Да си поговорим за новите модели и старите традиций.
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Новини
-
Да си поговорим за новите модели и старите традиций.
Пиша този постинг провокиран от една тема, в която трябваше да трия мнения "оффтопик" заради разразил се мини спор относно новите и старите модели на БМВ.
Тези от вас, които ме познават знаят колко много се възхищавам от старите модели на БМВ, имам удоволствието да притежавам два екземпляра от серията Е30, а имам блянове и за Е24 и други подобни класики в немското автомобилостроене. Но... колкото и да съм заклет почитател на старите традиций на БМВ не мога да си кривя душата - много харесвам и голяма част от новите БМВ-та и по-точно тези, до които съм имал възможност да се докосна по един или друг начин. Коментирам само това, на което съм видял възможностите. Различни хора, различни вкусове...
Недейте да се карате на тема нови и стари модели, всеки има свое виждане за нещата и е глупаво да се пише, че даден модел е боклук само защото е нов или защото е правен от Бенгъл.
Обръщам се специално към Чочо Slipknot и към Кирето bawareca. Момчета, недейте така. Знам, че не ви харесват новите модели но взе да писва да го четем във всяка тема, където става въпрос за поредното произведение на Бенгъл. Просто няма смисъл. Всеки има своите вкусове и своето виждане за това каква емоция трябва да му носи шофирането на БМВ. Тези, които предпочитат лукс, овален дизайн, комфорт, екстри и съвременен дизайн просто няма как да се спрат на нещо от старата генерация БМВ-та. Както и ние, почитателите на ultimate drifting mashine, няма как да се спрем на нещо от по-новите модели на марката.
Просто ви моля да се въздържате от хапливи коментари за новите модели във всяка тема, в която става въпрос за тях
Тези от вас, които ме познават знаят колко много се възхищавам от старите модели на БМВ, имам удоволствието да притежавам два екземпляра от серията Е30, а имам блянове и за Е24 и други подобни класики в немското автомобилостроене. Но... колкото и да съм заклет почитател на старите традиций на БМВ не мога да си кривя душата - много харесвам и голяма част от новите БМВ-та и по-точно тези, до които съм имал възможност да се докосна по един или друг начин. Коментирам само това, на което съм видял възможностите. Различни хора, различни вкусове...
Недейте да се карате на тема нови и стари модели, всеки има свое виждане за нещата и е глупаво да се пише, че даден модел е боклук само защото е нов или защото е правен от Бенгъл.
Обръщам се специално към Чочо Slipknot и към Кирето bawareca. Момчета, недейте така. Знам, че не ви харесват новите модели но взе да писва да го четем във всяка тема, където става въпрос за поредното произведение на Бенгъл. Просто няма смисъл. Всеки има своите вкусове и своето виждане за това каква емоция трябва да му носи шофирането на БМВ. Тези, които предпочитат лукс, овален дизайн, комфорт, екстри и съвременен дизайн просто няма как да се спрат на нещо от старата генерация БМВ-та. Както и ние, почитателите на ultimate drifting mashine, няма как да се спрем на нещо от по-новите модели на марката.
Просто ви моля да се въздържате от хапливи коментари за новите модели във всяка тема, в която става въпрос за тях

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

ся ще си кажа и мойто мнение за да не ми изтриеш постинга

старите модели са хубави,
новите... са още по-хубави

старите са доказали себе си във времето и оценени по достойнство (някой от тях... други за жалост не)
а новите... те са нещо ново и революционно.. и като всяко такова нещо на хората ни е трудно да ги приемем като такива... всъщност причините поради които някой хора отхвърлят новите модели не са идеално много.. и всички ги знаем та дори успяхме да ги превърнем в клишета (: дано всеки да знае причината за себе си.. друго не е чак толкова важно

великите хора живели някога на тоя свят са казвали "нека историята да ни съди"...
и все си мисля че като мине малко време и като навлязат новите коли... като свикнем с тях, като ги опознаем... та си мисля (ако щете вярвайте ама мога да мисля

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Подкреям казаното от Асен, въпреки че и аз харесвам старата генерация, но новите модели не са съвсем за изхвърляне

Основния проблем тук е, че хората не се изслушват и не се опитват да си размърдат мозъците .. стигнах до това впечатление преди време и се отказах да обяснявам на когото и да било, каквото и да било!
Дори ако Асен се сеща последния четвъртък докато хапвах на Еко и си разменихме няколко думи той каза "ти не си падаш много по тях" (по-старите представители на BMW) .. жалко, че след толкова години и мнения тук, много малка част от хората ме опознаха. Аз си падам абсолютно еднакво по новите и старите представители на BMW, падам си невероятно много по абсолютно всички автомобили .. били те BMW, Opel, Aston Martin, Lamborghini, Toyota, Mitsubishi и каквито там марки се сетите!
Първо аз съм израстнал с мисълта за автомобилите, второ в BMW намирам най-голям процент от нещата, които аз харесвам в един автомобил и затова е любимата ми марка! Харесвам различни модели BMW повече от други, но по всеки един модел си умирам от кеф! Мога да пиша до утре сутрин лични неща, но видимо хората ги четат м/у редовете .. Затова и бях толкова обиден, когато бях квалифициран като "не BMW ентусиаст", затова и зарязах този форум и Клуб, колкото и трудно да ми е било ..
Няма да се откажа обаче да псувам, хуля и се присмивам на типично българската черта да плюем неща, с които изобщо не сме запознати! Пука ми та ми дреме, че Кирето Бавареца пише глупости за Е87, голф било .. ми благодарение на Голф-а и други като него BMW я има като фирма, просперира и ще произвежда части за Е21.. Като седнеш и попързаляш 20 мин поне едно Е87 бих искал да те попитам още ли си мислиш, че е Голф или ще имаш грейналата физиономия на Петко Pilota от Горна Оряховица, който не искаше да слезе от 120d-то, защото се "пързаляла по-яко от неговото Е30" .. и той не го харесваше м/у другото, я го питайте сега има ли забележки ?! Всеки си има лично мнение и виждане за нещата от живота, но е глупаво да коментираш неща, с които не си запознат! Дайте ми на мен поле за изява и ще оплюя абсолютно всеки нов модел на BMW, но ги познавам и знам какво говоря ..
Знам, че си загубих времето да пиша дивотии, но го дължа поне на себе си!
Живи и здрави
Дори ако Асен се сеща последния четвъртък докато хапвах на Еко и си разменихме няколко думи той каза "ти не си падаш много по тях" (по-старите представители на BMW) .. жалко, че след толкова години и мнения тук, много малка част от хората ме опознаха. Аз си падам абсолютно еднакво по новите и старите представители на BMW, падам си невероятно много по абсолютно всички автомобили .. били те BMW, Opel, Aston Martin, Lamborghini, Toyota, Mitsubishi и каквито там марки се сетите!
Първо аз съм израстнал с мисълта за автомобилите, второ в BMW намирам най-голям процент от нещата, които аз харесвам в един автомобил и затова е любимата ми марка! Харесвам различни модели BMW повече от други, но по всеки един модел си умирам от кеф! Мога да пиша до утре сутрин лични неща, но видимо хората ги четат м/у редовете .. Затова и бях толкова обиден, когато бях квалифициран като "не BMW ентусиаст", затова и зарязах този форум и Клуб, колкото и трудно да ми е било ..
Няма да се откажа обаче да псувам, хуля и се присмивам на типично българската черта да плюем неща, с които изобщо не сме запознати! Пука ми та ми дреме, че Кирето Бавареца пише глупости за Е87, голф било .. ми благодарение на Голф-а и други като него BMW я има като фирма, просперира и ще произвежда части за Е21.. Като седнеш и попързаляш 20 мин поне едно Е87 бих искал да те попитам още ли си мислиш, че е Голф или ще имаш грейналата физиономия на Петко Pilota от Горна Оряховица, който не искаше да слезе от 120d-то, защото се "пързаляла по-яко от неговото Е30" .. и той не го харесваше м/у другото, я го питайте сега има ли забележки ?! Всеки си има лично мнение и виждане за нещата от живота, но е глупаво да коментираш неща, с които не си запознат! Дайте ми на мен поле за изява и ще оплюя абсолютно всеки нов модел на BMW, но ги познавам и знам какво говоря ..
Знам, че си загубих времето да пиша дивотии, но го дължа поне на себе си!
Живи и здрави

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Абе то хубаво ше се попързаляш с е87 ,но въпроса е ,че след 20 и косур години каквито са моделите до е30 от голфа няма да има нищо.
Просто цялото автомобилостроене е тръгнало в тая посока. Защо да правим колите да издържат много ,като няма да можем да печелим от резервни части?????
Защо да ги правим да издържат много ,като ще остареят морално и никои няма да ги кара???
проблема не е само при бмв.
Аз също харесвам модели като: опел манта ,ауди в8 ,ауди куатро, мерцедес пура, форд мустанг . И мн. мн др.
Но така и не мога да харесам новата седмица, първа серия, форд ка, пежо 206-407 и маи като се замисля много малко коли от новите ми харесват истински
Просто цялото автомобилостроене е тръгнало в тая посока. Защо да правим колите да издържат много ,като няма да можем да печелим от резервни части?????

Защо да ги правим да издържат много ,като ще остареят морално и никои няма да ги кара???
проблема не е само при бмв.
Аз също харесвам модели като: опел манта ,ауди в8 ,ауди куатро, мерцедес пура, форд мустанг . И мн. мн др.
Но така и не мога да харесам новата седмица, първа серия, форд ка, пежо 206-407 и маи като се замисля много малко коли от новите ми харесват истински
Владо що се озлоби толкоз ве
Вместо да станеш по-широко скроен и великодушен покрай "белите" хора ти се озлоби така към клуба , форума и някои от нас
Аз не съм признавал никога Дру кар щото са неграмотници и обирджии и нямат нищо общо с немската прецизност т.е. с духа на БМВ:evil: Това обаче не е само мое мнение , и за да излезе Камор от тая сянка , за най-първо вдигнаха цените с 30% за 6 месеца
Пък ти ми обяснявай как яко се пързаля голфа 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Турторелко не се злоби. На мен ми харесва 120д-то даже ако изпадне некое на далавера бих го изкупил.Щот ме гони параноята

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Turturelo написа:Основния проблем тук е...
че на нас ни е кисело гроздето.... разбрахме го още преди доста време.....
аз мисля, че основния проблем е в уважението - ми казал някой нещо по-остро и айдееееееее... Естествено е всеки да защити своите позиции и хора, мислещи като него да го подкрепят, ма чак нова тема да се пуска за това......
Това между другото е проблем в много форуми - е34< срещу е34>
за мен лично би било по-добре, ако БМВ беше престанала да съществува като фирма и беше останала само да произвежда резервни части (заради гаранциите са задължени да имат на склад до 25 години след спиране на модела, след това не е изключено да могат да ти доставят част, но не е задължително), вместо като кажа, че съм БМВ-фен да трябва да пояснявам как не ми харесва новата 5-ца, 7-ца, 1-ца, 4-ка, 6-ца, Х-ца и всичките му там модели, които аз честно да си призная дори не знам как се означават кодово.
Но това си е лично мое мнение, както и вашето е не по-малко важно - затова мисля, че проблема е в отношенията между хората, а не в конкретния автомобил, който е само повод за кавги....
И мисля, че началото на уважението е поне да се поздравяваме, като се виждаме по бензиностанциите

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Понеже има критика лично към мен съм длъжен да напиша и аз 1-2 реда.. та:
Получава се следното.. постоянно някой от юзърите в тоя форум говорят как новите БМВта са такива.. са онакива.. маниашки и т.н... хубаво.. всеки има различен вкус.., НО когато започнат да ми натякват как те ми харесват ама аз все още не съм го осъзнал ли.. как гроздето било кисело и тем подобни бул шитц НЯМА да спра да пиша!
Асене.. обещавам да спра с оффтопик'а, и с подмятанията... за да няма разсърдени и обидени..
За това което каза Туртурело.. ОК.. може Е87цата да върви повече, да се дрифти повече и т.н.Това никога не съм го оспорвал!Винаги съм казал, че в новите БМВта не ми харесва дизайна външен/вътрешен и това, че според мен (а и не само според мен) са мнооого по зле като здравина и качество на изработка от по старите (като с повечето нови автмобили).
Това е от мен..
Получава се следното.. постоянно някой от юзърите в тоя форум говорят как новите БМВта са такива.. са онакива.. маниашки и т.н... хубаво.. всеки има различен вкус.., НО когато започнат да ми натякват как те ми харесват ама аз все още не съм го осъзнал ли.. как гроздето било кисело и тем подобни бул шитц НЯМА да спра да пиша!

Асене.. обещавам да спра с оффтопик'а, и с подмятанията... за да няма разсърдени и обидени..
За това което каза Туртурело.. ОК.. може Е87цата да върви повече, да се дрифти повече и т.н.Това никога не съм го оспорвал!Винаги съм казал, че в новите БМВта не ми харесва дизайна външен/вътрешен и това, че според мен (а и не само според мен) са мнооого по зле като здравина и качество на изработка от по старите (като с повечето нови автмобили).
Това е от мен..
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
SlipKnoT написа:.
..
Абсолютно заставам зад мнението на Чочо

Хубаво, разни хори разни идеали, ама не и с натрапване и натякване на чужди мисли и интереси

street disorder workshop

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Стига ве - пак се почнаха простотийте. Както каза Ати проблема не е в колите а в хората. Всеки си харесва нещо, но защо трябва да го налага на всички. Да неговорим, че българина има една много тъпа черта - купува си кола (или каквато и да е друга стока) и край - за него вече няма по-хубава от неговата - а могат да се намерят поне 100 други, които са по-добри. И даже по-лошо - по някое време вземе че се осъзнае, че се е сдобил с най-големия буклук, но не - пак се опитва да го наложи на другите, та да могат и те да се прекарат, та да не е самичък във злобата си. Тук сме се събрали заради колите, но всъщност по-важни са хората с които се запознаваме и ставаме приятели благодарение на тях. Ако някой по стечение на обстоятелствата спре да кара БМВ - какво, да не го познаваме вече ли и да не ни е приятел ли.
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4