Нос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Нос

Мнение от acer » 09 Фев 2009, 1:01

Братлета тоя форум само за жена не го използвах да го намеря, :mhihi: но имам нужда от помощ. Търся хирург, който да ми оперира носа, или поне да даде насоки как дасе процедира . Не е козметичен проблема, преградата, която разделя ноздрите ми се е изкривила някак си (удар/наследствено) и така през едната ми страна влиза доста повечко въздух, а през другата доста по-малко. -> Дишам с носа, но трудно и е доста гадно, влия ми на гласа все едно съм хремав и по думи на един "специалист" по-лошо уросяване на мозъка. Операцията, доколкото знам е тегава и не от най-простите, разбиват ти преградата и някак си я закрепят с няква пластинка, бе ад си е, ама съм на 20 и не искам се мъча цял живот, а и предразполага към синозит, който нямам. Та, ако някой е патил от същото да дава инфо, ще се черпи. :)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 09 Фев 2009, 1:40

утре ще гледам да ти дам телефон и информация за доктора, който ми прави моя нос в военна болница
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 09 Фев 2009, 2:33

Отивай в "Каспела", при д-р Илиан Дойков..! Най-добрия в Пловдив е той :winky: Ако ти трябва телефона, ми кажи :) Ето това е сайта Намира се до Ескада...!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 09 Фев 2009, 4:53

Значи не ти знам как е положението при тебе,но аз имам същото нещо...като малък паднах с едно балканче в едно дооооста високо мазе в следствие си сцепих черепа и носа :mhihi: ...та искам да кажа,че от тогава съм така и нямам никакви проблеми не се притеснявай предполагам ти дори и не си го знаел докато не ти го е казал някой лекар поне при мене беше така ;) незнам през годините са ме били доста в главата :mhihi: и може би се е наместил
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 09 Фев 2009, 4:56

Spiro написа:Значи не ти знам как е положението при тебе,но аз имам същото нещо...като малък паднах с едно балканче в едно дооооста високо мазе в следствие си сцепих черепа и носа :mhihi: ...та искам да кажа,че от тогава съм така и нямам никакви проблеми не се притеснявай предполагам ти дори и не си го знаел докато не ти го е казал някой лекар поне при мене беше така ;) незнам през годините са ме били доста в главата :mhihi: и може би се е наместил
Бе да ти кажа не са баш никакви проблемите... аз след операция на счупен нос така ме оперираха че с едната ноздра дишам супер трудно.. сутринт и 2-те са запушени... неприятно е много.

Следя темата и аз
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 09 Фев 2009, 10:59

Сега имам лекциийки като свършат ще проверя дадените доктори какво ще ми кажат. Наистина доктора трябва да е правил подобна операция, да не се учи на мен, последствията могат да бъдат много лоши. На баща ми са правили подобна операция на частична упойка, той е много търпелив, ама по негови думи си е мъчение от ада, понеже упойките не хващат както трябва, все пак е за лицето... А задушаването и хремавия глас са предостатъчни причини да потърся мед.помощ.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 09 Фев 2009, 12:34

acer написа:Сега имам лекциийки като свършат ще проверя дадените доктори какво ще ми кажат. Наистина доктора трябва да е правил подобна операция, да не се учи на мен, последствията могат да бъдат много лоши. На баща ми са правили подобна операция на частична упойка, той е много търпелив, ама по негови думи си е мъчение от ада, понеже упойките не хващат както трябва, все пак е за лицето... А задушаването и хремавия глас са предостатъчни причини да потърся мед.помощ.

Сподели после,че и аз съм на същото дередже от 20 и кусур години и вече не се издържа това! :!:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Фев 2009, 13:23

Имах и аз подобен проблем и в Токуда ми го решиха,изключително доволен съм от Токуда
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 09 Фев 2009, 13:55

Scott написа:Имах и аз подобен проблем и в Токуда ми го решиха,изключително доволен съм от Токуда

Аз не съм чувал някой да не е доволен от професионалистите там. Мой роднина беше на серия консултации, прегледи и т.н. там и само хубави работи съм слушал.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Потребител
Аватар

Мнение от dobri_bozhilov » 09 Фев 2009, 18:57

И простите операции понякога са опасни, имайте в предвид...
Вселената е твърде добре подредена, за да е просто еволюция... герб България в България президент

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 09 Фев 2009, 19:05

Учудвам се от желанието ти клега - моят нос е в по лошо състояние - чупен е няколко пъти и имам костици които ми пречат да дишам особенно нощем, ама като знак какво значи операция на носа и какви последици може да има - трудно ще се навия да експериментирам...не е лошо и като минеш през това премеждие да споделиш как е било :)

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 09 Фев 2009, 19:19

И моят нос е така... преградата която разделя ноздрите е крива (в посдедствие от няколко боя) едната ми ноздра е по малка от другата лесно се усеща това... просто хважам носа си с палец и показалец и се усеща как показалеца "потъва" в лявата ми ноздра (по-голямата)... това ми е от 4-5 години да чукам на дърво проблеми нямам (освем понякога по-малката ноздра се запушва по лесно...но това мисля е нормално... всеки му се запушва носа от време на време като настине) явно при теб е по различно щом постоянно ти е запушена ноздрата и гласът ти се променя :confused:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Фев 2009, 19:47

бахтии яката тема се заформи в автомобилен форум :mhihi: Та колега,на мен на ЯМР(магнитен резонанс) ми откриха отдясно някфи препятствия в дясната ноздра(мутантче съм нещо Изображение) и ходих при едно професорче тука с кабинет точно на графа,до пл. Славейков.Та той рече и отсече ,че не се налага оперативна намеса.Реших,че на професор мога да се доверя и така.. :) 30на лв беше прегледа,преди около 2 годинки :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 09 Фев 2009, 20:05

vesko06 написа:Отивай в "Каспела", при д-р Илиан Дойков..! Най-добрия в Пловдив е той :winky: Ако ти трябва телефона, ми кажи :) Ето това е сайта Намира се до Ескада...!

Дойков е специалист в областта си - Уши, нос, гърло :)
По темата: в гр. Пловдив Хирургийте имат добри специалисти опитай там.
И дано да е добър резултата когато и да е:)
Успех ти желая
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 09 Фев 2009, 22:54

betona написа:Учудвам се от желанието ти клега - моят нос е в по лошо състояние - чупен е няколко пъти и имам костици които ми пречат да дишам особенно нощем, ама като знак какво значи операция на носа и какви последици може да има - трудно ще се навия да експериментирам...не е лошо и като минеш през това премеждие да споделиш как е било :)

Не знам, поясни.

Следваща

Назад към Извън Темата