Камера на Цариградско!!!
Модератор: Общи модератори
- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
Камера на Цариградско!!!
Нарочно не пускам това в темата за камерите, защото 90% от упоменатите там са устройства на мобилните оператори и 20 страници няма кой да чете.
Както се прибирах от работа в лявата лента изведнъж се озовах срещу устройство високо приблизително 1,50м, сиво на цвят с 2 правоъгълни черни прозорчета в горния край. Поставено е точно по средата между двете платна. Точното място е в посока Пловдив между Окръжна болница и изхода за Младост и Дружба, някъде около Макдоналдс се пада. Устройството е ново, защото от 2 месеца си отварям очите с тази цел. Има идеална видимост към крайно-лявата лента, за другите не съм сигурен. Да си е... м.... с техните простотии, ако ще плащаме глоби, поне да има за какво, а ние плащаме за да стават шкембетата по-големи.
Както се прибирах от работа в лявата лента изведнъж се озовах срещу устройство високо приблизително 1,50м, сиво на цвят с 2 правоъгълни черни прозорчета в горния край. Поставено е точно по средата между двете платна. Точното място е в посока Пловдив между Окръжна болница и изхода за Младост и Дружба, някъде около Макдоналдс се пада. Устройството е ново, защото от 2 месеца си отварям очите с тази цел. Има идеална видимост към крайно-лявата лента, за другите не съм сигурен. Да си е... м.... с техните простотии, ако ще плащаме глоби, поне да има за какво, а ние плащаме за да стават шкембетата по-големи.
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
В сряда монтираха подобно устройство,сиво около 2 метра височина,на Бул."Вапцаров" приблизително пред ЕКО-то .Това трябва да са тези новите камери с радари за които писаха че са одобрени от института по метеорология (ако бъркам името ме поправете) и не можеш да обжалваш наказанието ако са те снимали.Другата подробност за която се сещам е че стъклото отпред е бронирано.Ако има по запознати ще е добре да допълнят информацията.
- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99

Да, нещо подобно са. Изглежда доста се стреля по тях

http://store.picbg.net/thumb/7F/FE/dd4827b557d57ffe.bmp
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Майка им мръсна, то докато си направя колата бърза няма да има вече де да карам
Шом са с радари, значи радар детекторите ги ловят..

Шом са с радари, значи радар детекторите ги ловят..
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Една вечер мисля ,че ги монтираха понеже в крайно лява лента имаше някакъв камион със лампи ..доста се почудих какво може да е ..но и това ми ,че е камера ми мина през акъла понеже има най-малко движение нощно време

Прясно от преди 10 минути. На Ал.Малинов, близо до Шел-а мисля че също има. Не видях къде е точно, но POP-а изквича на умряло, което не е смущение. Аз толкова силно не съм го чувал да квичи, това при положение, че радара е наврян под волана.
100% има нещо там. Четох че новите радари са с POP сигнал и нормален X после, така че леко този уикенд по булеварда.
100% има нещо там. Четох че новите радари са с POP сигнал и нормален X после, така че леко този уикенд по булеварда.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
liloff написа:Прясно от преди 10 минути. На Ал.Малинов, близо до Шел-а мисля че също има. Не видях къде е точно, но POP-а изквича на умряло, което не е смущение. Аз толкова силно не съм го чувал да квичи, това при положение, че радара е наврян под волана.
Там пък за какво им е?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Трябва да си жива торпила за да караш с над 100 от там
Интересното е, че няма никъде табелки обозначаващи снимките, това ме радва

Интересното е, че няма никъде табелки обозначаващи снимките, това ме радва

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
liloff написа:Welcome to Bulgaristan. The land of the endless possibilities
Не бе човек, аз карам много бавно и внимателно по принцип. Но от светофар до светофар спокойно си ги вдигаш без да разбереш. А и нощем е пълно с младостки рейсъри
Не, не нямам предвид теб, 80 са прага там, но над 80 почва да ми става несгурно осбено на Деницата. То и там колко пъти бутаха светофара

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
///peter написа:liloff написа:Welcome to Bulgaristan. The land of the endless possibilities
Не бе човек, аз карам много бавно и внимателно по принцип. Но от светофар до светофар спокойно си ги вдигаш без да разбереш. А и нощем е пълно с младостки рейсъри
Не, не нямам предвид теб, 80 са прага там, но над 80 почва да ми става несгурно осбено на Деницата. То и там колко пъти бутаха светофараУтре ще проверя дали има камера или табелка. Ако няма табелка занете чл. 67 от закона на МВР
Пръсни я отпред по възможност с черен спрей да лъсне малко и да е поизчистиш от прахоляка

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...