РАЗБИХА МИ БМВ-то!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
Мечтае да кара: E30 M3

РАЗБИХА МИ БМВ-то!!!

Мнение от gedoreto » 15 Юни 2009, 0:22

Колата ми беше на паркинга пред блока в Младост 4, без опит за кражба , счупили са стъклото и са тършували вътре.ИМАМ КАСКО, ако някой е пострадал в квартала на 13.06.09 да пише и да ги търсиме тия БОКЛУЦИ!!! :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 15 Юни 2009, 0:45

Случва се...одери застрахователите и спи спокойно :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 15 Юни 2009, 1:09

Мойта също я изкъртиха... :evil: :evil: :evil:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=153522
от свинята лебед не става...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

адд

Мнение от joreto007 » 15 Юни 2009, 1:33

на една приятелче много аграрски са го направили махна ли са му целия преден джам и му зеха сд то на 14.06 2009г в младост 1
плъзнали са некви гадове по кв и таршуват яко разбрах за още 5 коли в тази нощ .. .. ще спя с пушката на прозореца ..

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 15 Юни 2009, 12:44

лол какво става някаква вълна от разбивания и кражби !?!?!
и като знам полицията колко ще се захване с тях по добре ние самите да вземем по една пушка и да се ходи на лов !!!
какво сме им направили за да изтъкват ката колите ?!?!
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от EkZeKuToRa » 15 Юни 2009, 14:44

В тази криза доста зачестиха кражбите.
Колеги пазете си колите,защото незнаете какво ви очаква като се събудите на сутринта!
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 15 Юни 2009, 18:05

Кофти случка колега :confused:

Благословени сме хората с гаражи, че спим малко по-спокойно. Не че и там няма вариант да ти направят мизерия, но поне ще им е малко по-трудно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 15 Юни 2009, 18:23

:banghead: тези теми зачестиха-лоша работа!
BMW-маниак
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5ххI 24V
Мечтае да кара: Винаги и само BMW
Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR

Мнение от BMWMafeto » 15 Юни 2009, 18:47

Нещо тая криза верно тръгва да ни ебава яко с тия малоумници, дето се мислят, че са голяма работа като хванат да разбиятнякоя кола и да я откраднат,.. :shock: :evil: :!:
"Нашият дрифт е ненаказуем"... ;)
BMW Club Bulgaria...The Real World!!! :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

===

Мнение от MiSho_Spiralata » 15 Юни 2009, 19:31

Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии :evil:
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Re: ===

Мнение от h4ckED » 16 Юни 2009, 0:00

MiSho_Spiralata написа:Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии :evil:

Във форума едва ли ... но са БМВ-исти. То пък ако са от форума и крадят по тоя начин представете си за каква наглост говорим :evil:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: ===

Мнение от bivola » 16 Юни 2009, 0:07

h4ckED написа:
MiSho_Spiralata написа:Ама,колеги трябва да се хванат няколко да се пребият от бой и тва е.Сигурен съм,че и в форума има шанаджии :evil:

Във форума едва ли ... но са БМВ-исти. То пък ако са от форума и крадят по тоя начин представете си за каква наглост говорим :evil:

Какво едва ли , точно тука е пълно с такива говеда....шанаджии ли са кви са , пълни боклуци само дебнат кой , какво , защо :evil:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 16 Юни 2009, 10:47

защо да ги бием не е ли по разумно един такъв просто и финно с макетно ножче да му изрежеш клепачите, сън да не го хване после, пък ако много буйства със сътърчето едната ръчичка да се отсече набързо и с тел да да се привърже и притегне с керпедена да не се спомине момчето веднага... Да ви кажа честно видяли такъв гарван да ми пипа по колата без да се замисля ще го гръмна ама незнам дали със карабината или с ловната едни 13/0 във врата че да му падне главата и после за бели червей някъде...
преди години на един съсед се опитаха да му опънат поршето ама той на терасата си има прожектор светна си го и даде един автоматичен откос с калашника ... ами като неможе полицията и държавата да си вършат работата и такива отрепки като се мотаят на свобода пътят им е ясен , обществото няма нужда от такива паразити трябва още в зародиш да се стъпкват :!: един не безизвестен квартален бандит след множество кражби на коли , магистрални обири, изнудвания и побоища след като свободно си се разхождаше по улиците си намери майстора за мъките толкова много хора, спукала му се гумата на магистралата от лявата страна на колата му и като я сменял турски тир със заспал шофьор на който явно Бог му е бил навигатор го размазал и историята приключи ...ама трябвали да чакаме чак толкова че Бог да си ги прибира незнам все ми се струва по лесно ние да му ги пращаме... :twisted:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 16 Юни 2009, 11:04

ебахти аз и за трабанта да зема да се страхувам вече ли кво :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 16 Юни 2009, 11:04

spower написа:защо да ги бием не е ли по разумно един такъв просто и финно с макетно ножче да му изрежеш клепачите, сън да не го хване после, пък ако много буйства със сътърчето едната ръчичка да се отсече набързо и с тел да да се привърже и притегне с керпедена да не се спомине момчето веднага... Да ви кажа честно видяли такъв гарван да ми пипа по колата без да се замисля ще го гръмна ама незнам дали със карабината или с ловната едни 13/0 във врата че да му падне главата и после за бели червей някъде...
преди години на един съсед се опитаха да му опънат поршето ама той на терасата си има прожектор светна си го и даде един автоматичен откос с калашника ... ами като неможе полицията и държавата да си вършат работата и такива отрепки като се мотаят на свобода пътят им е ясен , обществото няма нужда от такива паразити трябва още в зародиш да се стъпкват :!: един не безизвестен квартален бандит след множество кражби на коли , магистрални обири, изнудвания и побоища след като свободно си се разхождаше по улиците си намери майстора за мъките толкова много хора, спукала му се гумата на магистралата от лявата страна на колата му и като я сменял турски тир със заспал шофьор на който явно Бог му е бил навигатор го размазал и историята приключи ...ама трябвали да чакаме чак толкова че Бог да си ги прибира незнам все ми се струва по лесно ние да му ги пращаме... :twisted:
хАхахахАХАаХАХАХАхАха евала ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата