"Дино Тупаница" имали привърженици и рекордьори ?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
"Дино Тупаница" имали привърженици и рекордьори ?
Такаа...преди време пуснах подобна тема в Тунинг форума, ма се оказа, че там нещо работата куца с ентосиазма на тази тема
Та реших щом БМВ-джиите се кефим на задното предаване и рисковот маймунееене...тук има всички предпоставки да подхванем едно по-интересно съревнование...и евентуално някое турнирче някой ден
Таа говоря за крушите дето измерват сила на удара и ги има в почти всеки лунапарк или заведение на морето
Визирам удари без засилка
Макарче от опита ми досега съм гледал много хора, които удрят със засилка...нооо така и не са успявали по този начин да бият рекорди
Предлагам всеки да пуска клипове и снимки от местата, където удря
Така хем ще научим къде из София, а и по другите градове има круши
Малко обобщение на моята серия от месец насам :
Фън Сити - хотел Рила София
999, с което обаче се счупи крушата (незнам дали е реален, тъйкато преди това масовите ми резултати бяха около 930-40) а доднес не е ремонтирана крушата там.
Студентски град Боулинга - 943
Една нощ удрях в Южният парк (вече почнах да снимам) -
Първият клип е на братовчед ми Нико
http://vbox7.com/play:1a1b55fa
Тук е първият ми рекорд
http://vbox7.com/play:cd820e9f
Рекорда http://vbox7.com/play:f5166671
Малко обобщение на братовчедските постижения за деня http://vbox7.com/play:a2954da3
Миналата събота отново удрях и имам 3 удара по 998 (имам и видео, но не съм го качил) ... за вечерта имам и още един резултат...счупено парче от облицовката на крушата хихихи и временна забрана за удряне (след разговор със собственика...пак мога да си удрям)
Вчера ми каза едналюлинска девойка, че на Кооперативният пазар имало лунапарк и круша...отскочихме веднага да видим тази работа с братовчед ми
Останах учуден колко рИмски събратя ходят да лупат крушата...сред които видях и доста добри удари
Резултата е налице, пред 50-тина човека насъбрала се публика, включително управителя на парка...нов Рекорд - 970
Дублирах го два пъти, но не успях да дам по-добро...но има време
Уикенда ще има тест на Младосткият лунапарк
П.П. - къде на НДК-то има круша някой знаели ?

Та реших щом БМВ-джиите се кефим на задното предаване и рисковот маймунееене...тук има всички предпоставки да подхванем едно по-интересно съревнование...и евентуално някое турнирче някой ден

Таа говоря за крушите дето измерват сила на удара и ги има в почти всеки лунапарк или заведение на морето

Предлагам всеки да пуска клипове и снимки от местата, където удря

Малко обобщение на моята серия от месец насам :
Фън Сити - хотел Рила София

Студентски град Боулинга - 943
Една нощ удрях в Южният парк (вече почнах да снимам) -
Първият клип е на братовчед ми Нико
http://vbox7.com/play:1a1b55fa
Тук е първият ми рекорд
http://vbox7.com/play:cd820e9f
Рекорда http://vbox7.com/play:f5166671
Малко обобщение на братовчедските постижения за деня http://vbox7.com/play:a2954da3
Миналата събота отново удрях и имам 3 удара по 998 (имам и видео, но не съм го качил) ... за вечерта имам и още един резултат...счупено парче от облицовката на крушата хихихи и временна забрана за удряне (след разговор със собственика...пак мога да си удрям)
Вчера ми каза едналюлинска девойка, че на Кооперативният пазар имало лунапарк и круша...отскочихме веднага да видим тази работа с братовчед ми

Резултата е налице, пред 50-тина човека насъбрала се публика, включително управителя на парка...нов Рекорд - 970

Уикенда ще има тест на Младосткият лунапарк

П.П. - къде на НДК-то има круша някой знаели ?
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: "Дино Тупаница" имали привърженици и рекордьор
[quote="mafia"] ....Останах учуден колко рИмски събратя ходят да лупат крушата...quote]
не че нещо но сам забелязал че те маи са наи големите фенове на това нещо

Re: "Дино Тупаница" имали привърженици и рекордьор
kiko написа:mafia написа: ....Останах учуден колко рИмски събратя ходят да лупат крушата...quote]
Май само в Люлин се наблюдава тва явление

П.П. - ако човек, който не е идвал в Люлин досега отиде на панаира...ще си помисли, че само полу-негри живеят там

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Тея работи са само за мангалите - да се пъчат кой е по голям мъж
Предпочитам да си тренирам удара върху някой мангал или наркоман! Много по готино е! Даже по някой път има и адреналин! Остави мангустерите да си блъскат по крушата - и после като си тръгват, ти си зад ъгъла и
Или напипай в тъмното няколко напушени квартални газета! Пробвай и ще видиш какъв кеф е! Голяма глъчка става

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Круша на НДК има в кафето до билетния
иначе малко афиф работата ми се вижда с тия килограми както казват някои , че отчитало ебах тоя удар 1 тон , аз съм на 17 години 70 кила с обувките и удрям 800...чакай ти 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Китен, срещу текила бара ми е любимото място
Тук иначе на кафето до ндк лупам...
скромен съм, макс 700...

Тук иначе на кафето до ндк лупам...
скромен съм, макс 700...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
За справка: В началото на 90-те години, тежестта на удара на Майк Тайсън беше 1200 - 1500кг.
Така че сами преценете колко точно отчита "Циганската занимавка" 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
pantzer3 написа:За справка: В началото на 90-те години, тежестта на удара на Майк Тайсън беше 1200 - 1500кг.Така че сами преценете колко точно отчита "Циганската занимавка"
Ти представяш ли си

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Абе това винаги ми се е искало да го пробвам, ама ми се струва егати комплексарщината-ако искаш да блъскаш, отиваш в една зала и се счупваш на чувала. Един път съм виждал с Sky city 2-3 мангала удряха там със засилка и егати героите..А иначе идея си нямам какво отчита това, ама по-интересно ми е колко от хората, които са удряли, са боксьори или го правят само за кефа?
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Нещо не са нормални тея круши.
В Албена съм правил 999, а в Лазур Слънчев Бряг, максимум 720, а имам приятел, който е тренирал бокс, карате и всякви други измишльотини, та мисълта ми беше, знае как да си концентрира силата в удара прави 810 на тая в слънчев бряг, дискотека лазур.
В Албена средно удрям 960, само една вечер ми дойде много сила (незнайно откъде) та ударих 999
В Албена съм правил 999, а в Лазур Слънчев Бряг, максимум 720, а имам приятел, който е тренирал бокс, карате и всякви други измишльотини, та мисълта ми беше, знае как да си концентрира силата в удара прави 810 на тая в слънчев бряг, дискотека лазур.
В Албена средно удрям 960, само една вечер ми дойде много сила (незнайно откъде) та ударих 999

E34, E38
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
А онова при онова с целувките някой няма ли да се похвали с рекорд
Иначе това с крушите е доста несериозно, половината са в критично състояние, а също не се знае какво точно измерват (едва ли е тежестта на удара
)

Иначе това с крушите е доста несериозно, половината са в критично състояние, а също не се знае какво точно измерват (едва ли е тежестта на удара

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ///HAMANN///
- кандидат ентусиаст
-
Когато се удари по отдоло (все едно удряте някой с юмрук в брадата) показва доста повече , като всичко електронно и тва си има бъгове 

kriso85 написа:А онова при онова с целувките някой няма ли да се похвали с рекорд![]()
![]()
![]()
Иначе това с крушите е доста несериозно, половината са в критично състояние, а също не се знае какво точно измерват (едва ли е тежестта на удара)
Затва викам да сравняваме удари на едни и същи места, когато някой е удрял

Хоби си ми е да удрям...затва с удоволстви ще отговоря на някое предизвикателство за София или защо не някой друг интересен гррад като Пловдив или морските такива

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
mafia написа:kriso85 написа:А онова при онова с целувките някой няма ли да се похвали с рекорд![]()
![]()
![]()
Иначе това с крушите е доста несериозно, половината са в критично състояние, а също не се знае какво точно измерват (едва ли е тежестта на удара)
Затва викам да сравняваме удари на едни и същи места, когато някой е удрялАз затва си и пиша къде и колко
![]()
Хоби си ми е да удрям...затва с удоволстви ще отговоря на някое предизвикателство за София или защо не някой друг интересен гррад като Пловдив или морските такива :P
колега за турне ли говориш

М/у наистина ми е странно, как на Тайсън удара му е 1500 кг при това че писаха по вестниците че с един удар умъртвявал кон

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2