въпрос за wireless
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за wireless
колеги някой знае ли някоя програмка за показването на паролите на заключени рутери?

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: въпрос за wireless
мммм-супер въпросчеkabalo написа:колеги някой знае ли някоя програмка за показването на паролите на заключени рутери?

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: въпрос за wireless
kabalo написа:колеги някой знае ли някоя програмка за показването на паролите на заключени рутери?
Колеги има едно bmw m3 csl пред блока. Не знам на кого е, ама някой ако има ключ да ми даде да го покарвам и аз

Знаеш ли изобщо какво ти трябва? Заключени рутери!?!?!? Що за тъпотия е тва? Засичаш некви мрежи дет са ти заключени? Ами нормално ти какво очакваш някой да си плаща пък ти да се правиш на тарикат и да ползваш нет без пари? И ся кво - ще тръгнеш да хакваш 128-битови WEP/WPA ключове? Ем успех ти желая? След някоя и друга година може и да разбиеш подобна зашита

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
kabalo написа:а бмв-то е моито това дет говориш за него така че не го гледайиначе сам виждал с очите си как с такава програмка стават нещата пък ти ридай за бмв-то
Нищо лично ама заради такива като теб,дето все по тънката лайсна гледат да минат аз си държа колите по паркинги и постоянно ги наблюдавам,като съм с тях нейде...
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Пробвал съм такава програмка в миналото. Но не ставаше със всеки хардуер. Идеята бе - записваш целия радио трафик в продължение на няколко минути или час. След което пускаш готовия файл да се анализира от втората програмка. Според информацията с нормален късмет можеш да хванеш паролата за под 24ч компютърно време..
И това го правих не за да мина метър (от доста години съм с aDSL), а за анализ на сигурността (имам безжичен рутер)
И това го правих не за да мина метър (от доста години съм с aDSL), а за анализ на сигурността (имам безжичен рутер)
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
slowtraveler написа:... а за анализ на сигурността...
Да ти кажа хич не мисля, че тарикатчето пита за да си направи анализ на сигурността на мрежата. Мама и/или тати са купили лаптопче(или wi-fi адаптер) за празниците, засякъл е няколкото квартални/блокови мрежи и гледа как да мине евтинджос, даже безплатноджос, та да спести 10-15 лв. на месец та да има да почерпи кварталните ку*вета с надеждата белким тоз път му пуснат.
kabalo написа:а бмв-то е моито това дет говориш за него така че не го гледай muhihihihi иначе сам виждал с очите си как с такава програмка стават нещата пък ти ридай за бмв-то muhihihihi
Че не ридая не ридая за CSL-a, ма поне не си и мечтая за неща дет никога няма да карам, както е в твоя случай. Освен ако някой с CSL не се излъже да ти даде да го покараш в което силно се съмнявам.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
13 мнения
• Страница 1 от 1