Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ред&qu

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ред&qu

Мнение от BMW_RIDER » 11 Май 2009, 14:08

Бях взел назаем от приятел един Sl 55 и си се разкарвах по околовръстното с приятелката, и като се отвори малко празно пространство понастъпих колата но само за 100 метра и после си се прибрах в средна лента при което зад мен чувам светлини сирени къси дълги. Спирам, идва полицая давам му документите и той ми вика ела след 6 месеца от КАТ дървеница да си вземеш книжката. :shock: Викам чакай ей защо? Той вика карай след мен е тука в банкета. Спираме по напред задавам му същия въпрос и той ми вика защо ли?- Със 140 немога да те настигна- превишена скорост!
При което аз му казвам ,че няма радар в патрулката. След това ми изтърсва Акт за "демонстративно нарушение на обществения ред с предпоставка за ПТП" :shock: Викам и за това се взима книжката за 6 месеца? Има ли такова вобще? При което: Абе ние сме трима полицай с колата ако искам ще ти пиша за нищо акт. Викам няма да стане така и тръгнах да звъня по тела, при което полицайте викат слушай сега: и ми сипаха малко морал и сащо като съм видял патрулната кола нарочно съм дал газ да ги дразня. В крайна сметка се оказаха печени
и аз им казах нали ,че съжалявам, те викат : и колата е хубава и гаджето и то ама недей така да праиш повече пред полицията! Викам добре върнаха ми документите и кой откаде е.
Неказвам ,че не са прави в случая де но досега се рових в сайта на МВР и по точно:
Списък на нарушенията, за които ще се отнемат контролни точки на водачи на МПС . И там няма такова нещо като : нарушаване на обществения ред и предпоставка за птп. ? някой знае ли нещо по въпроса?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Май 2009, 14:13

Колега, мен ако питаш такива драстични нарушения на скоростни ограничения в населено място трябва да ги криминализират. Доколото виждам актът те вълнува повече, отколкото това, че си можел да пратиш доста хора на оня свят. Няма по- трогателна гледка от рейсър, дето нон-стоп е ревал, че катаджиите го тормозели и като се нахендри някъде и почне да се чуди ама как, ама защо...
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 11 Май 2009, 14:15

Създаването на предпоставка за ПТП е наказуемо според ЗДвП, не помня с какво и по кой член и точка обаче. То се води застрашаване на останалите участници в движението, можеш и така да го потърсиш.

За "демонстративно" нарушаване на обществения ред не съм чувал, но самата презумпция "Нарушаване на обществения ред" е наказуема. Не по ЗДвП обаче. Ако написаното досега е вярно - тоест помня добре - само за първото евентуално могат да ти вземат някакви точки.

ЕДИТ: А,да и подкрепям Saleen, забравих и аз да ти сипя малко сол на раната ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 11 Май 2009, 14:40

saleen написа:Колега, мен ако питаш такива драстични нарушения на скоростни ограничения в населено място трябва да ги криминализират. Доколото виждам актът те вълнува повече, отколкото това, че си можел да пратиш доста хора на оня свят. Няма по- трогателна гледка от рейсър, дето нон-стоп е ревал, че катаджиите го тормозели и като се нахендри някъде и почне да се чуди ама как, ама защо...

Значи става въпрос за участъка след ОМВ посока светофара на черни връх където минавам всеки ден и не съм видял накой да кара в лявата лента с под 100 поне.(а съм сигурен ,че и ти дето си толкова морален не минаваш оттам с 60)Полицая явно преувеличи с 140+ не съм вдигал повече от 120. А покрай мене мнинаха поне 3ма човека с по висока скорост докато ме спираха. Ама много странно тука във форума никой не превишава скоростта, никой не си хвърля боклука през джама, никой не кара пиян, ама на същия тоя участък често ми мигат къси дълги "моралисти" с е36ци и други да се махам от лявата лента, и излизат от ОМВ със задния номер първо а до него надпис bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Май 2009, 14:56

saleen написа:Колега, мен ако питаш такива драстични нарушения на скоростни ограничения в населено място трябва да ги криминализират. Доколото виждам актът те вълнува повече, отколкото това, че си можел да пратиш доста хора на оня свят. Няма по- трогателна гледка от рейсър, дето нон-стоп е ревал, че катаджиите го тормозели и като се нахендри някъде и почне да се чуди ама как, ама защо...

абе постъпката че не е за хвалене не е,ама все пак това е сл55 тои както ги дига километрите така и спира!така че сравнението което си дал не е точно за този случаи
просто автора на темата без да изка е издразнил куките те пък от своя страна първосигнално са си помислили че се гъбарка с тях и от няма кво са почнали да се праят на шерифи

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Май 2009, 15:03

Ами ето че и тебе те е подразнило това, че колите профучават бързо (макар да не си ги засякъл с радар :winky: ). Как очакваш да реагират хора, на които работата им е да контролират донякъде целият този хаос на пътя и нерядко им пилят на главите, когато някой се натресе с ковчега си, че не са взели мерки да не се случи.
Не приемай поста ми лично-знам, че на пътя се вдигат много по- големи скорости и то с кочини на светлинни години от SL 55 а много хора смятат, че нарушение има само ако те хванат, но понякога човек късно разбира, че не е така.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 11 Май 2009, 15:08

kiko написа:

абе постъпката че не е за хвалене не е,ама все пак това е сл55 тои както ги дига километрите така и спира!така че сравнението което си дал не е точно за този случаи
просто автора на темата без да изка е издразнил куките те пък от своя страна първосигнално са си помислили че се гъбарка с тях и от няма кво са почнали да се праят на шерифи

http://www.wreckedexotics.com/sl500/sl5 ... _001.shtml
Понякога спира доста по- бързо, отколкото е вдигнала километрите :winky:
Че колата е много добра спор няма 8)

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 11 Май 2009, 15:31

Само кажи колко си понастъпил колата.
И бате може ли найстина в населено място :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :no: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 11 Май 2009, 15:40

Според мен са били такива ако мине номера ... ти им си се озъбил и са видели,че няма да стане и са решили се правят на моралисти и велики и в крайна сметка са те пуснали ;)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 11 Май 2009, 16:08

///vlado написа:Според мен са били такива ако мине номера ... ти им си се озъбил и са видели,че няма да стане и са решили се правят на моралисти и велики и в крайна сметка са те пуснали ;)

+1 :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 11 Май 2009, 16:28

CASIO написа:Само кажи колко си понастъпил колата.
И бате може ли найстина в населено място :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :no: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

Е само и изпънах втора, то верно е и с тунинг на kleemann - 570кс ама... И ако три лентов път с мантинели и сумати трафик е населено място, незнам. Не се оправдавам де, ясно че не беше правилно ама все пак отвсички дето минават с по толко мен ме спря, мен лично ме дразни отношението на полицайте като видат някой с по хубава кола и: Я го виж тоя кво се праи на гъзар с гаджето я да го спреме ,че да види че ние сме шефове и тука да черпава някой лев.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 11 Май 2009, 16:35

BMW_RIDER написа:

Е само и изпънах втора, то верно е и с тунинг на kleemann - 570кс ама... И ако три лентов път с мантинели и сумати трафик е населено място, незнам. Не се оправдавам де, ясно че не беше правилно ама все пак отвсички дето минават с по толко мен ме спря, мен лично ме дразни отношението на полицайте като видат някой с по хубава кола и: Я го виж тоя кво се праи на гъзар с гаджето я да го спреме ,че да види че ние сме шефове и тука да черпава някой лев.

Бе аз по принцип си падам моралист и наистина не се трогвам някой като почне да реве за акт, ама специално на това място наистина няма никой да кара със 60. Там си е направо като магистрала. То между другото колко е ограничението там? Води ли се градско или има все пак статут на "околовръстен път" и някакво по нормално ограничение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Май 2009, 16:41

BMW_RIDER написа:

Пич, какво се оправдаваш. Вие какво му налетяхте все едно не знам какво е направил. 120 на Околомръсното! Абе, вие нормални ли сте? Колко от вас карат в ограничение? И не ми се правете на света вода ненапита, защото толкова хора с лепенки на форума съм виждал да ми взимат кръгови с вратите напред, да ми хвърчат по Цариградско с 160++, че въобще не можете да ме накарате да повярвам, че никой от вас не го е правил.

Разберете веднъж за винаги, че със 120 да караш е различно. Едното е колата, другото е задкормилното. Можеш да караш със 120 и пак да си безопасен за движението...особено, когато дисковете ти са големи, колкото гъза на Джей Ло! А и айде да си говорим сериозно - колко от вас са карали такава машина и колко от вас като се качат на такава няма да се поблазнят да я засилят за 3-4 секунди, колкото да усетят натоварването?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ред&am

Мнение от Huku » 11 Май 2009, 16:46

Вие па не виждате ли, че пича иска да си се изфука освен на околовръстното и тука във форума.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 11 Май 2009, 16:46

Pitbull_Germany написа:Разберете веднъж за винаги, че със 120 да караш е различно. Едното е колата, другото е задкормилното. Можеш да караш със 120 и пак да си безопасен за движението...особено, когато дисковете ти са големи, колкото гъза на Джей Ло! А и айде да си говорим сериозно - колко от вас са карали такава машина и колко от вас като се качат на такава няма да се поблазнят да я засилят за 3-4 секунди, колкото да усетят натоварването?

:yes: :yes: :yes:
Точно така си е. Един приятел беше взел М5-ца да я покара и още на 5-та минута я пробва колко може на Цариградско :uups: ама то с нея 200 са си все едно 100 в Е36-ца

Следваща

Назад към Извън Темата