Резултатите от матури 2009 излязоха...
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Резултатите от матури 2009 излязоха...

С входящия номер и ЕГНто

Споделете кой какви оценки има

Математика - 3.48 ; БЕЛ - 4.01

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Дани^^ написа:смях голям ...
по български имам 2.92
география 5.12
демек , септември по бг наново
Български език и литература
39.00 точки
Среден (3.45)
География и икономика
20.00 точки
Слаб (2.88)
аз пък ще повтарям географията кофти ама ко да се прай. Септември съм там и така...
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Хаха, а аз си мислих, че съм супер зле
БЕЛ - 5
География - 4.20
М/у другото на географията, излязох малко след първия час и хванах първия възможен градския транспорт към КАТ, да си взема книжката, съответно и през цялото време на матурата, мислих само как ще се разбия от каране, ако ми е готова книжката

БЕЛ - 5
География - 4.20
М/у другото на географията, излязох малко след първия час и хванах първия възможен градския транспорт към КАТ, да си взема книжката, съответно и през цялото време на матурата, мислих само как ще се разбия от каране, ако ми е готова книжката

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
БЕЛ - 4.90
Френски език - 5.60
Френски език - 5.60
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
bmw фенове стегнете се
ето моя резултат
5.09 - литература
5.63 - английскики език
чувствам се студент вече !
а довечера ще има
....." Дай думадума даайй дума дума дааай"......
ще направим главите меки пак

ето моя резултат
5.09 - литература
5.63 - английскики език
чувствам се студент вече !
а довечера ще има
....." Дай думадума даайй дума дума дааай"......
ще направим главите меки пак

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
Добри сте
Ето и малко бисерчета по география:
Още по-фрапиращ е фактът, че почти 11% са решили, че нос Калиакра и Мадарският конник са в Родопите.
Най-високият връх на Рила е Еверест, е написал зрелостник. Друг "бисер" гласи, че най-големият проблем на Рила е отрицателният естествен прираст.
Зрелостник е написал, че чрез Боровецката седловина Рила се свързва със Средновековието.
Друг ученик пише, че в Рила се намират седемте Рилски езера, но най-голямото е Байкалското.
Има твърдения, че Рила планина се влива в река Искър, както и че Рила се разделя на три части от Родопите...

Ето и малко бисерчета по география:
Още по-фрапиращ е фактът, че почти 11% са решили, че нос Калиакра и Мадарският конник са в Родопите.
Най-високият връх на Рила е Еверест, е написал зрелостник. Друг "бисер" гласи, че най-големият проблем на Рила е отрицателният естествен прираст.
Зрелостник е написал, че чрез Боровецката седловина Рила се свързва със Средновековието.
Друг ученик пише, че в Рила се намират седемте Рилски езера, но най-голямото е Байкалското.
Има твърдения, че Рила планина се влива в река Искър, както и че Рила се разделя на три части от Родопите...

- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Честито на печелившите!
И още бисери:
"Експерти на МОН казват, че има очевидното нежелание да се осмислят фактите и да се разсъждава. С друго не може да се обясни защо над 1000 зрелостници са решили, че в Дунавската равнина не се отглежда пшеница, а ориз, или че във Варна няма корабостроене."

И още бисери:
"Експерти на МОН казват, че има очевидното нежелание да се осмислят фактите и да се разсъждава. С друго не може да се обясни защо над 1000 зрелостници са решили, че в Дунавската равнина не се отглежда пшеница, а ориз, или че във Варна няма корабостроене."

69 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5