Поредното доказателство за българската завист!
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Поредното доказателство за българската завист!
Здравейте колеги! Предварително се извнявам че ви занимавам с поредната тема за българската завист но просто ме боли сърцето! Днес сутринта излизам за работа както всеки един ден и забелязвам от лявата страна на колата, почти от край до край една мазна черта издълбана с ключ върху боята на моята красавица. Недоумявам с какво съм допринесъл или с какво съм провокирал някой изруд да ми прави такива мръсотии. Паркирам си колата на едно и също място от две години, и до сега само един път ми срязаха вентилите, айде тях ги прежвях но сега и боята да ми надерът. Просто изпитвам такъв гняв че ако го бях хванал незнам какво щях да му пречиня. Просто тая злоба и завист в хората няма край. Човек не може да си вземе и да се радва на нещо без някои завистници или хлапета да не му направят някаква такава мизерия. Аз каско имам и ще се оправя но защо въобще трябва да си правим мизерии не мога да проумея. Когато съм чел темите на различни колеги, когато някои мизерник им направи нещо такова вътрешно ме боли и ми става гадно, но когато го изпитам на собствен гръб боли тройно повече. Ако модовете сметнат че темата е изтъркана, нека е заключат. Но аз исках някъде да си излея болката и сметнах че форума е най подходящото място. Само тук ще бъда разбран какво ми е защото на много от нас им се е случвало същото.
Надявам се само да не е някои колега защото тогав аще ми е още по болно! Желая на всички лек и спокоен ден...
Надявам се само да не е някои колега защото тогав аще ми е още по болно! Желая на всички лек и спокоен ден...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Проучи от някой съсед (който ти е близък) дали случайно към това паркоместо няма "амбиции" някой.
М/у аз снощи пред гаража си намерих една 10 литрова туба от вода с бензин (наполовина пълна), та звънях на комшиите дали случайно не е на някой но всички ми казаха че не е тяхна. За момент си помислих че някой иска да ми пали гаража, ама видях и един маркуч да се търкаля до нея, та само я преместих на друго място да не стане беля. Не посмях да си я прибера (щот съм Тома Неверний), а на сутринта съседа каза че я е прибрал в неговия гараж
М/у аз снощи пред гаража си намерих една 10 литрова туба от вода с бензин (наполовина пълна), та звънях на комшиите дали случайно не е на някой но всички ми казаха че не е тяхна. За момент си помислих че някой иска да ми пали гаража, ама видях и един маркуч да се търкаля до нея, та само я преместих на друго място да не стане беля. Не посмях да си я прибера (щот съм Тома Неверний), а на сутринта съседа каза че я е прибрал в неговия гараж

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Kregec Не вярвам някой колега да ти е направил тая мизерия навярно хлапетата в квартала са си нямали друга работа, но ще ти кажа, че това не е до такава степен завист, колкото простотия. Този който ти го е направил това заслужава един як бой

- Kregec
- ентусиаст
-
Да и на мен не ми се вярва да е колега! Но не винаги боя оправя нещата, споделих това във форума защото ми е болно! Но тези въпросните хлапета някои ден ще имат коли и като някои им направи същата мизерия тогава ще усетят какво ми е на мен сега. Аз не се притеснявам защото каското ще покрие тази щета, но това е един вид мизерия от тяхна страна. Това доказва че тяхното възпитание е под всякаква критика и им липсват първите 10 години! Както и да е просто от такъв вид вандалщина и простотия отърване няма, винаги ще се намери някои да ти направи мизерията. И това не е само в България е в цял свят просототията не ходи само животните ходи и по хората. Когато един човек е ограничен и прост той си остава такъв и не се променя, колкото и да израства на години той си остава същия той така се е родил...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Положението е много зле с хората, аз пред блока вече немога да паркирам, защото няма место и си паркирам зад блока. И хората зад блока ми викат паркирай си пред твоя блок на твоя паркинг, вече се чувстват и притежатели на паркингите..... Последният път им казах, че ако падне блока те даже нямат место от апартамента си и едва ли ще ми казват колко е техен паркинга. Ако имам такава надраскана черта ще отиде по всички коли. Както винаги в България от един опарен, нищо не става, трябва всички да са преебани за да стане нещо...
Преди около 1-2 седмици същото или подобно нещо имаше на колата на приятелката ми , от предния калник до задния е надраскана с някакъв остър предмет.
Предполагам , четова е работа на някои деца , които по време на разходката си са решили да плъзнат ключа си или някой друг предмед по някоя кола.
Не се ядосвай , с нерви е трудно да намериш кой го е извършил , а и няма да се оправи по лесно щетата , но щом имаш пълно автокаско от там ще ти оправят щетата , само кадето ще трябва да отделиш нужното време за това. Такава щета е по неприятна за хора собственици на автонобили , които са без автокаско или не са с пълно автокаско , тогава отстраняването на щетата е за тяхна сметка. За тях мога да препоръчам , ако искат да избегнат боядисване на целия детайл , само туширане на драскотината и след това пастиране.
Предполагам , четова е работа на някои деца , които по време на разходката си са решили да плъзнат ключа си или някой друг предмед по някоя кола.
Не се ядосвай , с нерви е трудно да намериш кой го е извършил , а и няма да се оправи по лесно щетата , но щом имаш пълно автокаско от там ще ти оправят щетата , само кадето ще трябва да отделиш нужното време за това. Такава щета е по неприятна за хора собственици на автонобили , които са без автокаско или не са с пълно автокаско , тогава отстраняването на щетата е за тяхна сметка. За тях мога да препоръчам , ако искат да избегнат боядисване на целия детайл , само туширане на драскотината и след това пастиране.
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Приятелю мойто кола беше надрана от едната страна и някак си го преживях.След седмица на излизане от Русе по Волов (Хората от Русе знаят за какво говоря или тези които са пътували през Русе за Варна) има 2 моста.Единият е за леки коли а другият е за влакове, че този въпросният за влаковете дето е първият по баира на горе и аз както си карам вечера след 20ч. изведнъж изкочи нещо на пътя и се пробвах да го избегна защото го помислих в първият момент за човек но не успях и с края на предница го ударих и веднага спях и какво да видя от пред колата почупена а въпросното нещо се оказа пластмасов стол който беше хвърлен от група деца от моста и седяха и ми гледаха сиира и аз неможех нищо да направя защото и няма път до там.След това реших да си направя цялата кола защото имаше доста щети по нея къде надрано къде жулнато и все пак я направих.Няма и месец след цялостно пребоядисване на колата какво да видя една сутрин едни дебели и дълбоки черти по багажника и част от задният панел и направо луднах.Така че хора има всякакви а и недай си боже ако ги хвана има да ги бия до репеуто и да ги спъвам пък те да си трошат главата и да ми обесняват че ще ме съдят.
Мисълта ми беше че не си единствен с тези проблеми но какво да се прави нали ние сме здраве другото ще се оправи но защо да е така се питам аз.
Поздрави и дано да нямаш повече ядове
Мисълта ми беше че не си единствен с тези проблеми но какво да се прави нали ние сме здраве другото ще се оправи но защо да е така се питам аз.
Поздрави и дано да нямаш повече ядове
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Ще ме прощаваш, ама ква ти завист за е36. Това е по-скоро груба селска проява. Разбирам, че ти е кофти, ама за какво ревеш!? Посочи ми един човек, който да живее в блок и колата му да седи отпред (а не на охраняем паркинг или нещо от сорта) и да не е имал такъв или подобен проблем
Нека те улесня - няма такъв човек - всеки си е патил - кой от тъп съсед, кой от днешната младеж, кой от бивш/а
Рдвай се, че имаш каско в случая - аз нямах, а на места по моята буквално беше дълбано
Успех.

Рдвай се, че имаш каско в случая - аз нямах, а на места по моята буквално беше дълбано

Успех.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Kregec
- ентусиаст
-
M2PR написа:Ще ме прощаваш, ама ква ти завист за е36. Това е по-скоро груба селска проява. Разбирам, че ти е кофти, ама за какво ревеш!? Посочи ми един човек, който да живее в блок и колата му да седи отпред (а не на охраняем паркинг или нещо от сорта) и да не е имал такъв или подобен проблемНека те улесня - няма такъв човек - всеки си е патил - кой от тъп съсед, кой от днешната младеж, кой от бивш/а
Рдвай се, че имаш каско в случая - аз нямах, а на места по моята буквално беше дълбано![]()
Успех.
Ти ще ме прощаваш ама къде видя да рева????!!!???? Споделям нещо от което ми е станало кофти! За зависта има я във всякакви форми не е нужно да е свързано с това, че някой кара Е36,Е46 или каквато и да е кола. Дори да е държа на платен паркинг това ще е само вечер когато съм си в нас. Пречината да не е държа е че не всяка вечер съм нас, на мен ми е ясно че го е направил някои палячо. Към колегата от Русе съжалявам, че така се е получило с твоята кола със хлапетата и тоя стол много кофти случка. Лично на мен вече ми мина и се радвам че не е нещо по сериозно. Благодаря на всички колеги които се включиха в темата. Моля модовете да е заключат вече за да се избегне излишния спам. Благодря...
зависта не е само в българия- въпреки че във родината наистина е национално явление...
аз лично бях свидетел миналата година в монтреал по време на ф1 седмицата (седмицата преди състезанието) как някой успя да надере една доста екзотична кола която притежателят й я беше докарал за да участва във годишното събиране на един клуб.
и това при положение, че на тези коли им се трепери, пазят се и се изкарват в тълпата само за да допринесат за атмосферата на състезанието (монтреал през тази седмица не спи - партитата са по цяла нощ като цели улици от центъра се отцепват и всичко е дискотека общо взето...) и на доста от централните улици има събрани къде ламбо-та, къде ферарита, мазератита и тн...
та... това са неща които ги има навсякъде. подхождай философски...
аз лично бях свидетел миналата година в монтреал по време на ф1 седмицата (седмицата преди състезанието) как някой успя да надере една доста екзотична кола която притежателят й я беше докарал за да участва във годишното събиране на един клуб.
и това при положение, че на тези коли им се трепери, пазят се и се изкарват в тълпата само за да допринесат за атмосферата на състезанието (монтреал през тази седмица не спи - партитата са по цяла нощ като цели улици от центъра се отцепват и всичко е дискотека общо взето...) и на доста от централните улици има събрани къде ламбо-та, къде ферарита, мазератита и тн...
та... това са неща които ги има навсякъде. подхождай философски...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- HuKoTuH40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: форд мондео мк2
- Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL
преди няколко седмици на един приятел BMW-то целия преден капак му го бяха минали с ключ или пирон направо много грозна гледка. Знам какво ти е защото на моята кола някой и е вдлъбнал задната врата докато е била паркирана ...
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
HuKoTuH40 написа:преди няколко седмици на един приятел BMW-то целия преден капак му го бяха минали с ключ или пирон направо много грозна гледка. Знам какво ти е защото на моята кола някой и е вдлъбнал задната врата докато е била паркирана ...
Точно такива леваци винаги съм ги ненавиждал. Особено като почнат да паркират рено 5 сеедно паркира ТИР. За щастие да чукам на дърво досега ни са ме удряли на паркинг, но ако се случи последствията няма да са здравословни за виновника

Re: Поредното доказателство за българската завист!
Kregec написа:Здравейте колеги! Предварително се извнявам че ви занимавам с поредната тема за българската завист но просто ме боли сърцето! Днес сутринта излизам за работа както всеки един ден и забелязвам от лявата страна на колата, почти от край до край една мазна черта издълбана с ключ върху боята на моята красавица. Недоумявам с какво съм допринесъл или с какво съм провокирал някой изруд да ми прави такива мръсотии. Паркирам си колата на едно и също място от две години, и до сега само един път ми срязаха вентилите, айде тях ги прежвях но сега и боята да ми надерът. Просто изпитвам такъв гняв че ако го бях хванал незнам какво щях да му пречиня. Просто тая злоба и завист в хората няма край. Човек не може да си вземе и да се радва на нещо без някои завистници или хлапета да не му направят някаква такава мизерия. Аз каско имам и ще се оправя но защо въобще трябва да си правим мизерии не мога да проумея. Когато съм чел темите на различни колеги, когато някои мизерник им направи нещо такова вътрешно ме боли и ми става гадно, но когато го изпитам на собствен гръб боли тройно повече. Ако модовете сметнат че темата е изтъркана, нека е заключат. Но аз исках някъде да си излея болката и сметнах че форума е най подходящото място. Само тук ще бъда разбран какво ми е защото на много от нас им се е случвало същото.
Колега да не би да си запушил някой и затова да ти го е направил.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
А аз какво да кажа-чистно нова кола вече за 6-ти път на едно и също място, просто различна шарка..! Ще дори от Бул Инс се съмняват, дали нарочно си ги правя тея неща аз..!
Ама живота продължава, ходиш оправяш, и пак отначало... 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2