Да се оплача и аз :(
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Да се оплача и аз :(
Ударих си колицата .... Няма думи които да опишат какво изпитвам ...
Таз кола ми беше първата и лично моя,с пари дадени от моят си джоб!
Никога няма да забравя звукът от удара и миризмата след задействането на бега! Случката стана на бул. Т. Александров посока Люлин,малко след Опълченска откъдето свих по булеварда ... И там запоследно я карах .... В средната лента,след леко засичане от един колега,се почна лашкането .... Ляво,дясно,пак ляво .... Спирачки,казване на скорости с цел да се успокои задницата,опит с ръчната да хване на някъде .... Без резултат .... Последва завъртане обратно на посоката на движение,качване на тротоара и удар в стъл на уличното осветление ..... За моя най-голяма радост,пострадали няма бях сам в колата!!! Всяка секунда благодаря на Господ,че в този момент по тротоара не минаваше човек ......
Пиша тук,защото колите които спирха бяха предимно BMW-та,а едно момче с Х3-ка,толкова много ми помогна че не е истина ... Обади се на полицията,на Спешна помощ,на Пожарната,пита ме дали съм добре,непрестанно ме успокояваше,предлага ми да ме закара до болница ..... Колега не ти знам името,не се сетих и да си разменим тел.,но аз винаги ще помня какво направи за мен !!! Желая ти много,много щастие и успехи,дано късмета е винаги с теб .... Още веднъж ти благодаря!!!
Ще пробвам да кача снимки!!! Карал съм с около 60-70 км/ч .... Не повече ... Това помня от скоростомера ....
Таз кола ми беше първата и лично моя,с пари дадени от моят си джоб!
Никога няма да забравя звукът от удара и миризмата след задействането на бега! Случката стана на бул. Т. Александров посока Люлин,малко след Опълченска откъдето свих по булеварда ... И там запоследно я карах .... В средната лента,след леко засичане от един колега,се почна лашкането .... Ляво,дясно,пак ляво .... Спирачки,казване на скорости с цел да се успокои задницата,опит с ръчната да хване на някъде .... Без резултат .... Последва завъртане обратно на посоката на движение,качване на тротоара и удар в стъл на уличното осветление ..... За моя най-голяма радост,пострадали няма бях сам в колата!!! Всяка секунда благодаря на Господ,че в този момент по тротоара не минаваше човек ......
Пиша тук,защото колите които спирха бяха предимно BMW-та,а едно момче с Х3-ка,толкова много ми помогна че не е истина ... Обади се на полицията,на Спешна помощ,на Пожарната,пита ме дали съм добре,непрестанно ме успокояваше,предлага ми да ме закара до болница ..... Колега не ти знам името,не се сетих и да си разменим тел.,но аз винаги ще помня какво направи за мен !!! Желая ти много,много щастие и успехи,дано късмета е винаги с теб .... Още веднъж ти благодаря!!!
Ще пробвам да кача снимки!!! Карал съм с около 60-70 км/ч .... Не повече ... Това помня от скоростомера ....
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
За снимките:
1.Качваш ги в снимка.бг ако нямаш регистрация си правиш!
2.Копираш линка на качената снимка(като гледаш снимката и наи долу пише- URL този линк ти трябва
3.В мнението си тук пишеш
Съжалявам за катастрофата-Ламарини се оправят

1.Качваш ги в снимка.бг ако нямаш регистрация си правиш!
2.Копираш линка на качената снимка(като гледаш снимката и наи долу пише- URL този линк ти трябва
3.В мнението си тук пишеш
Съжалявам за катастрофата-Ламарини се оправят

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Ламарини се правят колега, важното е че на теб ти няма нищо. Не че е от значение, ама каква е колицата
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
124-ка вероятно. Важното е, че си жив и здрав, другото се оправя, случват се такива неща 

Никой не мое ма връне на селу!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Добре че ти няма нищо на теб и на околните!Хубаво е че има такива хора които са винаги насреща и готови да ти помогнат

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379395
Ето и снимките .... Колата е 190-ка,не 124-ка,но те са почти еднакви ...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
ивчо написа:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379395
Аууууу много гадно,съжалявам.

Важното е че ти си добре,ще си вземеш друга кола споко.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
лошо колега
тоя булевард е взел доста тоталки
ама е добре ,че ти няма нищо на теб и някой случаен минувач......а за ламарината,няма се коркаш,ако искаш имам на разположение 2 190ки от тея дет са по фешън,от класа на М3 Е30
единия е 2.3,другия 2.5 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Тамън това си говорим с приятелите .... Точно попадение ....
Ами Явка освен да мина покрай теб някой ден,друго не остава .... Благодаря за съчувствието колеги!
До месец ще се похвалим с "новата",ама а да събера малко парички ....
И все пак като се замисля ..... ако имаше човек там на тротоара .....
Направо щях да си тегля куршума .....

Ами Явка освен да мина покрай теб някой ден,друго не остава .... Благодаря за съчувствието колеги!
До месец ще се похвалим с "новата",ама а да събера малко парички ....

И все пак като се замисля ..... ако имаше човек там на тротоара .....
Направо щях да си тегля куршума .....
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Най вяжното е, че няма пострадали. Кола ще си купиш пак, даже по-хубава от старата. Предполагам, че имаш и каско, все някой лев ще вземеш. Пари се изкарват, само да сме живи и здрави
.

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2