Apple iPhone 2G 8GB
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Apple iPhone 2G 8GB
С риск да ме напсувате я пускам тази тема , но не пиша по други форуми и за това ще попитам тук.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1281 Интересуваме какви са Ви впечатленията от този телефон предимства/недостатъци , заслужава ли си да платя 500лв. за него втора ръка , но като нов.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1281 Интересуваме какви са Ви впечатленията от този телефон предимства/недостатъци , заслужава ли си да платя 500лв. за него втора ръка , но като нов.

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
ще умреш от яд като си го купиш.... че не си си го взел още когато излезе, а си си се занимавал с некви нокиики 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Абе аз го знам от много време , ама вчера го видях в една приятелка и си поиграх половин час и останах с отворена уста за това искам мнение , а иначе верно с нокия се занимавам

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Rebel
- младши ентусиаст
-
bivola написа:Абе аз го знам от много време , ама вчера го видях в една приятелка и си поиграх половин час и останах с отворена уста за това искам мнение , а иначе верно с нокия се занимавам![]()
нема кво да се чудиш - дерзай

гаранция поне 1 месец ще сваляш некви глупости на него и ше ти е постоянно в ръцете. Аз бях така, а грам не се вълнувам от такива работи... попринцип

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Rebel написа:bivola написа:Абе аз го знам от много време , ама вчера го видях в една приятелка и си поиграх половин час и останах с отворена уста за това искам мнение , а иначе верно с нокия се занимавам![]()
нема кво да се чудиш - дерзай![]()
гаранция поне 1 месец ще сваляш некви глупости на него и ше ти е постоянно в ръцете. Аз бях така, а грам не се вълнувам от такива работи... попринцип
Точно това ми хвана окото междудругото , игрите без коментар , снимките как се сменят , занимавка и половина полудех вчера и понеже няма да дам толкова много пари за нов си го намерих втора ръка с протекторче е даже

![]()
![]()

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Колега само внимавай да не е некоя реплика на оригиналния, че после ще се чудиш кво да го правиш. Иначе си заслужава телефончето
Поздрави! 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
А как да разбере ,че евентуално може да е реплика , нещо отличителни белези 

![]()
![]()

- Rebel
- младши ентусиаст
-
bivola написа:А как да разбере ,че евентуално може да е реплика , нещо отличителни белези
като го купуваш си чуквате среща някъде където има Wi-Fi... ако влезнеш във форума - оригинален, ако не - менте

Принципно ако на твоята приятелка е 100 % оригинален и си цъкал с него дори 10 минути, няма как ако онова е менте да не се усетиш

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
купувай смело, не мога да ти кажа дали цената е ок защото аз моя го купих за 400 лв чисто нов от английския ебау (не е менте)
голяма зарибявка, батерията държи много и обвхатът е добър, кофти камера, всеки път като ъпдейтваш firmware c itunes ще трябва да го разкодираш наново но се свиква и сега го правя за 10 мин макс.
голяма зарибявка, батерията държи много и обвхатът е добър, кофти камера, всеки път като ъпдейтваш firmware c itunes ще трябва да го разкодираш наново но се свиква и сега го правя за 10 мин макс.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Евалата , колеги
, а относно Wi-Fi - то у нас си имам рутерче за интернета значи като си легна мога да си цъкам по форума , така ли
малко съм скаран с технологиите 

![]()
![]()

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
И за какво ти е 2G 500лв
Като ще даваш пари поне си вземи 3G.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Забравете този iPhone да е по-добър от Нокиа по функционалност. Ето ви сравнение с година по-стара Нокиа vs iPhone:
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone
Все пак зависи какво очакваш от телефон и какви са ти нуждите
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone
Все пак зависи какво очакваш от телефон и какви са ти нуждите

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3