Мнениие за антирадар
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Мнениие за антирадар
Чудя се да си вземам ли такова устройство и искам да питам:
-има ли смисъл от него,
-каква марка и какъв модел,
-какви са цените им,
-от къде може да се купи.
Единственото, което съм слушал, е за някви руски, по 40-50 лв, разрешени са за употреба, били много ефективни.
Благодаря предварително!
-има ли смисъл от него,
-каква марка и какъв модел,
-какви са цените им,
-от къде може да се купи.
Единственото, което съм слушал, е за някви руски, по 40-50 лв, разрешени са за употреба, били много ефективни.
Благодаря предварително!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Най-добре спазвай ограниченията за скорост, че с тия камери ще става все по-трудно да се опазим!:D
Разгледай тук:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 50&start=0
Най-добрите според мен са Cobra и WHISTLER.
А иначе ползвам доста често"бушон"- високо ЕФЕКТИВНО устройство което не позволява твоя автомобил да бъде засечен от радар. Представлява друг автомобил движещ се с превишена скорост на близка дистанция пред теб. Страничен ефект от ползването на "бушона" е, че при забелязване на полицай от водача му, последния рязко спира и може да го блъснеш отзад.
Разгледай тук:
А иначе ползвам доста често"бушон"- високо ЕФЕКТИВНО устройство което не позволява твоя автомобил да бъде засечен от радар. Представлява друг автомобил движещ се с превишена скорост на близка дистанция пред теб. Страничен ефект от ползването на "бушона" е, че при забелязване на полицай от водача му, последния рязко спира и може да го блъснеш отзад.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ktv
- оптимист-неверник
-
titto написа:Най-добре спазвай ограниченията за скорост, че с тия камери ще става все по-трудно да се опазим!:D
Разгледай тук:
И аз така, ама не винаги има бушони

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
ktv написа:И аз така, ама не винаги има бушони
Намират се, аз ги чакам да ме изпреварят и гааз.Последната ми командировка гоних една Варненска X5-ца от Ябланица до Търново.На правите където нямаше движение ми правише ластик, но иначе не знаеше пътя ли какво......!?Сигурно като е стигнал във Варна му се е искало на човека да си купи Корола Версо, че му дишах във врата доста...На входа на Търново го спряха с радар и ме уби с поглед като минах покрай него!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колега не се изхвърляй да взимаш такива по 300-400лв.
Смисъла е нулев, както каза колегата при нас всичко е на Х, дето се вика може да си вземеш една Кобра ESD 7000, резултата е същия като и с по-добрите
Смисъла е нулев, както каза колегата при нас всичко е на Х, дето се вика може да си вземеш една Кобра ESD 7000, резултата е същия като и с по-добрите

Твърдо за! Въобще не питай дали да взимаш, а само питай какво да вземеш
От това, което съм чувал и от мнения на колеги оставам с впечатлението, че БГ катаджиите ползват само допотопната Х честота, която и най-простия радар би уловил. Аз все пак не бих си купил руски за 50 лева. Защо ли? Ами защото примерно ще улови сигнала, но не 1 или 5 км по-рано, а 100 или 500 метра преди засадата, когато вече ще е късно

От това, което съм чувал и от мнения на колеги оставам с впечатлението, че БГ катаджиите ползват само допотопната Х честота, която и най-простия радар би уловил. Аз все пак не бих си купил руски за 50 лева. Защо ли? Ами защото примерно ще улови сигнала, но не 1 или 5 км по-рано, а 100 или 500 метра преди засадата, когато вече ще е късно

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SLav_Bs написа:той ми е подарък колега.иначе не са ме бухали лудите да дам толкоз пари

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
Еми явно си ме обичка семейстото и така както и да е....
ако питате мен би му свършила една кобра 9440 много добра работа и мисля,че не е много пари брат ми е с така и е доста доволен преизбил е доста пъти вече.
Ето едно сайтче ако иска да види някой http://www.usa2bg.com/avtoaksesoari/
ако питате мен би му свършила една кобра 9440 много добра работа и мисля,че не е много пари брат ми е с така и е доста доволен преизбил е доста пъти вече.

Ето едно сайтче ако иска да види някой http://www.usa2bg.com/avtoaksesoari/
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз имам Cobra 9730, досега само 2 пъти е бил полезен и то за период от една година. На завоите няма как да те предупреди, но ако полицаите са се заложили отпред на прав път, сигнализира... Моят писука дори и когато ТИР-аджиите и таксиметровите си говорят по радиостанциите. 

- ktv
- оптимист-неверник
-
До тук ми е ясно, че спокойно ще си мина без тая екстра 

ktv написа:До тук ми е ясно, че спокойно ще си мина без тая екстра
слагай смело, аз ще купувам втори сега, че въобще не съм свикнал да карам без него. Чувствам се несигурен

Предупреждава винаги когато полицаите са били неблагоразумни да пуснат радара постоянно. Постепенно свикваш да разпознаваш фалшивите сигнали и тогава става наистина много полезен.
Бушона също го ползвам, но с новите камери, които правели не знам си колко снимки в секунда може би тази екстра ще отпадне постепенно

моят е кобра 9630 и съм много доволен
///peter написа:Колега не се изхвърляй да взимаш такива по 300-400лв.
такъв съм имал преди 5-6 години и спокойно мога да кажа, че няма нищо общо с новите модели. Първо ще ти надуе главата от пискане, а обхвата му на работа е доооста съмнителен. По добре руски ако ще е той
Когато е пуснат радарът постоянно е лесно, ще те защити, но и полицаите се изхитриха и понякога само "стрелят" с радарите. Иначе е полезно, поне докато КАТ не започнат да работят за безопасността на движението, вместо да работят за нещичко допълнително по храстите.
И днес минавах по Тракия и там още виси едно ограничение от 60 на един завой, само че по изключение нямаше полиция веднага след знака. Точно за такива тъпи ситуации си трябва антирадар.
Има и едно много кухо между Търново и Търговище: баир, изкачваш го и на 50 метра виждаш ограничение 60, заради някаква отбивка, а след знака, естествено, са се заредили и полицаите. Преди месец ме спряха там и аз докато ги видя, че ме спират, вече ги бях подминала с 50 метра и униформеният трябваше да притърчи след колата, за да се разправяме.
Аз му обърнах внимание, че не много кадърно сложен знакът и още по-плоско е, че и те са там, пък той реши да ме пусне, защото съм дама.

И днес минавах по Тракия и там още виси едно ограничение от 60 на един завой, само че по изключение нямаше полиция веднага след знака. Точно за такива тъпи ситуации си трябва антирадар.
Има и едно много кухо между Търново и Търговище: баир, изкачваш го и на 50 метра виждаш ограничение 60, заради някаква отбивка, а след знака, естествено, са се заредили и полицаите. Преди месец ме спряха там и аз докато ги видя, че ме спират, вече ги бях подминала с 50 метра и униформеният трябваше да притърчи след колата, за да се разправяме.
Аз му обърнах внимание, че не много кадърно сложен знакът и още по-плоско е, че и те са там, пък той реши да ме пусне, защото съм дама.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2