За новата 2009година подарък!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

За новата 2009година подарък!!!

Мнение от SuperMoto_vt » 01 Яну 2009, 18:26

Здравеите, колеги първо искам да ви честитя новата 2009 година и да ви пожелая много ЗДРАВЕ щастие и пари и много безавариини километри по този повод да ви вазкажа историята която ми се случи вчера.Значи глася се за посрещането на новата година и отивам в един приятел да го изчакам да се нагласи и да отиваме към ресторанта кадето имахме платени куверти спирам си точно пред ресторанта и влизаме вътре терасата на ресторанта се пада срещу колата ми а тя беше пълна.Днес към 12:00 ставам и отивам на авто мивка да си измия колата и кво да видя няма ми халогените :confused: някои си беше направил новогодишен подарък направо бях потресен как е възможно да са изчезнали пред очите на толкова много хора. (Забравих да отбележа че редовно ги пускам и напът кам ресторанта си светеха) Та мисълта ми е как може и дори и на Нова Година да тръгнат да крадът и дори пред очите на толкова много хора.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Яну 2009, 18:29

Е, как да не тръгнат на Нова година? Нали всичко яде и пие като за последно, те тогава ако не гепат!!! :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 01 Яну 2009, 18:47

За съжаление точно на нова година стават много от тея зулуми....
Ама и друго не мога да разбера - що не са ги направили тея фарове по трудни за сваляне.
На другата ми кола дори за да сменя крушка трябва да се демонтира поне пластмасовия капак, който се намира под двигателя, а за да се смъкнат, трябва да се смъкне и броня и т.н...
Същото бе и на Опела ми преди доста години...
Едно конструктивно недомислие и след това цяла плеяда гадове-крадци се забавляват с години на наш гръб (например тея фарове, огледалата на опелите и т.н.).. :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 01 Яну 2009, 22:09

И в Търново ли почват да крадат вече халогени

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 02 Яну 2009, 17:37

То тука въоръжени грабежи правят в новогодишната нощ, ти за едни халогени се чудиш :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 03 Яну 2009, 15:14

Колега спокойно,всичко се връща :mhihi:
С вратите напред!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 03 Яну 2009, 15:15

:twisted: :mhihi:
С вратите напред!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 03 Яну 2009, 22:47

bobi_maxo написа:Е, как да не тръгнат на Нова година? Нали всичко яде и пие като за последно, те тогава ако не гепат!!! :evil:

мн ясно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Яну 2009, 11:43

На една позната и срязаха 2-те гуми за празника, тъй че не се учудвай-лудостта няма почивен ден, народа е тотално изтрещял :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

Назад към Извън Темата