разочарован от opelclub-bg.com

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

разочарован от opelclub-bg.com

Мнение от bavarcheto.su11 » 28 Юни 2009, 10:30

значе колеги незнаех каде да го споделя това разучарование и реших да го направя тука все пак нали сме едно голямо семейство. Жена ми кара Опел Астра GSI 2.0 115ps значе бях доста скрептичен от тази кола от както не започнах и аз да я карам сега съм доволен и не искам дори и да я продавам и малко да я пооправа, започ1на тавана да пада ложата на скоростния лост както и на ръчната са се протрили и шофюрската седалка се е разпарцала, а и също така искам да и сложа и климатик. Така че не съм компетентен много много и искам да я закарам някаде да ми ги направят тези неща, и то при чувек който ги е правил или поне да получа инфо за операциите реших да се регистрирам във въпросниа сайт и какво става, когато натисна нова тема за да си саздам моя в която да питам за свичко това ми казават (НЕМОЖЕ) за което се ядосвам и пак се опитвам и пак ми викат (НЕМОЖЕ), когато се разчовърквам малко разбирам че мога само да чета понеже незнайа си какво. Пак какви смешници са само ако знаете, един тип на моторчето за празните обороти вика това е смокача и не спорете с мен :ahah: когато исках да го поналея малко този и9 натискам саответно бутона нов отговор :++ (НЕМОЖЕ). кажете ми как да не се :maad: :ranting: :maad: :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Юни 2009, 10:39

Еми искат да поограничат спама. И ето такива теми :help:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 28 Юни 2009, 10:43

брат незнам кво си разо4арован но аз като серегистрирах в фиат форума 4е имаме пунто на женатана ме интересуваха некои дребни и смешни вапроси като може ли да сменим таблото с такова с оборотомер да дизело автомобил4е еми 3 та година 4акам отговор тия хора незнам кво ги вле4е ама маи само ние се интересуваме живо по интервенци по колите си :D
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 28 Юни 2009, 10:59

Когато един форум се превърне в библиотека, определено спира да бъде форум. Нали за това има модераторски екип, който преценява дали съответната тема да бъде изтрита или заключена и т.н... Затова си харесвам форума :mrgreen:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Юни 2009, 11:13

Аз така се бях регнал във Ауди форума преди 2 години и тази зима като си купих Ауди , се опитах да вляза и там , но си бях забравил паролата - праштах мейли , тоговор чакам 6ти месц . Опитах нова регистрация , уж я направих , но все ми дава грешни парола и име :evil: Хубав име е форума , ама не мога да пиша там и съм се отказал вече :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юни 2009, 11:14

абе я влезте във форума на "Форд" е тогава ще видите приключение,никой нищо не знае за новите фордове ТДЦИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Re: разочарован от opelclub-bg.com

Мнение от Изрода » 28 Юни 2009, 11:21

bavarcheto.su11 написа:значе колеги незнаех каде да го споделя това разучарование и реших да го направя тука все пак нали сме едно голямо семейство. Жена ми кара Опел Астра GSI 2.0 115ps значе бях доста скрептичен от тази кола от както не започнах и аз да я карам сега съм доволен и не искам дори и да я продавам и малко да я пооправа, започ1на тавана да пада ложата на скоростния лост както и на ръчната са се протрили и шофюрската седалка се е разпарцала, а и също така искам да и сложа и климатик. Така че не съм компетентен много много и искам да я закарам някаде да ми ги направят тези неща, и то при чувек който ги е правил или поне да получа инфо за операциите реших да се регистрирам във въпросниа сайт и какво става, когато натисна нова тема за да си саздам моя в която да питам за свичко това ми казават (НЕМОЖЕ) за което се ядосвам и пак се опитвам и пак ми викат (НЕМОЖЕ), когато се разчовърквам малко разбирам че мога само да чета понеже незнайа си какво. Пак какви смешници са само ако знаете, един тип на моторчето за празните обороти вика това е смокача и не спорете с мен :ahah: когато исках да го поналея малко този и9 натискам саответно бутона нов отговор :++ (НЕМОЖЕ). кажете ми как да не се :maad: :ranting: :maad: :ranting:

Според мен така трябва да бъде,защото аз се регистрирах на скоро там че исках да продам една кола,и се оказа че не мога да пиша един месец.Много псувах,щото колата(парите ми )седяха еи така 1 месец,НО за този един месец научих доста полезни неща ,запознах се доста обстоино със форума,и мисля че избегнах доста безсмислени постове от моя страна.Разбрах че там цари железна дисциплина и това донякъде всява ДОСТА РЕСПЕКТ в цялата ситуация.
Е наистина е малко скучно,но пък доста изчистено и получаваш чиста информация.

А и си имат постоянна спам тема във извън темата,макар че то като ти е разрешено-вече не е толкоз интересно.

Но е ФАКТ ЧЕ ТОЯ ФОРУМ ВЕЧЕ Е ПЪЛНА БОЗА,и дори аз се зачитам все по рядко из техническите форуми,щото е едно и също-1 во мнение-какво масло,какво да си купа 20 ка или ИС и още 10 тина тъпи въпроса.
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.su11 » 28 Юни 2009, 11:31

да но не мислите ли че тези тапи въпроси трябва да се ограничат с една тема например по-по-най :mhihi: а не да те остаят като мърша на сланце . кой както иска да го разбира но за мене е тапо, а пак и какво означава по им е изчистен форума незная не видях чак толкова коректни отговори не съм казал че и нашия форум е супер но поне можеш да питаш за най елементарното например как да си смениш бушона за чистачките и кой номер е без да чакаш един месец не мослите ли :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 28 Юни 2009, 11:54

То,май и форума ще им изгние като колите :mhihi: А това НЕМОЖЕ,явно се появява,защото сайта се е бъгнал,а модераторите са заети да свалят ръжда :help:

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 28 Юни 2009, 12:32

Аве каква диспциплина , аз половината модераторски екип на ОПЕЛкЛУБ-БГ.нет ми идва да ги пребия групово. Ама всичките на веднъж , това е причината да не отида на националната им среща. Просто не може някъв пиклио от София , седнал пред клавиатурата , дадени са му малко права и да сипва с големия , а всъщност да е най голямата мишка :D
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 28 Юни 2009, 13:07

Айде пак плюене.. :mhihi:
Всеки форум има различна политика, нужно ли да делите хората и да се мислиме за перфектни? :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 28 Юни 2009, 13:24

Здравей, bavarcheto.su11!

Аз съм peshokn от OPEL CLUB BULGARIA, регионален представител (аджеба сенатор) и до една степен модератор - един от малкото, които подреждат теми от техническо естество в нашия форум. Попаднах на тази тема, защото ми беше дадена от приятел и реших да ти обясня причините за твоето недоволство.

Така, по принцип политиката на нашия форум се състой в това, че трябва да ограничаваме новите потребители от постване на нови теми, поради факта, че преди време форума беше станал бит пазар. В смисъл такъв влизаха и се регистрираха само потребители, които пускаха една тема в КУПУВА/ПРОДАВА разделите, като я пускат грешно, след което повече не се вясват и не правят никаква активност.

Лично моето желание, като избегна всички ненужни конфликти, е форума да бъде ТЕХНИЧЕСКИ, не някакъв бит пазар.

Та, ти си се регистрирал, но трябва да мине известно време докато ти се дадат права да пишеш! Трябва да проверят дали правилно си въвел необходимите данни за автомобила си, защото е глупаво да се спами в техническите теми с въпроси от сорта на "каква ти е колата, коя година, кой двигател" и прочее!

Относно интериорните ти въпроси, мога да ти кажа, че лично аз съм подреждал раздел "Интериор" и адски много се дразня, когато някой потребител не използва търсачката, а директно пуска нова тема! Вервай ми, има теми за твоите проблеми, просто ги потърси в този раздел като използваш търсачката по следния начин - търсене само в този раздел, като търсиш следното ASTRA+F (G или H) ... ще се очудиш колко теми ще ти излязат!

Та така! Нека да си имаме уважението, защото въпреки Астра, преди съм имал три BMW-та! Много ви моля за човешко безконфликтно отношение!

Поздрави!

PS. Колега LuBo1, кому е нужна агресия? Щом ти е мерак да се биеш и щом приемаш сам себе си за нисш индивид, който си оправя проблемите с физическа саморазправа, моля те, кажи ми никовете на модераторите и ще ти ги подсигуря строени за строева подготовка, та да се биете и бекем може да прокопсате всичките, та да ви дойде акъла!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.su11 » 28 Юни 2009, 13:51

peshokn нека да те питам аз тогава ако нашия форум беше такав като вашия как щеше да го обясниш това всичкото казано от теб сега или щеше да чакаш три месеца за да ти бадат дадени права да пишеш тука, а пак и като гледам може да си имал три БМВта но сега караш астра нали трябва ли тогава да те пускат нашите хора да пишеш тук. Искам да ти заявя че това за мене е голяма ПРОСТОТИЯ, а пак и не зная за твоя познат но защо ли си мислия че следите другите фороми :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 28 Юни 2009, 13:56

Затова, колеги, като си купите опел, паркирате го пред блока за около месец - месец и нещо, докато станете уважаван юзър на форума им :mhihi:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 28 Юни 2009, 14:01

Така! Явно те вълнува защо съм регистриран тук... е, ще ти отговоря! Регистрирах се тук, защото преди време откраднаха едно монтанско GSI и както предполагам си наясно, има различни хора. Някои потребители на този форум са над грубата селска идиотщина и имагинерните вражди между форумите и са склонни да си помагаме взаймно!

Така, колкото и тъпо да ми е да призная, опелджиите са мнозинство, почти колкото голфаджиите - има всякакви идиоти с нисък манталитет. Предполагам и тук има такива индивиди, но явно са по-малко! На този въпрос може да отговори управата на този форум!

Ако сега си купя новото БМВ, вервай ми, ще бъда склонен да изчакам и 6 месеца! Няма да пускам тъпи теми, няма да задавам глупави въпроси, а ще гледам да помогна за постигането на по-качествен форум, съответно клуб!

Не следим форумите, познати и приятели ни дават линкове на разни хранилки и поради факта, че аз съм добър и гледам да се разбирам с хората, се опитвам да отговарям в подобни теми. Не за друго, за да дам яснота върху ситуацията, че предположения всякакви може да бъдат изсипани и никога да не бъде достигната истината!

Може да съм имал три бмв-та, но сега карам астра и две волва ... съди ме! Това прави ли ме некачествен човек или шофьор?
Последна промяна peshokn на 28 Юни 2009, 14:04, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Извън Темата