РАЗБИХА МИ БМВ-то!!!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
РАЗБИХА МИ БМВ-то!!!
Колата ми беше на паркинга пред блока в Младост 4, без опит за кражба , счупили са стъклото и са тършували вътре.ИМАМ КАСКО, ако някой е пострадал в квартала на 13.06.09 да пише и да ги търсиме тия БОКЛУЦИ!!! 

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
адд
на една приятелче много аграрски са го направили махна ли са му целия преден джам и му зеха сд то на 14.06 2009г в младост 1
плъзнали са некви гадове по кв и таршуват яко разбрах за още 5 коли в тази нощ .. .. ще спя с пушката на прозореца ..
плъзнали са некви гадове по кв и таршуват яко разбрах за още 5 коли в тази нощ .. .. ще спя с пушката на прозореца ..
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
лол какво става някаква вълна от разбивания и кражби !?!?!
и като знам полицията колко ще се захване с тях по добре ние самите да вземем по една пушка и да се ходи на лов !!!
какво сме им направили за да изтъкват ката колите ?!?!
и като знам полицията колко ще се захване с тях по добре ние самите да вземем по една пушка и да се ходи на лов !!!
какво сме им направили за да изтъкват ката колите ?!?!
///M

- EkZeKuToRa
- кандидат ентусиаст
-
В тази криза доста зачестиха кражбите.
Колеги пазете си колите,защото незнаете какво ви очаква като се събудите на сутринта!
Колеги пазете си колите,защото незнаете какво ви очаква като се събудите на сутринта!
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Кофти случка колега
Благословени сме хората с гаражи, че спим малко по-спокойно. Не че и там няма вариант да ти направят мизерия, но поне ще им е малко по-трудно.

Благословени сме хората с гаражи, че спим малко по-спокойно. Не че и там няма вариант да ти направят мизерия, но поне ще им е малко по-трудно.

- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
Нещо тая криза верно тръгва да ни ебава яко с тия малоумници, дето се мислят, че са голяма работа като хванат да разбиятнякоя кола и да я откраднат,..

"Нашият дрифт е ненаказуем"... 
BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
===
Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии 

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Re: ===
MiSho_Spiralata написа:Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии
Във форума едва ли ... но са БМВ-исти. То пък ако са от форума и крадят по тоя начин представете си за каква наглост говорим

M - The most powerful letter in the world
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: ===
h4ckED написа:MiSho_Spiralata написа:Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии
Във форума едва ли ... но са БМВ-исти. То пък ако са от форума и крадят по тоя начин представете си за каква наглост говорим
Какво едва ли , точно тука е пълно с такива говеда....шанаджии ли са кви са , пълни боклуци само дебнат кой , какво , защо

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
защо да ги бием не е ли по разумно един такъв просто и финно с макетно ножче да му изрежеш клепачите, сън да не го хване после, пък ако много буйства със сътърчето едната ръчичка да се отсече набързо и с тел да да се привърже и притегне с керпедена да не се спомине момчето веднага... Да ви кажа честно видяли такъв гарван да ми пипа по колата без да се замисля ще го гръмна ама незнам дали със карабината или с ловната едни 13/0 във врата че да му падне главата и после за бели червей някъде...
преди години на един съсед се опитаха да му опънат поршето ама той на терасата си има прожектор светна си го и даде един автоматичен откос с калашника ... ами като неможе полицията и държавата да си вършат работата и такива отрепки като се мотаят на свобода пътят им е ясен , обществото няма нужда от такива паразити трябва още в зародиш да се стъпкват
един не безизвестен квартален бандит след множество кражби на коли , магистрални обири, изнудвания и побоища след като свободно си се разхождаше по улиците си намери майстора за мъките толкова много хора, спукала му се гумата на магистралата от лявата страна на колата му и като я сменял турски тир със заспал шофьор на който явно Бог му е бил навигатор го размазал и историята приключи ...ама трябвали да чакаме чак толкова че Бог да си ги прибира незнам все ми се струва по лесно ние да му ги пращаме... 
преди години на един съсед се опитаха да му опънат поршето ама той на терасата си има прожектор светна си го и даде един автоматичен откос с калашника ... ами като неможе полицията и държавата да си вършат работата и такива отрепки като се мотаят на свобода пътят им е ясен , обществото няма нужда от такива паразити трябва още в зародиш да се стъпкват

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
хАхахахАХАаХАХАХАхАха евалаspower написа:защо да ги бием не е ли по разумно един такъв просто и финно с макетно ножче да му изрежеш клепачите, сън да не го хване после, пък ако много буйства със сътърчето едната ръчичка да се отсече набързо и с тел да да се привърже и притегне с керпедена да не се спомине момчето веднага... Да ви кажа честно видяли такъв гарван да ми пипа по колата без да се замисля ще го гръмна ама незнам дали със карабината или с ловната едни 13/0 във врата че да му падне главата и после за бели червей някъде...
преди години на един съсед се опитаха да му опънат поршето ама той на терасата си има прожектор светна си го и даде един автоматичен откос с калашника ... ами като неможе полицията и държавата да си вършат работата и такива отрепки като се мотаят на свобода пътят им е ясен , обществото няма нужда от такива паразити трябва още в зародиш да се стъпкватедин не безизвестен квартален бандит след множество кражби на коли , магистрални обири, изнудвания и побоища след като свободно си се разхождаше по улиците си намери майстора за мъките толкова много хора, спукала му се гумата на магистралата от лявата страна на колата му и като я сменял турски тир със заспал шофьор на който явно Бог му е бил навигатор го размазал и историята приключи ...ама трябвали да чакаме чак толкова че Бог да си ги прибира незнам все ми се струва по лесно ние да му ги пращаме...

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2