Проблем с диск!
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Проблем с диск!
Значи къф е проблема!
Диск със снимки. Пускам го на компа - излиза само една папка със снимки. Пускам го на ДВДто излиза пак една папка, но друга, с други снимки. Пускам на друго ДВД и излиза пак само една папка, но тази първата от компа! Тоест, едната папка дет излиза на първото ДВД не мога да я намеря на друго възпроизвеждащо устройство.
Може би, първото ДВД си е създало некакъв временен файл със снимките дето не мога да ги намеря?
Диск със снимки. Пускам го на компа - излиза само една папка със снимки. Пускам го на ДВДто излиза пак една папка, но друга, с други снимки. Пускам на друго ДВД и излиза пак само една папка, но тази първата от компа! Тоест, едната папка дет излиза на първото ДВД не мога да я намеря на друго възпроизвеждащо устройство.
Може би, първото ДВД си е създало некакъв временен файл със снимките дето не мога да ги намеря?

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Едно време некой диска като ми правеше мизерии примерно да не иска да отваря некой файл го зимах и го пусках през нерото на copy entire и то ги оправяше ама това беше отдавна 

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
SvetlyoSvetlyo написа:Едно време некой диска като ми правеше мизерии примерно да не иска да отваря некой файл го зимах и го пусках през нерото на copy entire и то ги оправяше ама това беше отдавна
Тц, на Нерото пак ми показва една папка(не тази която търся)!

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
може да е бил мултисешън диска със снимките и някоя от сесиите да не се чете в някое устройство. поне това ми се е случвало на мене
4 мнения
• Страница 1 от 1