днещна случка със кат

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

днещна случка със кат

Мнение от spens_82 » 10 Яну 2009, 13:39

привет колеги.днеска като се прибирах от работа от варна ,пътъвах за село и по едно време гледам :cop: .спряха ме искаха ми де що има документи за колата :confused: .питаме после :cop: "знаешли защо те спряхме?",а аз :dunno: незнам.ченгето ми каза че не ми работил десния фар ,те мойте са ксенон и аз като си викам сега пари пак за нов ксенон трябва да давам.отиде със документите до патрулката забави се там нещо към 2-или 3 минути дойде при мен пожела ми приятен път и ми каза на следващата бензиностанция да опрая фара.както ида е аз си тръгнах но след известно време спрях на една отбивка гледам фара свети :) оправил се е.та колеги възможно лие да са ми написали някакъв акт или някакви точки да ми вземат,при ословие че ми каза да си оправя фара и никаде нишо не съсм подписвал и не ме са викали при патрулката да ми кажат че ще ме глобяват
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Яну 2009, 13:44

Не, спи спокойно. Нищо не са ти писали.
Трудно е да ти е прекъснал баласта, но пък... що да е невъзможно.
Едва ли са се ебавали, понеже нищо не ти коства да отидеш до фара и да видиш, че свети. Вероятно наистина ти е бил прекъснал.
Освен това ми се е случвало и на мен... на дълъг път като е светло не можеш да разбереш, че ти е изгоряла крушката. То си личи кога си тръгнал на дълъг път ;) И м/у полицаите има хора, попаднал си на такива. Проверили са ти документите и са ти ги върнали.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Яну 2009, 13:45

Никъф акт не ти е писал, просто ти е направил проверка и те е записал в "книгата" че те е проверил.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Яну 2009, 13:46

Абе Колегаааа :mhihi: :mhihi: :mhihi: явно никога не са ти писали Акт до сега... Чак пък толкоз да не си в час :shock: Носят ти го цял ферман / А4/, там подробно пише на кой е колата, кой е шофьора, кво се е случило и пр..., карат те да го четеш, да пишеш възражения, ако имаш някви, да се подпишеш, после ти дават долния екземпляр / под Индиго/, на него най-често почти нищо не се чете, хахахха, взимат ти талона и така нататък...
СПОКО, нищо не са ти писали, земали, дали... хахахха :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от spens_82 » 10 Яну 2009, 13:50

иначе колеги направи впечатление че преди мен имаше спрени три коли ,аз преди да тръгна пак спряха една кола.тези полицаи наистина излязоха свестни хора.аз му казах че е ксенон и че преди пак беше ми направил такъв номер този дестият фар.колеги щом казвате да не се притеснявам за някаква глоба :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 10 Яну 2009, 13:51

Симулират работа, колега.
Па нема как да ти е написал акт,
щом синьото талонче е в тебе.. :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Яну 2009, 14:08

Колегите са прави! Не са ти писали акт, а само че са те проверили! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от spens_82 » 10 Яну 2009, 16:36

да синия талон както и сички документи са във мен,искарал съм касмет "ДА МИНА МЕТЪР" :mhihi: вече ше имам едно на ум за десния фар.така колеги благодаря ви още веднъж за информацията и съветвам всички колеги и колежки преди да тръгнат на път нека да си проверят фаровете и стоповете дали работят. :) може да се заключва темичката :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 10 Яну 2009, 16:45

е що пък да симулират работа... видяли са че не работи фара, спрели, предупредили, вместо да пишат актове и да създават ненужни нерви... ама не, пак нещо сме недоволни :mhihi: ... може би трябваше наистина да му отперат един акт на колегата, та сичко да е у ред, според предвижданията...

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 10 Яну 2009, 16:46

spens_82 написа:да синия талон както и сички документи са във мен,искарал съм касмет "ДА МИНА МЕТЪР" :mhihi: вече ше имам едно на ум за десния фар.така колеги благодаря ви още веднъж за информацията и съветвам всички колеги и колежки преди да тръгнат на път нека да си проверят фаровете и стоповете дали работят. :) може да се заключва темичката :)

Някъде ти губи масата ксенона ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Яну 2009, 17:08

Не знам как е във Варна, но при нас е пълно със каруци, велосипедисти и не дотам ориентирани пешеходци, мисълта ми е, че си в твой интерес да имаш изправни фарове-не знаеш кога ще те измъкнат от ситуация ;)
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 10 Яну 2009, 17:23

дано нямаш повече днеЩни случки
:yes:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Яну 2009, 22:54

Колкото теми си пуснал, една не е уред, вече почвам да се притеснявам за теб.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 11 Яну 2009, 12:10

Владо написа:е що пък да симулират работа... видяли са че не работи фара, спрели, предупредили, вместо да пишат актове и да създават ненужни нерви... ама не, пак нещо сме недоволни

Не бе, колега. Нямах т'в предвид. Исках да кажа, че просто са го проверили и са си попълнили в отчета ли к'во е, че нали имат няк'ва бройка от хора, които спират. Та за т'ва са му взели за малко документите, да го впишат като проверен. Т'ва имах предвид. :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 11 Яну 2009, 12:17

Apassionata написа:после ти дават долния екземпляр / под Индиго/, на него най-често почти нищо не се чете, ...i:

зависи колко си ги ядосал и са натискали химикалката :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата