Камера на Цариградско!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328i Е46 '99

Камера на Цариградско!!!

Мнение от arabian » 12 Юни 2009, 18:27

Нарочно не пускам това в темата за камерите, защото 90% от упоменатите там са устройства на мобилните оператори и 20 страници няма кой да чете.

Както се прибирах от работа в лявата лента изведнъж се озовах срещу устройство високо приблизително 1,50м, сиво на цвят с 2 правоъгълни черни прозорчета в горния край. Поставено е точно по средата между двете платна. Точното място е в посока Пловдив между Окръжна болница и изхода за Младост и Дружба, някъде около Макдоналдс се пада. Устройството е ново, защото от 2 месеца си отварям очите с тази цел. Има идеална видимост към крайно-лявата лента, за другите не съм сигурен. Да си е... м.... с техните простотии, ако ще плащаме глоби, поне да има за какво, а ние плащаме за да стават шкембетата по-големи.
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 12 Юни 2009, 18:57

В сряда монтираха подобно устройство,сиво около 2 метра височина,на Бул."Вапцаров" приблизително пред ЕКО-то .Това трябва да са тези новите камери с радари за които писаха че са одобрени от института по метеорология (ако бъркам името ме поправете) и не можеш да обжалваш наказанието ако са те снимали.Другата подробност за която се сещам е че стъклото отпред е бронирано.Ако има по запознати ще е добре да допълнят информацията.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328i Е46 '99

Мнение от arabian » 12 Юни 2009, 19:16

:) Института е по метрология, там си калибрираме разни уреди за измерване. Очевидно не съм единствения заинтересован 8)

Да, нещо подобно са. Изглежда доста се стреля по тях :mhihi:

http://store.picbg.net/thumb/7F/FE/dd4827b557d57ffe.bmp
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Юни 2009, 20:40

Майка им мръсна, то докато си направя колата бърза няма да има вече де да карам :dummy:
Шом са с радари, значи радар детекторите ги ловят..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 12 Юни 2009, 22:06

Има и камери по е79, на Дяковския язовир преди Дупница и преди и веднага след тунела преди Симитли след Благоевград посока Кулата, пак от ония сивите грозните !!!
Положението май се затяга.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 12 Юни 2009, 22:10

bum_bum написа:Майка им мръсна, то докато си направя колата бърза няма да има вече де да карам :dummy:
Шом са с радари, значи радар детекторите ги ловят..

бате като си направиш колата бърза ,аре да те помоля да си я изпробваш някаде по пистите,че се нагледахме на изпълнения по БТВ :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 12 Юни 2009, 22:10

Една вечер мисля ,че ги монтираха понеже в крайно лява лента имаше някакъв камион със лампи ..доста се почудих какво може да е ..но и това ми ,че е камера ми мина през акъла понеже има най-малко движение нощно време
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DencheSso » 12 Юни 2009, 22:21

Аз мисля че ще снимат за превишена скорост по-често през ноща, защото ако примерно сме 10 коли в лявата лента и всички караме 110км/ч или трябва на всички да изпратят актове или..... , няма как да си изберат един и да го ........
"The Beast" (звяра).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Юни 2009, 0:30

Прясно от преди 10 минути. На Ал.Малинов, близо до Шел-а мисля че също има. Не видях къде е точно, но POP-а изквича на умряло, което не е смущение. Аз толкова силно не съм го чувал да квичи, това при положение, че радара е наврян под волана.
100% има нещо там. Четох че новите радари са с POP сигнал и нормален X после, така че леко този уикенд по булеварда.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Юни 2009, 0:33

liloff написа:Прясно от преди 10 минути. На Ал.Малинов, близо до Шел-а мисля че също има. Не видях къде е точно, но POP-а изквича на умряло, което не е смущение. Аз толкова силно не съм го чувал да квичи, това при положение, че радара е наврян под волана.
100% има нещо там. Четох че новите радари са с POP сигнал и нормален X после, така че леко този уикенд по булеварда.

Там пък за какво им е? :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Юни 2009, 0:36

Нощем караш като луд там, затова. Нямаше никакъв трафик преди малко и карах с 80, а не бързах. Като нищо можеш да вдигнеш 100ина без да разбереш. Направи ми впечатление, че нямаше нито един полицай, което е рядкост там.
Също и на Ляпчев, но там още няма камера, или поне радара не е свирнал досега.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Юни 2009, 0:38

Трябва да си жива торпила за да караш с над 100 от там :roll:
Интересното е, че няма никъде табелки обозначаващи снимките, това ме радва :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Юни 2009, 0:40

Welcome to Bulgaristan. The land of the endless possibilities ;)
Не бе човек, аз карам много бавно и внимателно по принцип. Но от светофар до светофар спокойно си ги вдигаш без да разбереш. А и нощем е пълно с младостки рейсъри ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Юни 2009, 0:46

liloff написа:Welcome to Bulgaristan. The land of the endless possibilities ;)
Не бе човек, аз карам много бавно и внимателно по принцип. Но от светофар до светофар спокойно си ги вдигаш без да разбереш. А и нощем е пълно с младостки рейсъри ;)

Не, не нямам предвид теб, 80 са прага там, но над 80 почва да ми става несгурно осбено на Деницата. То и там колко пъти бутаха светофара :mhihi: Утре ще проверя дали има камера или табелка. Ако няма табелка занете чл. 67 от закона на МВР :D

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 13 Юни 2009, 3:39

///peter написа:
liloff написа:Welcome to Bulgaristan. The land of the endless possibilities ;)

Не, не нямам предвид теб, 80 са прага там, но над 80 почва да ми става несгурно осбено на Деницата. То и там колко пъти бутаха светофара :mhihi: Утре ще проверя дали има камера или табелка. Ако няма табелка занете чл. 67 от закона на МВР :D

Пръсни я отпред по възможност с черен спрей да лъсне малко и да е поизчистиш от прахоляка :mhihi:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

Следваща

Назад към Извън Темата