Дали ще има проблем ...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Дали ще има проблем ...
Такаа. Значи одеве в Пловдив ме спряха на слизане от тепето, на забраненото с кола която няма гражданска , преглед и е загубен малкия талон на колата големия в лизинга. Оделно имах само лична карта и талон в мене. И аз простака бях излезнал за 1 мак доналдс и не носех и пари в мене . Та след разни расправии с полицаите се разбрахме да им дам пари след 15 мин на една бензиностанция иначе щяли да кажат че не съм спрял на стоп палка и щели да ме пуснат за издирване. То добре , звъннах на тоя на ония да дадат пари , ама то неделя и или никои не вдига щото спи или тези хора които вдигнаха не бяха в града и се наложи да се прибера до нас , а аз живея в Марково и за 15 мин е невъзможно да се прибера и даа се върна. И се върнах аз , не знам някаде 25 да са минали , ама ги нямаше. Пообиколих там раиона да ги търса така и не ги намерих. Дали могат да ми отворят проблем и да звъна утре сутринта рано рано да ме опрявят или да не се занимавам. Според думите на ушеви щяли да ме пуснат за издирване и да кажат че не съм спрял на стоп палка. Добре ама ако не съм спрял как знаят кои е карал и от къде ми имат данните , които ми записаха на някъв лист. !?!?
It`s party time !
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
то хуу ама каде да са ме намерили , като аз не живея там където съм по лична карта. Сега звънях на един приятел които е доста криминален и тои каза че нищо немогат да ми направят. Все пак ще е интеренсо да чуя и други мнения , може да има и други такива нередовни :Д
It`s party time !
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Не се вкарвай във филми, бе мен...
Тука некви криминални приятели, некви ушеви, пък се разбираме с тях за среща на бензиностанции..
Ти на бензиностанцията не се ли сещаш, че има камери между другото?
Тука некви криминални приятели, некви ушеви, пък се разбираме с тях за среща на бензиностанции..
Ти на бензиностанцията не се ли сещаш, че има камери между другото?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
а и другото което говореха е , че след като няма гражданска акта е от 500 до 1500 лева само за гражданската
това ми се вижда доста нереален акт 

It`s party time !
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:а и другото което говореха е , че след като няма гражданска акта е от 500 до 1500 лева само за гражданскататова ми се вижда доста нереален акт
500лв. е за гражданската май.
А имай и предвид, че за ГТП е 350лв., плюс спиране на колата от движение. И като ги насмяташ тия работи - вашите по Пловдив не ги знам, но поне едно 30% от цялата стойност на актовете нямаше да ти мърда за "почерпка".
Както ми каза една полицайка, като им бутнах пари за липса на ГТП преди месец - "Колко ще дадеш, за да знам за колко си рискувам работата? И без това всички знаят какво прави българската полиция."
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
наи ме е яд , че тая кола не е карана бая време и затва са и истекли гражданската и прегледа , имаше и други коли ама ме домързя да отворя гаража та излезнах с нея. Утре утивам и вадя всичко
сега събудих и бащата , че тои право е завършил и полицаи е бил , та и тои каза , че могат само да ме хванат за дядовия , отделно , че един приятел беше с мен и мога да го ползвам като свидетел, че са ми искали пари и така нататък , та едва ли ще се занимават да ми правят мизерии.

It`s party time !
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Щом не сте се срещнали на място с камери, които да те запишат как ти взимат парите - и хлябът, и ножът с в тях. Но поне ще имаш само акт за неспиране на палка.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Archangel написа:Evelin Cotsev написа:а и другото което говореха е , че след като няма гражданска акта е от 500 до 1500 лева само за гражданскататова ми се вижда доста нереален акт
500лв. е за гражданската май.
А имай и предвид, че за ГТП е 350лв., плюс спиране на колата от движение. И като ги насмяташ тия работи - вашите по Пловдив не ги знам, но поне едно 30% от цялата стойност на актовете нямаше да ти мърда за "почерпка".
Както ми каза една полицайка, като им бутнах пари за липса на ГТП преди месец - "Колко ще дадеш, за да знам за колко си рискувам работата? И без това всички знаят какво прави българската полиция."
Освен това мисля, че те спират и от движение

Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хич нема и да се сетат за тебе! те чакат малко време ,за да не можеш да им спретнеш жмелче с белязани банкноти и като видат ,че те нема си ебават капаците!! тва листче с данните ти отдавна са го изяли!! не се коси...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колега, извинявай, ама с толкова много нарушения да те пуснат...Сигурен ли си, че не ти казаха-"Иди до къщи и ги донеси документите" 

Никой не мое ма връне на селу!
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
цял гараж пълен с коли,ама мързела взема жертви
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2