въпрос за wireless

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

въпрос за wireless

Мнение от kabalo » 20 Дек 2008, 20:33

колеги някой знае ли някоя програмка за показването на паролите на заключени рутери?
:mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: въпрос за wireless

Мнение от bmwfena » 20 Дек 2008, 20:35

kabalo написа:колеги някой знае ли някоя програмка за показването на паролите на заключени рутери?
мммм-супер въпросче :mhihi: :mhihi: ...и аз питам същото :?:
Изображение

Аватар

Мнение от kabalo » 20 Дек 2008, 20:36

има такава с сигурност но не и помня името :help:

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 20 Дек 2008, 20:40

хехе :mhihi: има, има ама съм го правил на Линукс и то тя важи за WEP и WPA-PSK криптирането! Програмата се казва Aircrack! Има и друга подобна, но несъм я пробвал - Kismet ! ;) Успех!!!

Аватар

Мнение от kabalo » 20 Дек 2008, 20:43

http://download.aircrack-ng.org/ тук я намерих сега остава и да работи :mhihi:

Аватар

Мнение от kabalo » 20 Дек 2008, 20:49

нещо или не мога да я инстална или нема инсталационно абе общо взето не мога да я припаля :help:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: въпрос за wireless

Мнение от xpl0d » 20 Дек 2008, 20:49

kabalo написа:колеги някой знае ли някоя програмка за показването на паролите на заключени рутери?

Колеги има едно bmw m3 csl пред блока. Не знам на кого е, ама някой ако има ключ да ми даде да го покарвам и аз :kuku:
Знаеш ли изобщо какво ти трябва? Заключени рутери!?!?!? Що за тъпотия е тва? Засичаш некви мрежи дет са ти заключени? Ами нормално ти какво очакваш някой да си плаща пък ти да се правиш на тарикат и да ползваш нет без пари? И ся кво - ще тръгнеш да хакваш 128-битови WEP/WPA ключове? Ем успех ти желая? След някоя и друга година може и да разбиеш подобна зашита :twisted:
Изображение

Аватар

Мнение от kabalo » 20 Дек 2008, 20:55

а бмв-то е моито това дет говориш за него така че не го гледай :mhihi: иначе сам виждал с очите си как с такава програмка стават нещата пък ти ридай за бмв-то :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Дек 2008, 21:13

kabalo написа:а бмв-то е моито това дет говориш за него така че не го гледай :mhihi: иначе сам виждал с очите си как с такава програмка стават нещата пък ти ридай за бмв-то :mhihi:

Нищо лично ама заради такива като теб,дето все по тънката лайсна гледат да минат аз си държа колите по паркинги и постоянно ги наблюдавам,като съм с тях нейде...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 20 Дек 2008, 21:17

Пробвал съм такава програмка в миналото. Но не ставаше със всеки хардуер. Идеята бе - записваш целия радио трафик в продължение на няколко минути или час. След което пускаш готовия файл да се анализира от втората програмка. Според информацията с нормален късмет можеш да хванеш паролата за под 24ч компютърно време..
И това го правих не за да мина метър (от доста години съм с aDSL), а за анализ на сигурността (имам безжичен рутер)

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 20 Дек 2008, 21:51

slowtraveler написа:... а за анализ на сигурността...

Да ти кажа хич не мисля, че тарикатчето пита за да си направи анализ на сигурността на мрежата. Мама и/или тати са купили лаптопче(или wi-fi адаптер) за празниците, засякъл е няколкото квартални/блокови мрежи и гледа как да мине евтинджос, даже безплатноджос, та да спести 10-15 лв. на месец та да има да почерпи кварталните ку*вета с надеждата белким тоз път му пуснат.

kabalo написа:а бмв-то е моито това дет говориш за него така че не го гледай muhihihihi иначе сам виждал с очите си как с такава програмка стават нещата пък ти ридай за бмв-то muhihihihi

Че не ридая не ридая за CSL-a, ма поне не си и мечтая за неща дет никога няма да карам, както е в твоя случай. Освен ако някой с CSL не се излъже да ти даде да го покараш в което силно се съмнявам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 20 Дек 2008, 22:02

Ключ на темата и БАН за такива крадци :evil:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 20 Дек 2008, 23:05

:clap:
Изображение

Назад към Извън Темата