катастрофа на Т.Каблешков такси с 2 мотра

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

катастрофа на Т.Каблешков такси с 2 мотра

Мнение от spower » 19 Юни 2009, 10:09

колеги снощи в 20,50ч минавах по каблешков от Била към Емил Марков и малко преди бензиностанция Симона от лявата страна се пада и гледам линейка полиция... и тъкмо вкарваха едното момче в нея... таксито ги беше засякло явно от уличката до бензиностанцията и предния капак му беше доста смачкан, единия мотора беше изпочупен целия...и после пак към 22ч минах от там и още стояха полицайте, ако знаете нещо пишете по темата
Понеже и аз карам мотор и доста се замислих след поредната катастрофа която виждам, а това е 3тата катстрофа в този у4астък с мотор на Каблешков откакто откриха сезона...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 19 Юни 2009, 11:45

е дано да са живи и здрови и да няма жертви....

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Юни 2009, 13:06

Не знам за какъв втори мотор говориш...
Иначе моториста е приет в Пирогов със счупен крак и други леки наранявания. При този удар, направо му няма нищо. Ако си видял хубаво таксито, беше като блъснато в стена.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 19 Юни 2009, 18:43

Мда, и аз минах от там около 22:00. Имаше още един мотор, но си беше здрав. Ударения беше учудващо НЕразмазан, но Астрата беше като след челен удар с бус :shock: Извадил е късмет пича, че се е разминал само с леки травми.

П.П: Вчера по това време цяла София беше осеяна в катастрофи, полицаи и всек'ви други крими-прояви. Пак на Каблешков с/у ДСК пък арестуваха некви двама с кюстендилски голф

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 20 Юни 2009, 6:45

Да изглежда като след челен удар с бус значи моториста не е карал никак бавно.....мислете като карате!!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Юни 2009, 9:57

И специално за мотористите, МИСЛЕТЕ КЪДЕ КАРАТЕ!
Щото аз съм от предпазливите шофьори и винаги пазя мотористите, но в петък на новата отсечката на околовръстното един пич с пистарка около 10 сутринта в най-големия трафик си караше бавничко в най-лява насрещна лента :shock:
Изображение

Назад към Извън Темата