АВТО КРАДЦИ(Трябва да се измисли нещо вече)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

АВТО КРАДЦИ(Трябва да се измисли нещо вече)

Мнение от 325i » 26 Юни 2009, 15:26

Здравейте колеги!Пиша тази тема,защото ми писна от гадни наркоманчета,пумияри,измикяри и тн.Човек който иска да изглежда колата му добре е обречен,тая всичката крадлива измет да му сасипва колата!Понеже имам приятели и колеги които,също уважават марката и се грижат за колите си като отделят и най малкото си спестяване за колата си и в един момент се появява един бастун който идва и ти го краде!Снощи ми откраднака дифузера от задната броня,беше си оригинален на Е36,преди известно време ми откраднаха бабреците черен мат,опитваха се да я разбиват и тн.Та мисалта ми е,ако някой от колегите, ако му предложат дифузер и по евтин и ако случайно не му се вазползва от офертата,да ми драсне едно лично,и да вземе да счупин краката и рацене на няко най накрая,защото са станали отвратително НАГЛИ!Аз съм от Хиподрума,така че най вероятно е в този район да има зделка!Благодаря предварително на всичките колеги!

Назад към Извън Темата