Не съм луд бе, казаха ми...
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Не съм луд бе, казаха ми...
Из дебрите на БГ-интернет :
Оригинал тук
Аз сега пак съм тук, ама те скоро ще ме пуснат. Аз щото съм малко нервен, нали, и и то понякога ме карат тука, ама то щото няма къде другаде да ме карат, за т'ва...Аз иначе не съм луд, той и доктора ми каза, ти вика не си луд, ти направо си си ебал капаците...А пък аз капаците не съм си ебал, аз капаци не еба, пък и не ги знам къде са, ама ако ги намеря, мамицата им ще еба на тези капаци, щото много ме изнервят...ебал съм ги бил!
Аз иначе не бях толкова нервен, ама щот’ пия много кафета, та за т’ва. Той и доктора ми вика, ти щот’ пиеш много кафета, вика, та за т’ва...То аз преди не пиех толкова кафета, ама сега щот' съм безработен, нали, та за т'ва...Аз и преди не съм работил, ама тогава не бях безработен, а сега съм...Иначе в казармата ме тресна един винкел по главата, возехме се в камиона, и един винкел там имаше откачен, и правеше трррр! нагоре-надолу, и като друсна камиона в една дупка и винкела тряс! трясна ме по камбаната. И аз кво, изпълзях на покрива на кабината и през прозореца тряс! тряснах на шофьора един тукат щото бях без каска и ме заболя... И се обърнахме. Другите повече се потрошиха, мен нищо ми нямаше, щото отхвърчах от покрива на кабината, а другите се премятаха с камиона. Ама си треснах главата в едно дърво. И после ме съдиха, ама не ме осъдиха, щото се оказа, че въобще не трябвало да ме взимат в казармата, кой ме е взел мен в казармата, него трябвало да го съдят, даже да го бият и да го ебът, не разбрах защо...Документи си имало, че не съм за армията, диагнози...Нервите, нервен съм бил. А то к'во съм нервен, к'ви документи...сигурно щото в трети калс ме наклеветиха, че съм пребил другарчетата. А то нищо такова няма, нищо такова не помня, помня само, че децата ми взеха читанката и не искаха да ми я върнат, после малко ми е мътно, черно петно даже, после като ми светна, всички лежаха натръшкани, учителката мигаше изпод катедрата, а аз по блузката отпред и по устата имах пяна, ама не знам откъде беше...И после в седми, и в осми, и на абитуриентския бал пак, ама там мен ме биха, щото бяхме много курсове наведнъж и се изморих...
И значи, като ме пуснаха от армията, и ми написах нещо в книжката, и сега като ме видят, никъде не ме вземат на работа, и аз само обикалям и пия много кафета, и от тях съм нервен...Ма те сега ще ме пуснат, щото аз не съм луд, само се чудя – тоя крак, който стърчи от тоалетната, не е ли на главния лекар, и що са ми ожулени кокалчетата?
Оригинал тук
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Веднага спирам кафетата
Шот съм много нервен напоследък 

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
2 мнения
• Страница 1 от 1