Кола от интернет ???
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кола от интернет ???
Здравейте колеги. Значи случаят е следния: намерих си кола в интернет http://autoscout24.com разменихме си 1-2 мейла казаха ми да платя 50% от цената на колата в Western Union, и останалите 50% като дойде колата. Както се сещате не мога да дам парите ей така на някой и да не си мисля, че може да ме изпързаля, па после да ида да го търся у европата...
Та питането ми е някой от фоума купувал ли си е кола от интернет? И каква е пруцедурата ?
Та питането ми е някой от фоума купувал ли си е кола от интернет? И каква е пруцедурата ?

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не се хващай, измама е, и то от най-левашките.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
dewey написа:Тази фирма ми се обади днес и ми иска факс номер, за да ми пратят утре някакъв контракт с техен подпис, дето после и аз трябва да подпиша и да им го пратя обратно. Дадох им факс номер, също така им казах да ми си снимат паспорта и да ми го пратят с факса...
50% капаро е ... малко пресилено при положение, че не си виждал нито продавач, нито кола...за мен това е поредната измама-за теб може да е нова кола, ама. .. просто внимавай много !!
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:51, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
99% scam ми звучи.
Кола по интернет не бих си купил, задължително е оглед на място в щатите може и да се прави но се поръчва независима инспекция и отиват хора и оглеждат тестват колата и поставят оценка. След това парите се превеждат или по банка или в брой, и за по-големите суми се проверява и произход.
Western Union не ти дава никаква сигурност и гаранция. Отделно за по големи суми комисионната им е нечовешка. Ако си харесал колата отиди и си я виж и огледай на място, или прати познат да я види.
Кола по интернет не бих си купил, задължително е оглед на място в щатите може и да се прави но се поръчва независима инспекция и отиват хора и оглеждат тестват колата и поставят оценка. След това парите се превеждат или по банка или в брой, и за по-големите суми се проверява и произход.
Western Union не ти дава никаква сигурност и гаранция. Отделно за по големи суми комисионната им е нечовешка. Ако си харесал колата отиди и си я виж и огледай на място, или прати познат да я види.
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
BMX написа:Това е 100% измама! Не се връзвай, каквито и документи да ти пращат по факс и да искат да им ги върнеш подписани!!!
Просто си направи гавра с тях и им предложи да платиш по банков път и поискай VAT номер (ако се представят като юридическо лице) да видиш какви засукани ще почнат да ти ги въртят
Какво е VAT номер ???
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ддс номер на сметка предполагам има в предвид колегата, ама надали само този номер е необходим за банкова операция към фирма
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2