Помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Помощ

Мнение от Penchev » 08 Юни 2009, 23:00

Колеги ,след като при лек инцидент миналата седмица на автомагистрала Тракия от един камион изпадна греда точно пред кабриолета шофиран от брат ми ,който пък едва е вкарал колата в пътя докато спре след удара и две строшени на парчета джанти от лявата страна станаха причина да се сблъскаме с проблем ,който за мен е просто непонятен до момента а именно ,че човек дори с цената много пари не може да си купи така желаното нещо :( :( ме кара да започвам да се отчайвам :help: :help: :help:

Първо за щастие на Дилян му няма нищо ,второ на кабриолета му няма абсолютно нищичко ,но третия проблем остава , джантите , които търся под камък и дърво до там дето стига интернета и се използва рационално от себеподобните ми ,до момента няма и няма намиране.
Днес както и предишните дни не бяха разговори по телефона и мейли с поне 5 Европейски държави и само един човек от компания занимаваща се точно с джанти ми каза ,че имат една единствена но 4 по 100 мм ,което изобщо не ни върши работа за кабриолета :(

Да ви кажа все пак за какви джанти става въпрос :arrow: http://www.barracuda-wheels.com/we-ba/g ... d=starform

Barracuda Starform EVO "hyper black chrome"

Фирмата е Швейцарска , намират се в един малък град на река Рейн , Щайн ам Райн е точното название на градчето ,винаги са си имали два каталога :

1.Европейски
2.Швейцария

Изключително леки ,вероятно някакви по-специални сплави са вложени при производството им , като те са избирани и поръчвани от Швейцарския каталог .Още при закупуването на колата собственичката прилежно беше събрала всички документи на автомобила в оригиналната кожена папка ,там и до сега са документите и паспорта на джантите ,с които тя е преминала Щрасенферкерзамт-а и още в началото ми каза ,че е дала доста сериозна сума за тях.Проблема в момента е ,че те вече не са в производство , от фабриката ми казаха ,че даже нямат една едничка останала в някой склад , втора ръка почти нямат намиране из всевъзможните Европейски сайтове ,ако тук-там излезе нещо то не е определено нашият размер (7,5/18 ЕТ32 5/120 мм) :confused: С този размер джантите седят на колата невероятно , всичко е изстискано до последният милиметър без да опират при никакви положения ...
Разговарям в последните дни и със Sibille Blaser ,бившата собственичка на колата и тя доста усилия влага да ни помогне ,но засега без успех :help:

Сега ще ви покажа три снимки ,който не знае и не е видял това за което казвам ,нека да види три позиции - първа когато автомобила е в покой ,втора ,когато е в движение и трета как седят по профила на каросерията (абстрахирайте се от девойката , не е за майтап повода ,по който ви поствам снимките - благодаря за разбирането :-(

Изображение
Изображение
Изображение

Има едно нещо сигурно а то е ,че докато има някакви надежди поне за намиране на 2 броя джанти втора ръка няма да се откажем ! В Швейцария миналата седмица се продадоха светкавично същите джанти в същите тоналности и конфигурация на шестограмните болтове на бордовете им и ако не ни беше изпреварил новия собственик щяхме да купим 4 броя ,защото ситуацията е много деликатна и нямаме право на избор ...
За други модели джанти изобщо не се говори ,ако ще да са най-златните Мкови :!:
Другия въпрос със заварки на парчетата също категорично отпада :!:

Може ли някой от вас да ни помогне с търсенето ,както и в случаите когато не разбирам от езика на сайта ,в който съм попаднал ,като например този на Френски език :arrow: http://www.comptoirdutuning.fr/jantes-a ... age-1.html

Много Ви моля за помощ :help:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 08 Юни 2009, 23:17

Пенчев във Е39 форума имаме един колега във Франция http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... le&u=20224
Пиши му на ЛС. Предполагам, че може да ти помогне все с нещо.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 08 Юни 2009, 23:23

WALL написа:Пенчев във Е39 форума имаме един колега във Франция http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... le&u=20224
Пиши му на ЛС. Предполагам, че може да ти помогне все с нещо.

Колега ,много ти благодаря за информацията :yes:
Ще му пратя л.с. да видя дали ще може да ми помогне :roll:

Имаше колеги ,които живеят по Холандия ,някой имаше по Скандинавията ама кои бяха :help: В Англия сега се сещам за Алекс "свинаря" и брат му Максим с компресорната Z3-ka и на тях ще напиша да се поразтърсят из Английски сайтове :roll:

Проблема е ,че не всичко излиза от търсачката а местни сайтове не знам

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 08 Юни 2009, 23:31

Тук съм , даже вече ги издирвам , утре ще ходя до един приятел който има 2 магазина за джанти да видим какво ще измисля.
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 08 Юни 2009, 23:34

^ Много благодаря за вниманието , ще очаквам дай-боже някоя добра новина :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Юни 2009, 23:40

аз пък мисля,че на тва кабрио ще му тичат едни 18' или 19' халпина...и матор :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 08 Юни 2009, 23:44

Не , Алпини под път и над път във всякакви размери ако и да знам и да съзнавам колко квалитетни джанти са :confused: Колата си има едно страхотно излъчване с тях ,доста хора непознати ме разпитваха по светофари за тях и колата покрай другото ,но най-важното е ,че си ги харесваме :help:

На Любака кабриото е с 18 цола Алпини ,много са хубави и колата му изглежда супер ,но нещо липсва за мен лично в сравнение

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 08 Юни 2009, 23:45

№24 е май нали!?
http://www.thegarage.me.uk/acatalog/sho ... atalogBody

Contact Details
The Garage
270 Portland Road
Hove
East Sussex
England.BN3 5QU
Telephone
(08700) 332477
Fax
(08700) 332478
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 08 Юни 2009, 23:52

titto написа:№24 е май нали!?
http://www.thegarage.me.uk/acatalog/sho ... atalogBody

Contact Details
The Garage
270 Portland Road
Hove
East Sussex
England.BN3 5QU
Telephone
(08700) 332477
Fax
(08700) 332478

Не , №25 са :arrow: Barracuda - Starform Evolution Hyper Black Silver :idea:
Сега им пратих мейл да видим утре какво ще кажат :roll:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Юни 2009, 23:57

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 08 Юни 2009, 23:57

GVT написа:https://eshop.t-online.de/epages/Store2.sf/?ObjectID=1549545&Locale=de_DE

цолажа е малък
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 09 Юни 2009, 0:02

GTS написа:
GVT написа:https://eshop.t-online.de/epages/Store2.sf/?ObjectID=1549545&Locale=de_DE

цолажа е малък

Така де,има и 18 там ,върни се по напред
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Юни 2009, 0:03

Аз не мога да помогна с нищо, но съм сигурна, че ще преобърнете света и ще намерите същите джантоци... Това кабрио наистина изглежда уникално с тези :yes: Успех! Колеги, помагайте... и добре, че няма други по-сериозни поражения по Красотата и Дилянчо е ОК :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 09 Юни 2009, 0:06

http://www.keratech.dk/group.asp?group=20
още един резултат - но точно hyper black chrome нещо ми се мусят търсачките, а и в тоя сайт не видях къде им е магазина/как се поръчва
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 09 Юни 2009, 0:06

Apassionata написа:Аз не мога да помогна с нищо, но съм сигурна, че ще преобърнете света и ще намерите същите джантоци... Това кабрио наистина изглежда уникално с тези :yes: Успех! Колеги, помагайте... и добре, че няма други по-сериозни поражения по Красотата и Дилянчо е ОК :)
Не само, ще ги намерим, ами и ще ги домъкнем до БГ....! :D
Някъде по 1 Паунд на кг.е доставката!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Следваща

Назад към Извън Темата