За кого да гласуваме?
Модератор: Общи модератори
- blackrider
- младши ентусиаст
-
За кого да гласуваме?
Наближават избори и "ние гласоподавателите" започваме отново да се чудим за кой да си дадем гласа? Лично на мен са ми омръзнали всички смешници които предизборно неспират да тръбят лъжи! Омръзна ми от БКП и СДС- те са си едни и същи,но с различен цвят!
За кого? ГЕРБ? ДСБ? И дума да не става за ДПС.
Омръзна ми да гледам как "управляващите" ни нагло и безочливо неспират да крадът!
Омръзна ми от "спокойствието" на българина и умението ни да се адаптираме към положението и да чакаме по-светло бъдеще.
Омръзна ми от негативни новини .кой къде заклали,тежки катастрофи и политически заменки и подмятания.
Криза било: че ние сме си от 20годинки в криза г-да "управляващи"
Дали за нашите деца ще се оправи и стабилизира нашата татковина?
Омръзна ми и от безхаберието на българите с тяхното негласуване.Така си затвърждаваме още 20годинки пак да сме си в "криза"
Е .....последно за кого?
За мен всички са едни и същи ,червени,жълти или зелени?
Кой най-после ще дойде на власт мислейки не само за собственото си благо ами за това ,че има един зачезващ народ,който се нуждае от .....много неща .
За кого.........
Омръзна ми да гледам как "управляващите" ни нагло и безочливо неспират да крадът!
Омръзна ми от "спокойствието" на българина и умението ни да се адаптираме към положението и да чакаме по-светло бъдеще.
Омръзна ми от негативни новини .кой къде заклали,тежки катастрофи и политически заменки и подмятания.
Омръзна ми и от безхаберието на българите с тяхното негласуване.Така си затвърждаваме още 20годинки пак да сме си в "криза"
Е .....последно за кого?
Кой най-после ще дойде на власт мислейки не само за собственото си благо ами за това ,че има един зачезващ народ,който се нуждае от .....много неща .
За кого.........

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: За кого да гласуваме?
blackrider написа:Наближават избори и "ние гласоподавателите" започваме отново да се чудим за кой да си дадем гласа? Лично на мен са ми омръзнали всички смешници които предизборно неспират да тръбят лъжи! Омръзна ми от БКП и СДС- те са си едни и същи,но с различен цвят!
Е .....последно за кого?
За кого.........
Ами ще ти кажа например как аз ще гласувам.Няма да гласувам за тая тройна коалиция която спира пътя на страната ни към Европейския съюз и ни кара към следваща криза!

п.п.И не забравяй че НИЕ си ги гласуваме тия управляващи!

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За когото и да било, с изключение на ДПС... трябва да се гласува... верно няма алтернативи, но всеки глас в повече за която и да било друга партия, намалява процента вероятност зам.външния министър да се казва Реджеп Хасан...
Проста сметка - турците имат твърд електорат около 500 000 гласа - ние гласуваме 2млн - те ти 25% в парламента и няколко министерства... гласуваме 4 - 4.5млн - 11% и второстепенна роля при гласуването на разни закончета... само заради това има смисъл, да не говорим за останалите причини на ангажираност към държавата, която дефакто сме ние...

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
feel написа:Biankonero написа:За когото и да било, с изключение на ДПС... трябва да се гласува... ...
Също без и БСП и Атака
Всички партии са отрочета на БКП, комунистическата номенклатура по-точно и една няма създадена без цел, вкл и ДПС... Това е тъжната действителност... за всеки имат по нещичко - независими няма...

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Целия политически модел в България е опорочен и на никой ама на абсолютно никой от политическата вихрушка не му пука за нас!
Аз не гласувам и единствения начин някой да ме накара да гласуваме е да излезне с :''Отпадане на акциза върху говивата,бензина 40ст. като в Щатите ,отпадане на всякакви акцизи и екотакси от автомобилите'' това е колкото и глупаво и плоско да звучи искам не обещания и после обяснения как пенсията е нараснала 3 пъти за управлението на БСП искам нещо реално което да усетя като например сутрин като мина покраи безиностанцията да видя това: А-98 Н - 0.40!
Аз не гласувам и единствения начин някой да ме накара да гласуваме е да излезне с :''Отпадане на акциза върху говивата,бензина 40ст. като в Щатите ,отпадане на всякакви акцизи и екотакси от автомобилите'' това е колкото и глупаво и плоско да звучи искам не обещания и после обяснения как пенсията е нараснала 3 пъти за управлението на БСП искам нещо реално което да усетя като например сутрин като мина покраи безиностанцията да видя това: А-98 Н - 0.40!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Няма значение за кого ще гласуваме,то всичко е решено предварително.Като доидат автобусите от една наша съседна страна,купуване на гласове и тн тн. обикновенния българин няма думата за съжаление 

BMW
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Да сменят първо избирателната система, пък после ще го мислим, защото за който и да се гласува, накрая все 1 и също става...
Аз лично изобщо не разичтам да оправят живота /защото са заети да мислят за своя/, но разчитам да не гласуват тъпи закони, които да ми го усложняват
krystal написа:... бих те посъветвала да не разчиташ на политиците да ти оправят живота...
Аз лично изобщо не разичтам да оправят живота /защото са заети да мислят за своя/, но разчитам да не гласуват тъпи закони, които да ми го усложняват

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

АЗ гласувам и ще гласувам за АТАКА, това,че ги цензурират и по всевъзможен начин се опитват да ги унищожат говори достатъчно. Аз знам,че няма да се оправим защото сме не сме народ а измет...
ГЕРБ,СДС,ДСБ,РЗС,НАПРЕД,НАЗАД,ВМРО,НДСВ, всички са едни и същи. Да не говориме кой е Бойко но съм се примирил,че хората ще гласуват за него. Българите са си прости СДС дойдоха излъгаха хората, след това Цяра се върна хората пак се излъгаха сега идва Бойко след него пак БСП след тва някой друг герой ще се намери. И така цикъла ще продължава докато просто циганите не станат 80% от населението на държавата а Българите останем 100-200 000 някаде из света..
ГЕРБ,СДС,ДСБ,РЗС,НАПРЕД,НАЗАД,ВМРО,НДСВ, всички са едни и същи. Да не говориме кой е Бойко но съм се примирил,че хората ще гласуват за него. Българите са си прости СДС дойдоха излъгаха хората, след това Цяра се върна хората пак се излъгаха сега идва Бойко след него пак БСП след тва някой друг герой ще се намери. И така цикъла ще продължава докато просто циганите не станат 80% от населението на държавата а Българите останем 100-200 000 някаде из света..
- blackrider
- младши ентусиаст
-
KIARA_G написа:Да сменят първо избирателната система, пък после ще го мислим, защото за който и да се гласува, накрая все 1 и също става...krystal написа:... бих те посъветвала да не разчиташ на политиците да ти оправят живота...

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Няма да ни оправят живота,поне не както ни се иска.Но е факт че правителството трябва да оползотворява парите от еврофондовете,а заради тези управляващи Европа ни спира пари.Пари които по много начини могат да помогнат на бедната ни държавица.А щом от Европа казват че тройната коалиция не може да управлява парите им,това значи че те не могат да управляват и държавните пари.За това тези управляващи не заслужават повече доверие!

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
За БСП ще гласувам. Боико не ме кефи , друг въпрос е , че е и необразован , което още повече си пролича при дебата му с Станишев. Атака не искам даже да коментирам , Костов и там другите подобия са смешни , ДПС са турци , а тук е България.
It`s party time !