поредната излагация на марката ни днес на 5те кюшета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

поредната излагация на марката ни днес на 5те кюшета

Мнение от spower » 19 Юни 2009, 9:23

при пресичането на патриарха днес един гологлав келеш със синьо купе е36 най-демонстративно даде газ и се насочи към 2 пресичащи, възрастни жени, които ги хвана червено на пешеходния светофар и в последниа момент ги заобиколи при положение, че спокойно можеше да си мине и не му пречеха ,и то със старческите си усилия максимално бързо се мъчеха да се доберат до тротоара... какъв е смисъла да стресира така хората и да се доказва като изключително добър водач и после от такива простаци всички с БМВ под общ знаменател.......
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Юни 2009, 9:51

Ама колега, нали знаеш, че такива работи тук са табу ;) щото селячето качило се на заветната тройка, станало лъв, и понеже то във форума ляга във форума става-го дразним в клетката му. :mhihi: Лошото е, че вместо вадача да си кара колата, вследствие на това, че го пере сачмата колата почва да кара него :help:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 19 Юни 2009, 9:56

С келеши е пълно, марката няма много общо.
Говедото си е говедо, независимо каква кола кара. :help:

Аз и преди съм го казвал това - BMW-тата и по-точно именно Е36 са вече толкова масови, а и дотолкова поевтиняха, че наистина всеки келеш може да си купи. Следователно, започва да се мисли за безсмъртен понеже кара BMW и оттам произлизат и случки като тази, която е описал колегата.

Спасение нЕма! :banghead:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 19 Юни 2009, 10:06

Колега, работя на 5 кьошета и трябва да ти кажа че не са само БМВ-та!
Простака си е простак, независимо от марката на колата, или модела! Друг е въпроса че се дразниш(и аз също), когато такива изпълнения се правят от хора управляващи любимата ни марка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 19 Юни 2009, 10:10

ами то доста глупаци си купуват бмв-та...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 19 Юни 2009, 11:22

преди малко каква катастрофа щеше да стане със мен и някакъв с БМВ-1ца, който прави ляв без предимство, аз си карам със 50км. а той прави ляв и изобщо не ме вижда, не знам как се разминахме.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 19 Юни 2009, 11:38

Е36 е направила в света на автомобилите това което е направил Майкъл Джордан в света на баскетбола - революция. За времето си, в началото на 90те е била просто най-доброто за този клас автомобили. Трагедията е, че днес Е36 се свързва с цигания, келешлък и дори... голфаджийство :uups: Аз самият имам такава кола, продукт на гения на хиляди инженери, дизайнери и авто-корифеи. И я оценявам по достойнство. Просто съм човек с вкус, вярно, не разполагам с голям бюджет за да си позволя покупка и поддръжка на по-висок клас от марката, но съм щастлив от това, което имам. И ме боли, че разни келеши компрометират модела по такъв начин. Обръщам се към всички - бъдете джентълмени!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 19 Юни 2009, 11:55

няма проблеми , днеска един културист с Опел , искаше да ме минава отдясно на еднолентов път, шото пусках пешеходци ....
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 19 Юни 2009, 12:46

deyan-enchev написа:няма проблеми , днеска един културист с Опел , искаше да ме минава отдясно на еднолентов път, шото пусках пешеходци ....

За съжаление това е ежедневие. Аз лично честичко спирам по пешеходни пътеки и редовно ми се случва някой каун да прелети покрай мен. Лошото, е че така подлъгвам пешеходците и вероятността от инциденти е голяма.
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 19 Юни 2009, 13:14

kulov написа:Е36 е направила в света на автомобилите това което е направил Майкъл Джордан в света на баскетбола - революция. За времето си, в началото на 90те е била просто най-доброто за този клас автомобили. Трагедията е, че днес Е36 се свързва с цигания, келешлък и дори... голфаджийство :uups: Аз самият имам такава кола, продукт на гения на хиляди инженери, дизайнери и авто-корифеи. И я оценявам по достойнство. Просто съм човек с вкус, вярно, не разполагам с голям бюджет за да си позволя покупка и поддръжка на по-висок клас от марката, но съм щастлив от това, което имам. И ме боли, че разни келеши компрометират модела по такъв начин. Обръщам се към всички - бъдете джентълмени!!!

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 19 Юни 2009, 13:18

Абе не знам ама аз всяка сутрин минавам по ботев и свивам към подлеза и всеки път когато последен мина на светофара преди да светне червено трябва да газя някой пешеходец, защото на мене едва ми е светнало жълто и тая сган тръгва без да гледа и трябва всеки път да ги псувам. Боби може да каже неговите впечатления защото е там по цял ден

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 19 Юни 2009, 13:33

Acceleration написа:Абе не знам ама аз всяка сутрин минавам по ботев и свивам към подлеза и всеки път когато последен мина на светофара преди да светне червено трябва да газя някой пешеходец, защото на мене едва ми е светнало жълто и тая сган тръгва без да гледа и трябва всеки път да ги псувам. Боби може да каже неговите впечатления защото е там по цял ден

И аз съм с такива впечатления, а най мразя като се запуши кръстовището и изведнъж да тръгне да пресича пешеходец на червено, повличайки цялото "стадо"
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Re: поредната излагация на марката ни днес на 5те кюшета

Мнение от miroslav4ev » 19 Юни 2009, 13:33

spower написа:при пресичането на патриарха днес един гологлав келеш със синьо купе е36 най-демонстративно даде газ и се насочи към 2 пресичащи, възрастни жени, които ги хвана червено на пешеходния светофар и в последниа момент ги заобиколи при положение, че спокойно можеше да си мине и не му пречеха ,и то със старческите си усилия максимално бързо се мъчеха да се доберат до тротоара... какъв е смисъла да стресира така хората и да се доказва като изключително добър водач и после от такива простаци всички с БМВ под общ знаменател.......

Алеко Константинов написа: Разни хора, разни идеали:idea:

miroslav4ev написа: :censored: :censored: :censored: на тези шофери
:maad:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 19 Юни 2009, 14:10

Acceleration написа:Абе не знам ама аз всяка сутрин минавам по ботев и свивам към подлеза и всеки път когато последен мина на светофара преди да светне червено трябва да газя някой пешеходец, защото на мене едва ми е светнало жълто и тая сган тръгва без да гледа и трябва всеки път да ги псувам. Боби може да каже неговите впечатления защото е там по цял ден

там понеже винаги пресичам и ми е направило впечетление ,че като светне зелено на пешеходния светофар доста коли идващи от ботев към подлеза още се изнасят, което явно е от недобре синхронизирани светофари затова и аз по принцип избягвам жълтото, че където жълто там и червено върви после обяснявай на милиционерите ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 22 Юни 2009, 2:08

Phil написа:
kulov написа:Е36 е направила в света на автомобилите това което е направил Майкъл Джордан в света на баскетбола - революция. За времето си, в началото на 90те е била просто най-доброто за този клас автомобили. Трагедията е, че днес Е36 се свързва с цигания, келешлък и дори... голфаджийство :uups: Аз самият имам такава кола, продукт на гения на хиляди инженери, дизайнери и авто-корифеи. И я оценявам по достойнство. Просто съм човек с вкус, вярно, не разполагам с голям бюджет за да си позволя покупка и поддръжка на по-висок клас от марката, но съм щастлив от това, което имам. И ме боли, че разни келеши компрометират модела по такъв начин. Обръщам се към всички - бъдете джентълмени!!!

:yes:

:bchug:
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

Назад към Извън Темата