"Дино Тупаница" имали привърженици и рекордьори ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

"Дино Тупаница" имали привърженици и рекордьори ?

Мнение от mafia » 28 Май 2009, 19:47

Такаа...преди време пуснах подобна тема в Тунинг форума, ма се оказа, че там нещо работата куца с ентосиазма на тази тема :roll: :mhihi:
Та реших щом БМВ-джиите се кефим на задното предаване и рисковот маймунееене...тук има всички предпоставки да подхванем едно по-интересно съревнование...и евентуално някое турнирче някой ден ;)

Таа говоря за крушите дето измерват сила на удара и ги има в почти всеки лунапарк или заведение на морето :D Визирам удари без засилка :idea: Макарче от опита ми досега съм гледал много хора, които удрят със засилка...нооо така и не са успявали по този начин да бият рекорди ;)

Предлагам всеки да пуска клипове и снимки от местата, където удря ;) Така хем ще научим къде из София, а и по другите градове има круши :idea:

Малко обобщение на моята серия от месец насам :
Фън Сити - хотел Рила София :arrow: 999, с което обаче се счупи крушата (незнам дали е реален, тъйкато преди това масовите ми резултати бяха около 930-40) а доднес не е ремонтирана крушата там.

Студентски град Боулинга - 943

Една нощ удрях в Южният парк (вече почнах да снимам) -
Първият клип е на братовчед ми Нико
http://vbox7.com/play:1a1b55fa

Тук е първият ми рекорд
http://vbox7.com/play:cd820e9f

Рекорда http://vbox7.com/play:f5166671

Малко обобщение на братовчедските постижения за деня http://vbox7.com/play:a2954da3

Миналата събота отново удрях и имам 3 удара по 998 (имам и видео, но не съм го качил) ... за вечерта имам и още един резултат...счупено парче от облицовката на крушата хихихи и временна забрана за удряне (след разговор със собственика...пак мога да си удрям)

Вчера ми каза едналюлинска девойка, че на Кооперативният пазар имало лунапарк и круша...отскочихме веднага да видим тази работа с братовчед ми :D Останах учуден колко рИмски събратя ходят да лупат крушата...сред които видях и доста добри удари :)
Резултата е налице, пред 50-тина човека насъбрала се публика, включително управителя на парка...нов Рекорд - 970 :D Дублирах го два пъти, но не успях да дам по-добро...но има време ;)

Уикенда ще има тест на Младосткият лунапарк :P

П.П. - къде на НДК-то има круша някой знаели ?
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 28 Май 2009, 19:49

ОП забравих най-важното....очаквам вашите включвания и покани за турнири :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: "Дино Тупаница" имали привърженици и рекордьор

Мнение от kiko » 28 Май 2009, 19:58

[quote="mafia"] ....Останах учуден колко рИмски събратя ходят да лупат крушата...quote]
не че нещо но сам забелязал че те маи са наи големите фенове на това нещо :mhihi:

Аватар

Re: "Дино Тупаница" имали привърженици и рекордьор

Мнение от mafia » 28 Май 2009, 20:13

kiko написа:
mafia написа: ....Останах учуден колко рИмски събратя ходят да лупат крушата...quote]
не че нещо но сам забелязал че те маи са наи големите фенове на това нещо :mhihi:

Май само в Люлин се наблюдава тва явление :mhihi:

П.П. - ако човек, който не е идвал в Люлин досега отиде на панаира...ще си помисли, че само полу-негри живеят там :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 28 Май 2009, 22:11

Тея работи са само за мангалите - да се пъчат кой е по голям мъж :gay: Предпочитам да си тренирам удара върху някой мангал или наркоман! Много по готино е! Даже по някой път има и адреналин! Остави мангустерите да си блъскат по крушата - и после като си тръгват, ти си зад ъгъла и :box: Или напипай в тъмното няколко напушени квартални газета! Пробвай и ще видиш какъв кеф е! Голяма глъчка става :winky: :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 28 Май 2009, 22:31

Круша на НДК има в кафето до билетния ;) иначе малко афиф работата ми се вижда с тия килограми както казват някои , че отчитало ебах тоя удар 1 тон , аз съм на 17 години 70 кила с обувките и удрям 800...чакай ти :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 28 Май 2009, 22:47

Китен, срещу текила бара ми е любимото място :)
Тук иначе на кафето до ндк лупам...

скромен съм, макс 700...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 28 Май 2009, 22:59

За справка: В началото на 90-те години, тежестта на удара на Майк Тайсън беше 1200 - 1500кг. :winky: Така че сами преценете колко точно отчита "Циганската занимавка" :arrow:
Изображение Изображение Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 28 Май 2009, 23:03

pantzer3 написа:За справка: В началото на 90-те години, тежестта на удара на Майк Тайсън беше 1200 - 1500кг. :winky: Така че сами преценете колко точно отчита "Циганската занимавка" :arrow:

Ти представяш ли си :mhihi: :mhihi: се едно кола ме е бутнала :shock:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 29 Май 2009, 0:29

Абе това винаги ми се е искало да го пробвам, ама ми се струва егати комплексарщината-ако искаш да блъскаш, отиваш в една зала и се счупваш на чувала. Един път съм виждал с Sky city 2-3 мангала удряха там със засилка и егати героите..А иначе идея си нямам какво отчита това, ама по-интересно ми е колко от хората, които са удряли, са боксьори или го правят само за кефа?

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 29 Май 2009, 2:26

Нещо не са нормални тея круши.
В Албена съм правил 999, а в Лазур Слънчев Бряг, максимум 720, а имам приятел, който е тренирал бокс, карате и всякви други измишльотини, та мисълта ми беше, знае как да си концентрира силата в удара прави 810 на тая в слънчев бряг, дискотека лазур.
В Албена средно удрям 960, само една вечер ми дойде много сила (незнайно откъде) та ударих 999
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 29 Май 2009, 13:25

А онова при онова с целувките някой няма ли да се похвали с рекорд :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе това с крушите е доста несериозно, половината са в критично състояние, а също не се знае какво точно измерват (едва ли е тежестта на удара :confused: )
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///HAMANN/// » 29 Май 2009, 13:31

Когато се удари по отдоло (все едно удряте някой с юмрук в брадата) показва доста повече , като всичко електронно и тва си има бъгове :D

Аватар

Мнение от mafia » 29 Май 2009, 13:39

kriso85 написа:А онова при онова с целувките някой няма ли да се похвали с рекорд :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе това с крушите е доста несериозно, половината са в критично състояние, а също не се знае какво точно измерват (едва ли е тежестта на удара :confused: )

Затва викам да сравняваме удари на едни и същи места, когато някой е удрял ;) Аз затва си и пиша къде и колко :)
Хоби си ми е да удрям...затва с удоволстви ще отговоря на някое предизвикателство за София или защо не някой друг интересен гррад като Пловдив или морските такива :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 29 Май 2009, 13:54

mafia написа:
kriso85 написа:А онова при онова с целувките някой няма ли да се похвали с рекорд :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Затва викам да сравняваме удари на едни и същи места, когато някой е удрял ;) Аз затва си и пиша къде и колко :)
Хоби си ми е да удрям...затва с удоволстви ще отговоря на някое предизвикателство за София или защо не някой друг интересен гррад като Пловдив или морските такива :P

колега за турне ли говориш :mhihi:
М/у наистина ми е странно, как на Тайсън удара му е 1500 кг при това че писаха по вестниците че с един удар умъртвявал кон :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Следваща

Назад към Извън Темата