HELP!! WANTED POSTERI ZA BMW
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
HELP!! WANTED POSTERI ZA BMW
momcheta, pomagajte - kade moga da namerya posteri na BMW-ta s njakakvi prilichni razmeri i dobro kachestvo???? tuk stenite sa mi goli i ne izdarjam veche slojil sam edna zverska trojka no e malka i iskam neshto po- goljamo. tx predvaritelno!
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Hey dude wasssuuup
,
I az taka mislia samo ot BMW dilurite ste namerish golemi na razmer i nai-veche FREE plakati --- ta nali za tova im se plastat po $300 dolara kogato se kupuva nova kola t.e. zaradi texnite ADVERTISING FEE i bezplatni spisania/reklami/posteri ..... (dobre che se oturvax ot tazi glupava taksa no ne mozax ot edna druga hehe :x )!
PS: ako iskash plakati za na ekrana na PC'to da gi gledash to togava utidi na :
www.bmwworld.com
i pod "downloads" natisni "Posters" i t.n.
Susto taka kato idea niakoi po golemi plakati mozesh da gi vadish i na printera razgrafeni na mnogo stranici - koito posle stranici mozesh da gi doblizish edna do druga i da poluchish GOLIAM poster .... niama da e losho za na stenata v garaza
3C
========================
shofior na cherven AVTOBUS-213

I az taka mislia samo ot BMW dilurite ste namerish golemi na razmer i nai-veche FREE plakati --- ta nali za tova im se plastat po $300 dolara kogato se kupuva nova kola t.e. zaradi texnite ADVERTISING FEE i bezplatni spisania/reklami/posteri ..... (dobre che se oturvax ot tazi glupava taksa no ne mozax ot edna druga hehe :x )!
PS: ako iskash plakati za na ekrana na PC'to da gi gledash to togava utidi na :
www.bmwworld.com
i pod "downloads" natisni "Posters" i t.n.
Susto taka kato idea niakoi po golemi plakati mozesh da gi vadish i na printera razgrafeni na mnogo stranici - koito posle stranici mozesh da gi doblizish edna do druga i da poluchish GOLIAM poster .... niama da e losho za na stenata v garaza

3C
========================
shofior na cherven AVTOBUS-213

- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
ha ne e za garaja a za stayata mi tuk njamam garaj :-)) tx - alpina, imash prediv da otida v Daru - kade magazina ili drugade? shtoto s tija pichove tuk v ungarsko az ne moga da im objasnja che iskam polovin kilo salam ta kamo li shte me razberat kato im poiskam plakat tuk anglijski govoryat samo profesorite i profesionalistkite :-))
Osmicata написа:ha ne e za garaja a za stayata mi tuk njamam garaj :-)) tx - alpina, imash prediv da otida v Daru - kade magazina ili drugade? shtoto s tija pichove tuk v ungarsko az ne moga da im objasnja che iskam polovin kilo salam ta kamo li shte me razberat kato im poiskam plakat tuk anglijski govoryat samo profesorite i profesionalistkite :-))
Е, това си е комуникационен проблем, не е проблем на дилърите :-) Помоли некое унгарче да пита. :-)
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Алпина в ДаруКар е невъзможно да си вземеш каквото и да било.Тия са такива дебили, че ако не им говориш в цифри не ти обръщат никакво внимание. Пресен пример днес ходих за маслен филтър и свещи при тях и ги питах дали мога да си КУПЯ или взема някакви материали(брошури, списания) за БМВ --- познай какъв беше отговора сухо и грубо НЕ
Казаха ми, че не можело защото нямали такива неща, а кой разполага ако не официалният представител на БМВ

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
- I.Voykov
-
Alpina написа:Верно големи скрънзи са, ама на нас са ни давали. Трябва от време на време да пращаме представител на клуба да взима материали...
Ако може някой да помогне в това отношение ще съм много благодарен. Дори и да са стари списания или проспекти които вие вече имате а им се откъснат от сърцето на Дару ще ми свършат работа.(Обръщам се най-вече към Алпината и Ланд Шарк)

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- I.Voykov
-
BMW_POWER написа:Ще видя с какво мога да те зарадвам. Ама да знаеш, много съм корумпиран по линия на
Тва да ти е проблема

Are you ///M enough ...?
OPA-OPA
Otnosno komentarite na Fast-and-Furious:4e Daru Car bili debili i skrandzi - ne sam saglasen brato,za6toto po tozi na4in i men obijda6.Rabotil sam s tezi hora i imam mnogo dobri priatelski otno6enia s tiah.Namiram gi za mnogo gotini i po princip ne pomnia da sa otkazvali na njkoi,koito e razbira4.Ni6to li4no,oba4e ne si si poiskal kakto triabva.Az kato raboteh njkolko godini na mejdunarodnia panair s tiah,zalivah s kupi6ta katalozi moite priateli.Taka 4e kogato idvam v Sf moga da ti zvanna i da otidem zaedno.6te polu4i6 kakvoto iska6,no triabva da zaka4i6 remarketo 

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
- I.Voykov
-
Svetoslav написа:OPA-OPAOtnosno komentarite na Fast-and-Furious:4e Daru Car bili debili i skrandzi - ne sam saglasen brato,za6toto po tozi na4in i men obijda6.Rabotil sam s tezi hora i imam mnogo dobri priatelski otno6enia s tiah.Namiram gi za mnogo gotini i po princip ne pomnia da sa otkazvali na njkoi,koito e razbira4.Ni6to li4no,oba4e ne si si poiskal kakto triabva.Az kato raboteh njkolko godini na mejdunarodnia panair s tiah,zalivah s kupi6ta katalozi moite priateli.Taka 4e kogato idvam v Sf moga da ti zvanna i da otidem zaedno.6te polu4i6 kakvoto iska6,no triabva da zaka4i6 remarketo
Еми ако под не съм си поискал както трябва разбираш да им се моля прав си

Are you ///M enough ...?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2