Ненатоварен път за морето
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ribara
- Потребител
-
- Кара: пежо 106 1.6 16 гти
Ненатоварен път за морето
От доста време пътувам от Раднево за Сливен по един път и днеска като карах по него се сетих ,че не е никак лоша алтернатива на натоварения път СЗ -Петолъчката,за тия който идват от Пловдив и София!
Та пътя почва километър след като слезете от магистралата -посока СЗ,има една автокъща , непосредственно след нея има разклон -надясно , за село Загоре , от там се отива в Раднево. От там през селата се отива в Ямбол, и се излиза на петолъчката , гледах го в бг мапс , излиза с 8 км по дълго , но пътя е с нов асфалт и минимално , да не кажа никакво движение , на фона на другия.В бг мапса задайте -Загоре- Карнобат ,през Раднево
И като минавате през Раднево - обадете се -да почерпите
Та пътя почва километър след като слезете от магистралата -посока СЗ,има една автокъща , непосредственно след нея има разклон -надясно , за село Загоре , от там се отива в Раднево. От там през селата се отива в Ямбол, и се излиза на петолъчката , гледах го в бг мапс , излиза с 8 км по дълго , но пътя е с нов асфалт и минимално , да не кажа никакво движение , на фона на другия.В бг мапса задайте -Загоре- Карнобат ,през Раднево
И като минавате през Раднево - обадете се -да почерпите
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Жив да си! Мисля да го тествам с мотора, на път за морето!
То и от Ямбол има един път, направо в Бургас излиза. Ама съм го пътувал само веднъж и не го помня добре.
То и от Ямбол има един път, направо в Бургас излиза. Ама съм го пътувал само веднъж и не го помня добре.
- ribara
- Потребител
-
Оставям и телефона си , ако нещо се объркате , пътя ми е познат до болка и мога да ви упътя!
единственно в село -Млекарево ,разклона може да се изтърве ,защото е непосредствено след табелата , на 10 тина метра , от там се хваща за Ямбол!
0888799642
0897036446-Йонко!
единственно в село -Млекарево ,разклона може да се изтърве ,защото е непосредствено след табелата , на 10 тина метра , от там се хваща за Ямбол!
0888799642
0897036446-Йонко!
- ribara
- Потребител
-
Сега загледах , че така както съм казал да зададете в бг мапса ,нещо праща другаде ,така че задайте-Загоре -Раднево, през Землен ,от там Раднево -Карнобат ,през Ямбол!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
На връщане от морето миналата година и поне гледахме навигацията /оригиналната на колата/ и тя нали е "много пълна", та минахме от там, ама се осетихме след пет - шест колометра, че няма коли, а пътя е хубав...
Няма да згрешите ако минате от там
Няма да згрешите ако минате от там

- ribara
- Потребител
-
За тези който слизат от магистралата и хващат за морето , няма смисъл да се пътува Стара -Нова Загора ,в тия градове въобще не се минава !Пътя е както казва колегата само между 2 села е стар асфалта но се подържа добра скорост , без да ви изненада некоя дупка!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
сега събота ходих до сл бряг и минах по царския път през Нова загора , Ст загора и една отбивка после по магистралата за бургас директно през Каблешково 443км до хотела, а навъщане през Айтос и пак същия маршрут с 10 км по малко ама около загорите ограничения камиони, колони с коли мн неприятен маршрут иначе за 5 ч го взех като на магистрлата с включен темпомат на 130км/ч я заковах и съм и спазвал ограниченията и звука на антирадара 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

11 мнения
• Страница 1 от 1