HELP!! WANTED POSTERI ZA BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

HELP!! WANTED POSTERI ZA BMW

Мнение от Osmicata » 19 Яну 2003, 16:06

momcheta, pomagajte - kade moga da namerya posteri na BMW-ta s njakakvi prilichni razmeri i dobro kachestvo???? tuk stenite sa mi goli i ne izdarjam veche slojil sam edna zverska trojka no e malka i iskam neshto po- goljamo. tx predvaritelno!

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 19 Яну 2003, 17:37

От дилърите що не вземеш?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 19 Яну 2003, 22:33

Hey dude wasssuuup :),

I az taka mislia samo ot BMW dilurite ste namerish golemi na razmer i nai-veche FREE plakati --- ta nali za tova im se plastat po $300 dolara kogato se kupuva nova kola t.e. zaradi texnite ADVERTISING FEE i bezplatni spisania/reklami/posteri ..... (dobre che se oturvax ot tazi glupava taksa no ne mozax ot edna druga hehe :x )!

PS: ako iskash plakati za na ekrana na PC'to da gi gledash to togava utidi na :
www.bmwworld.com
i pod "downloads" natisni "Posters" i t.n.
Susto taka kato idea niakoi po golemi plakati mozesh da gi vadish i na printera razgrafeni na mnogo stranici - koito posle stranici mozesh da gi doblizish edna do druga i da poluchish GOLIAM poster .... niama da e losho za na stenata v garaza :)

3C
========================
shofior na cherven AVTOBUS-213 :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 20 Яну 2003, 0:14

ha ne e za garaja a za stayata mi tuk njamam garaj :-)) tx - alpina, imash prediv da otida v Daru - kade magazina ili drugade? shtoto s tija pichove tuk v ungarsko az ne moga da im objasnja che iskam polovin kilo salam ta kamo li shte me razberat kato im poiskam plakat tuk anglijski govoryat samo profesorite i profesionalistkite :-))

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 20 Яну 2003, 1:00

Osmicata написа:ha ne e za garaja a za stayata mi tuk njamam garaj :-)) tx - alpina, imash prediv da otida v Daru - kade magazina ili drugade? shtoto s tija pichove tuk v ungarsko az ne moga da im objasnja che iskam polovin kilo salam ta kamo li shte me razberat kato im poiskam plakat tuk anglijski govoryat samo profesorite i profesionalistkite :-))

Е, това си е комуникационен проблем, не е проблем на дилърите :-) Помоли некое унгарче да пита. :-)

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 20 Яну 2003, 20:28

Алпина в ДаруКар е невъзможно да си вземеш каквото и да било.Тия са такива дебили, че ако не им говориш в цифри не ти обръщат никакво внимание. Пресен пример днес ходих за маслен филтър и свещи при тях и ги питах дали мога да си КУПЯ или взема някакви материали(брошури, списания) за БМВ --- познай какъв беше отговора сухо и грубо НЕ :!: :!: :!: Казаха ми, че не можело защото нямали такива неща, а кой разполага ако не официалният представител на БМВ :!: :!: :!:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 20 Яну 2003, 21:28

Верно големи скрънзи са, ама на нас са ни давали. Трябва от време на време да пращаме представител на клуба да взима материали...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E81 123d, E70 3.0d
Мечтае да кара: Alpina B10

Мнение от Bergayos » 20 Яну 2003, 21:56

На мене в сервиза в Бургас ми дадоха 1 топ :D (5-6) списания и реклами, много са учтиви :!:

Аватар

Мнение от I.Voykov » 20 Яну 2003, 23:10

Alpina написа:Верно големи скрънзи са, ама на нас са ни давали. Трябва от време на време да пращаме представител на клуба да взима материали...

Ако може някой да помогне в това отношение ще съм много благодарен. Дори и да са стари списания или проспекти които вие вече имате а им се откъснат от сърцето на Дару ще ми свършат работа.(Обръщам се най-вече към Алпината и Ланд Шарк)
Изображение
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 20 Яну 2003, 23:25

Абе ако отидеш и тръснеш 200 000лв. на масата с поръчка за М3 ще намерят и от пиле мляко ...

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 21 Яну 2003, 19:23

ama 200 000 nali :roll: :cry:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Яну 2003, 21:02

Ще видя с какво мога да те зарадвам. Ама да знаеш, много съм корумпиран по линия на :drink:

Аватар

Мнение от I.Voykov » 21 Яну 2003, 23:20

BMW_POWER написа:Ще видя с какво мога да те зарадвам. Ама да знаеш, много съм корумпиран по линия на :drink:

Тва да ти е проблема :wink:
Изображение
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 22 Яну 2003, 17:40

OPA-OPA :evil: Otnosno komentarite na Fast-and-Furious:4e Daru Car bili debili i skrandzi - ne sam saglasen brato,za6toto po tozi na4in i men obijda6.Rabotil sam s tezi hora i imam mnogo dobri priatelski otno6enia s tiah.Namiram gi za mnogo gotini i po princip ne pomnia da sa otkazvali na njkoi,koito e razbira4.Ni6to li4no,oba4e ne si si poiskal kakto triabva.Az kato raboteh njkolko godini na mejdunarodnia panair s tiah,zalivah s kupi6ta katalozi moite priateli.Taka 4e kogato idvam v Sf moga da ti zvanna i da otidem zaedno.6te polu4i6 kakvoto iska6,no triabva da zaka4i6 remarketo :lol:
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

Аватар

Мнение от I.Voykov » 22 Яну 2003, 18:58

Svetoslav написа:OPA-OPA :evil: Otnosno komentarite na Fast-and-Furious:4e Daru Car bili debili i skrandzi - ne sam saglasen brato,za6toto po tozi na4in i men obijda6.Rabotil sam s tezi hora i imam mnogo dobri priatelski otno6enia s tiah.Namiram gi za mnogo gotini i po princip ne pomnia da sa otkazvali na njkoi,koito e razbira4.Ni6to li4no,oba4e ne si si poiskal kakto triabva.Az kato raboteh njkolko godini na mejdunarodnia panair s tiah,zalivah s kupi6ta katalozi moite priateli.Taka 4e kogato idvam v Sf moga da ti zvanna i da otidem zaedno.6te polu4i6 kakvoto iska6,no triabva da zaka4i6 remarketo :lol:

Еми ако под не съм си поискал както трябва разбираш да им се моля прав си :!: Ама не мисля, че е нормално да ми отказват и за тва написах, че са дебили и скръндзи. Тва не трябва да те обижда не съм го писал за теб нито теб съм помолил за матеряли за БМВ.Явно трябва да си им приятел или поне познат за да получиш нещо от ДАРУ :!:
Изображение
Are you ///M enough ...?

Следваща

Назад към Извън Темата