Разлика в цената за акумулатор BOSH
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Разлика в цената за акумулатор BOSH
Браточки, днеска акумулатора съвсем загина! Бях с ИСКРА 75Ah и честно казано бях доволен от него. Изкара малко повече от 4-ри годинки. Та днес нали е неделя и повечето магазини затворени, реших да отскоча до Практикер и Метро. Харесах един BOSH, а това което ми направи впечетление е! За един и същи акумулатор BOSH 70Ah има голяма разлика в цената. В Практикер е 208лв, а в Метро 154
Вие правете сметка 

Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!!
2. Всяко нещо си има край...само салама има два!
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Бе не ги разбирам много, ама по пътя на логиката - явно тоя в Метро е китайски, виетнамски или някой друг "дръпнат" Bosh
!

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Колега ,може да има разлика във пусковия ток.Едните се водят някакви усилени с по - голям пусков ток-700-750 Аh,а другите стандартни500-600Аh,единия може да е без обслужване,а другия със,може единият да има око .Поне така е при Монбад,за тея незнам как е,но са възможни доста разлики при на пръв поглед еднакви акумулатори 

Re: Разлика в цената за акумулатор BOSH
baselito написа:Браточки, днеска акумулатора съвсем загина! Бях с ИСКРА 75Ah и честно казано бях доволен от него. Изкара малко повече от 4-ри годинки. Та днес нали е неделя и повечето магазини затворени, реших да отскоча до Практикер и Метро. Харесах един BOSH, а това което ми направи впечетление е! За един и същи акумулатор BOSH 70Ah има голяма разлика в цената. В Практикер е 208лв, а в Метро 154
Вие правете сметка
А може просто в МЕТРО да има промоция

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
ако и двата са такива,както си ги изписал в заглавието на темата........по добре бягай далеч 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Иначе 2-та освен че визуално са еднкави, разбира се имат еднакви параметри....иначе какво сравнявам

Трите истини на живота:

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Аз съм с такъв Bosch S3 70 Ah и го купих от метро преди 1,5 години и за сега няма грижи
Тогава струваше 114 лева, купувай от метро и не го мисли повече 

R6 - Was sonst?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
-може да има разлика в модела S3, S4 и т.н.
ако няма разлика в модела и пусковия ток, може тези в метро да са по-залежали /има си максимален препоръчителен период на съхранение/.
Има и друг вариант, тези от Практикер да са от партида на старите цени, сега цените на суровините за производство на акумолатори паднаха в пъти.
ако няма разлика в модела и пусковия ток, може тези в метро да са по-залежали /има си максимален препоръчителен период на съхранение/.
Има и друг вариант, тези от Практикер да са от партида на старите цени, сега цените на суровините за производство на акумолатори паднаха в пъти.
bobi_maxo написа:Така и так има тема, да попитам:
Има ли колега който продава акумолатори? Нещо го закъсах с батерията на Сеат-а, вече е на 4,5 г.
п.п.: Имах контактите на един, но съм ги затрил !![]()
![]()
ехх Боби как можа да ми загубиш визитката

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Може единия да е застоял ... Тоест преди бяха скъпи ,а сега от финансовата криза паднаха цените на суровините олово и тн и цените на акумулаторите доста паднаха .... Моя съвет е вземи си EXIDE !
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2