ФИШ... от новите
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ФИШ... от новите
Здравейте колеги... снощи ми написаха Фиш и понеже още не съм се сблъсквал с тези нови фишове не ми е ясно...
полицаят ми каза че трябва задължително в 7 дневен срок да се плати... не че няма да го платя но какви са последиците ако не го платя примерно... някой знае ли
полицаят ми каза че трябва задължително в 7 дневен срок да се плати... не че няма да го платя но какви са последиците ако не го платя примерно... някой знае ли

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е какви са тея нови фишове?
аз не бях плащал един фиш за 10лв и след време за друго нарушение като си плащах на касата в кат видях че оня фиш беше станал от 10 на 20лв
аз не бях плащал един фиш за 10лв и след време за друго нарушение като си плащах на касата в кат видях че оня фиш беше станал от 10 на 20лв

- borislav
- младши ентусиаст
-
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Да ве те бяха споменали че за някакво малко нарушение ще пишат дирекно фиш, но незнам какъв е цирка там. На мен като ме спрат или ме нареждат като поляк и ме пускат или ми пишат акт. До сега фиш не са ми писали! Като го плати пиши за какво става въпрос!
liloff написа:За щастие само от старите. Даже бях забавил плащането на един с 2 години (бях забравил) и учудващо в данъчното си беше на същата стойност (20лв.)
И на мен ми е любопитно. Не съм виждал бланката. Снимай го колега, скрий си личните данни и други важни неща и го постни. Интересно ще е.
Уф... Сега се сетих, че и аз имам един отпреди две години. И той за 20 лева, изгубила съм го някъде. Даже не знам къде да отида да го платя...
Без подпис
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
при нас у МК е ако не го платиш за 7 дена ще треба да платиш целата сума за акт...
ако ти дали сега 200лв, след 7 дена ще треба да платиш 400 (колко и изнесва цената за този вид на акт) ...
Поздрав Кирил
ако ти дали сега 200лв, след 7 дена ще треба да платиш 400 (колко и изнесва цената за този вид на акт) ...
Поздрав Кирил
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
kiko написа:е какви са тея нови фишове?
на фишовете не се начислява наказателна лихва

кофтито е, че си седи, като данъка си е

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
© написа:аз имах два акта 100 лв - преди повече от две години и 70лв пред да влязат новите закони за скорост. Сега като плащах излезе само 70лв. Може би все пак има някаква давност
А тези сто лева не ти ли ги искаха в данъчното, когато си плаща данъка на колата ?
Питам понеже в една друга тема се твърди, че актове от преди 2 години не излизат в КАТ, а се прехвърлят към данъчните.
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4