Гласувайте !!!
Модератор: Общи модератори
- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
Гласувайте !!!
Не знам дали тук има хора, които смятат, че няма смисъл да се гласува...
Дано няма такива!
Гласувайте !!!
Ако някой не знае защо трябва да се гласува - да пита.
Дано няма такива!
Гласувайте !!!
Ако някой не знае защо трябва да се гласува - да пита.
Как се живее в държава, в която да си прост е модерно?!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Това е само десетата такава тема, но все пак... гласувайте наистина!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
За да не ти говори детето на турски в родната ни Държава-България и жена ти да не ходи забулена!stambo_81dg написа:аз искам да ми се обясни защо да гласувам?![]()
продавам си гласа
Хората са се изпопребивали за да живеем свободни от тия...!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
titto написа:stambo_81dg написа:аз искам да ми се обясни защо да гласувам?![]()
продавам си гласа
Хората са се изпопребивали за да живеем свободни от тия...!!!
то маи напразно е било

манталитета на българина е такъв че които и да влезе в този парламент само ще гледа как да се нагуши и да окраде каквото може.
и ние ще си понасяме последствията от това.
те и в европа не ни искат.
вече 20 години сме на един хал горе долу всеки обещава да ни оправи
но маи само ЗА ОТЗАД имат предвит в предизборните кампании.
направо вече ме е срам че съм българин.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз се "изкефих", когато избраха правителството на царя
цитирам
"Ще ви оправя за 800 дни"
Много мой приятели и познати повярваха ... как? не знам! Аз самия не мога да проумея, как някой вярва на подобни глупости!
Поне задаващото се правителство (това на Герб) не излиза с такива гръмки обещания.
Доколкото чух, Б. Борисов, казва, че ако на хората не им хареса как действа правителството, след 6 месеца ще се избира ново. На мен този вариант ми харесва! Даже много ми харесва! Нека дадем гласа си за въпросната партия, пък да видим какво ще стане за 1/2 година, ако пак е същото, ще търсим алтернатива на друго място, а не да чакаме по 4-ри години и да гледаме как от олигофрените в парламента нищо не става.
И така, ред по ред, 6 месеца след 6 докато не се намери КОЙ да внесе ред. 6 месеца не са много, но не са и малко, може да се вкара този-онзи в затвора, А ТОЧНО ТОВА ЩЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА!
10-20-50-100 политици влезли в затвора, пък да видим другите, дали ще крадат, ако знаят, че ги чакат 15-20 и повече годинки.
ГЛАСУВАЙТЕ!!!
цитирам
Много мой приятели и познати повярваха ... как? не знам! Аз самия не мога да проумея, как някой вярва на подобни глупости!
Поне задаващото се правителство (това на Герб) не излиза с такива гръмки обещания.
Доколкото чух, Б. Борисов, казва, че ако на хората не им хареса как действа правителството, след 6 месеца ще се избира ново. На мен този вариант ми харесва! Даже много ми харесва! Нека дадем гласа си за въпросната партия, пък да видим какво ще стане за 1/2 година, ако пак е същото, ще търсим алтернатива на друго място, а не да чакаме по 4-ри години и да гледаме как от олигофрените в парламента нищо не става.
И така, ред по ред, 6 месеца след 6 докато не се намери КОЙ да внесе ред. 6 месеца не са много, но не са и малко, може да се вкара този-онзи в затвора, А ТОЧНО ТОВА ЩЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА!
10-20-50-100 политици влезли в затвора, пък да видим другите, дали ще крадат, ако знаят, че ги чакат 15-20 и повече годинки.
ГЛАСУВАЙТЕ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:...
...
Доколкото чух, Б. Борисов, казва, че ако на хората не им хареса как действа правителството, след 6 месеца ще се избира ново. На мен този вариант ми харесва!
Ако се замислиш ще видиш, че думите на царя преведени на езика на настоящата предизборна обстановка = обещанието на Борисов. Ти сериозно ли вярваш, че след 6 месеца ще могат да се свикат предсрочни избори? Дори теоретично да е възможно, ще е като да свикаш референдум

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BMX написа:vicho написа:...
...
Доколкото чух, Б. Борисов, казва, че ако на хората не им хареса как действа правителството, след 6 месеца ще се избира ново. На мен този вариант ми харесва!
Ако се замислиш ще видиш, че думите на царя преведени на езика на настоящата предизборна обстановка = обещанието на Борисов. Ти сериозно ли вярваш, че след 6 месеца ще могат да се свикат предсрочни избори? Дори теоретично да е възможно, ще е като да свикаш референдум
Защо не?

поне досега, каквото е казал, то е станало...
а това изглежда разумно за разлика от царските изказвания
п.с. я си признай, тогава за царя ли гласува? (това отделно дискусията, която водим)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Не, не съм гласувал за царя. Но няма и за Борисов да гласувам.
То и преди да дойде царя на власт, което беше казал си го изпълни. Незнам защо реши, че това е критерий.
Да спрем дотук с нашия разговор, че го обърнахме на полемика.
Иначе нещо, което бих казал на всички - четете история, там е истината!
То и преди да дойде царя на власт, което беше казал си го изпълни. Незнам защо реши, че това е критерий.
Да спрем дотук с нашия разговор, че го обърнахме на полемика.
Иначе нещо, което бих казал на всички - четете история, там е истината!
Последна промяна BMX на 29 Юни 2009, 0:10, променена общо 1 път