради факта, че ние цялата истина няма как да я знаем, НО си мисля, че се е стигнало до извънсъдебно споразумение поради желанието на Жако /ако е невинен/ в случая да прекрати този кошмар. Защото както се сещам /тогава бях макък де/ този случай гръмна в медиите по целия свят. Постоянно и навсякъде се пише, говори, коментира. Че и преди папараците не са го оставяли - Да, но представям си каква истерия с отрицателен заряд е била около този случай. И аз да бях и аз бих платил само и само да спре да се шуми, да си се затворя вкъщи и да се отдам на де що транквиланти и психотропни вещества мога да намеря с надеждата да изтрия или поне да притъпя кошмара. Не исках да коментирам защото темата от първия пост тръгна към спор аджеба виновен ли е или не... Това няма как да го знаем и темата ще се превърне в "%#$@%%#" както много други теми тук.
Мене ме възмущава както казах самото явление. А мението ми за него го написах :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 29 Юни 2009, 20:04

Джордан Чандлър си призна! Джако никога не е бил педофил!

След внезапната смърт на Майкъл Джаксън, Джордан Чандлър разкри чрез свой блог в интернет каква е истината относно Краля на попа и обвиненията в блудство срещу него.

Читател на Paparak.bg ни изпрати линк на блог, в който човек, представящ се за Джордан Чандлър, разкрива истината относно скандала, който опетни името на Майкъл Джексън. След като направихме проучване забелязахме, че тази новина доста бързо е обиколила стотици интернет страници, включително и MySpace.com.

През 1993 година, Майкъл е обвинен в сексуален тормоз от 13-годишния Джордан Чандлър. Обвиненията идват почти веднага след световното му турне "Dangerous". Стресът е толкова голям, че музикантът се пристрастява към успокоителните и започва редовно да пие Валиум, Ксанакс, Ативан и други лекарства.

Mайкъл се договаря със семейството на Чандлър и плаща 20 млн. долара обезщетение. Обвиненията са свалени, но имиджът на певеца вече е изцяло опетнен и това го преследва до края на живота му.

След неочакваната смърт на Майкъл Джексън, Джордан прави ексклузивно признание! В свой блог в интернет той е написал, че никога не е имало нищо между него и Джако. Той пише: "Никога не съм искал да лъжа и унищожа Джексън, но го направих заради баща ми. Той ме караше да лъжа пред психиатрите и полицията. Сега мога само да кажа, Майкъл, толкова съжалявам, ще можеш ли някога да ми простиш?"

Винаги е имало подозрения, че 13 годишния тогава Джордан лъже. Неговият баща Евън Чандлър бе записан да казва "Няма как да загубя, ако доведа нещата докрай, ще взема всичко, което искам от него и това ще го унищожи завинаги."

Под влианието на баща си Джордан е бил принуден да лъже. В съда той разказваше как Джако го е карал да докосва пенисът му. Малко след това пред психиатър и пред полицията той дори заяви, че с Майкъл са имали и по-интимни отношения като целувки, мастурбация и орален секс. Той дори даде подробно описание на гениталиите на Джексън.

В блогът си Джордан допълва "Сега след всичко случило се, не мога да лъжа повече. Майкъл Джексън никога не ме е докосвал. Всичко бе заради желанието на баща ми да избяга от бедността."

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Юни 2009, 20:09

популизъм и оправдания.

майкъл свърши на 50 години защото никой независимо колко пари има не може да направи с тялото си това което той направи и да се спаси от гнева на майката природа.

мога да напиша още по въпроса ама за мъртвите нали или хубаво или нищо...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Юни 2009, 20:14

М, даааа.Има много истина в това което казваш,но винаги ще остане едно НО,малка капчица съмнение.Нямам и намерение да го обръщаме на спор.Хайде да помислиме колко много хора има набедени,за кражби,изнасилвания,убийства и тн. които нямат парите на поп звездата и отиват невинни в затвора.Техния живот дали не е съсипан?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 29 Юни 2009, 20:15

и за ВЛАДИМИР КУЗОВ ,както и почти половината от обвинените важи това-просто е най-съсипващо като обвинение :evil: :!: :idea: -народа е безочлив и алчен...
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Съсипването на чоешкия живот... /M.Jackson/

Мнение от icak » 29 Юни 2009, 20:20

...
Последна промяна icak на 07 Дек 2012, 20:57, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 29 Юни 2009, 20:36

alx написа:популизъм и оправдания.

майкъл свърши на 50 години защото никой независимо колко пари има не може да направи с тялото си това което той направи и да се спаси от гнева на майката природа.

мога да напиша още по въпроса ама за мъртвите нали или хубаво или нищо...

А дали не го направи именно заради публиката, на която си отдаде живота? Според теб би ли си позволил да излезе с витилиго на сцената целия на петна и да се държи по същия начин..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D_reamcatche_R » 29 Юни 2009, 21:00

GVT написа:М, даааа.Има много истина в това което казваш,но винаги ще остане едно НО,малка капчица съмнение.Нямам и намерение да го обръщаме на спор.Хайде да помислиме колко много хора има набедени,за кражби,изнасилвания,убийства и тн. които нямат парите на поп звездата и отиват невинни в затвора.Техния живот дали не е съсипан?

D_reamcatche_R написа:"....Особено когато жертвите на този кошмар са хора допринесли толкова много за човечеството /не че ако се отнася за обикновенни хора е приемливо/....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D_reamcatche_R » 29 Юни 2009, 21:02

D_reamcatche_R написа:
GVT написа:М, даааа.Има много истина в това което казваш,но винаги ще остане едно НО,малка капчица съмнение.Нямам и намерение да го обръщаме на спор.Хайде да помислиме колко много хора има набедени,за кражби,изнасилвания,убийства и тн. които нямат парите на поп звездата и отиват невинни в затвора.Техния живот дали не е съсипан?

D_reamcatche_R написа:"....Особено когато жертвите на този кошмар са хора допринесли толкова много за човечеството /не че ако се отнася за обикновенни хора е приемливо/....

А и ако мога така да се изразя... Набеждаването на обикновен човек е престъпление срещу самия човек. А набеждаването на човек от величината на Джексън си е престъпление срещу човечеството.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 29 Юни 2009, 21:14

Незнам какво трябваше да му се случи на тоя човек че да го оставят на мира ... Очевидно и смъртта не помага :confused: Ай върви после ''почивай в мир ''...

Следваща

Назад към Извън Темата