Дали това не е началото...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Дали това не е началото...

Мнение от WilliamsF1Team » 12 Дек 2008, 12:42

http://www.zazz.bg/play:c015b8fc
http://www.zazz.bg/play:b08a52c9

Има хора, които не ги е страх да нарекат нещата с истинските им имена без значение дали е с цел реклама или нещо друго... :idea:

Няма толкова истинска песен... :help:
Последна промяна WilliamsF1Team на 12 Дек 2008, 12:54, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Дек 2008, 12:44

Същия патриот, призоваваше милиони хора които му се кефеха да не гласуват щото нямало за кой, и каквоо стана Доган печели...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Дек 2008, 13:03

Трябва да се гласува за да се изхвърли боклука! И ако не го разберем,пак само ще пръхтим като каспичански мулета и ще ни товарят докато можем да носим, защото ние не сме нито коне ,нито магарета! Нито ритаме, нито хапем! Направо сме си мулета! :confused:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Дек 2008, 13:20

ебе само не разбирам как още може да има хора който да му се кланят на тоя палячо, дето е по-зле от к**ва, и извинение :?: :evil:
не го ли разбрахте че тоя е един от най-големите боклуци в държавата :?: :evil:
той е ту с едните, ту с другите, ту с третите и винаги плюе по останлите :!: :idea: :evil: за капак на всичко се мисли за велик и че е хванал бога за шлифера и всичко му е позволено :!: :evil: :bang: :bang: :bang:
ако ме питате мене тоя е 1-я който трябва да се изхвърли :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 12 Дек 2008, 13:25

VesoPesa написа:ебе само не разбирам как още може да има хора който да му се кланят на тоя палячо, дето е по-зле от к**ва, и извинение :?: :evil:
той е ту с едните, ту с другите, ту с третите и винаги плюе по останлите :!: :idea: :evil: за капак на всичко се мисли за велик и че е хванал бога за шлифера и всичко му е позволено :!: :evil: :bang: :bang: :bang:

Май само ти не разбра, че не се кланяме на него, а на това което са му написали сценаристите... Ти би ли ги казал тези неща в национален ефир, защото мисля, че няма да го направиш. Ние тук във форума не наричаме нещата с истинските им имена, пък какво да говоря за реалностите...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 12 Дек 2008, 13:36

WilliamsF1Team написа:
VesoPesa написа:ебе само не разбирам как още може да има хора който да му се кланят на тоя палячо, дето е по-зле от к**ва, и извинение :?: :evil:

Май само ти не разбра, че не се кланяме на него, а на това което са му написали сценаристите... Ти би ли ги казал тези неща в национален ефир, защото мисля, че няма да го направиш. Ние тук във форума не наричаме нещата с истинските им имена, пък какво да говоря за реалностите...

да, бих ги казал в ефир, а за това какво са му написали сценаристите, няма смисъл да коментирам щото и те са си лика прилика с него :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Дек 2008, 13:46

АБЕ ВИЕ СТЕ ИДИОТИ !!!

ЧОВЕКА НИ ПОДКАНЯ ДА СЕ СЪБУДИМ, ДА СИ ПРОМЕНИМ ШИБАНА ОБСТАНОВКА... НО НЕЕЕ ПАК НЯКВИ ШМАТКИ ДЕТО СЕ ИМАТ ЗА БОГОВЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЪДЯТ КОЙ КАКЪВ БИЛ. МИ ВИЕ КВИ СТЕ БЕ?!??! КАТО НЯМАТЕ КВО ДА КАЖЕТЕ МЪЛЧЕТЕ ПЪЛНИ МИШКИ !

Обвинявам родитилтие ви дето не са ви дали едно елементарно възпитание. А за липсата на малко мозък не знам кой е виновен, такива личности само потъпкват и малкото надежда дето има, явно това ви кара да се чувствате добре. :evil:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Дек 2008, 13:50

acer написа:АБЕ ВИЕ СТЕ ИДИОТИ !!!

ЧОВЕКА НИ ПОДКАНЯ ДА СЕ СЪБУДИМ, ДА СИ ПРОМЕНИМ ШИБАНА ОБСТАНОВКА... НО НЕЕЕ ПАК НЯКВИ ШМАТКИ ДЕТО СЕ ИМАТ ЗА БОГОВЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЪДЯТ КОЙ КАКЪВ БИЛ. МИ ВИЕ КВИ СТЕ БЕ?!??! КАТО НЯМАТЕ КВО ДА КАЖЕТЕ МЪЛЧЕТЕ ПЪЛНИ МИШКИ !

Обвинявам родитилтие ви дето не са ви дали едно елементарно възпитание. А за липсата на малко мозък не знам кой е виновен, такива личности само потъпкват и малкото надежда дето има, явно това ви кара да се чувствате добре. :evil:

Идиота си ти, язък че не са ти наляли малко мозък ваще...
Как пък преди избори излизат такива песни да го еба, и то точно когато има "нова партия" на хоризонта. На мен лично ми е писнало от овце като теб ацер ;) но кво да правиш не можем да ви избием :confused:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 12 Дек 2008, 13:54

Дайте да изберем отново БСП и ДПС - те ще ни избият :mhihi: :mhihi: :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Дек 2008, 13:56

Spit-Fire написа:Дайте да изберем отново БСП и ДПС - те ще ни избият :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Когато имаше кой да ни управлява, същия този педал и група журналистчета ги свалиха...
Даже агент Гоце избраха пред Петър Стоянов :shock:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 12 Дек 2008, 13:58

Ти не разбра. Аз не му симпатизирам. Просто за последните две години на толкоз хубости български се нагледах, че за който и да е друг ще гласувам отколкото за тея.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 12 Дек 2008, 14:02

///peter написа:

Хаха, викаш ваште много мозък са ти наляли... Направо ти завиждам, жалко, че не съм сирак да ме осиновят, може и аз да почна да пиша яки коментари. :mhihi:

Отдавна са минали времената за гласуване...
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 12 Дек 2008, 14:21

Абе... вие сте вечната опозиция бе... Турци ли сте, комунисти ли сте, кви сте??? :?: :?: :?:

А стегнете се малко, не е важно кой какъв е, важно е какво казва и че само той го казва в национален ефир... :!: :!: :!:
Аман от тъпити ви спорове... Как може да сте такива... :?:

Ето ви нова тема... Днеска е студено... :!: Айде спорете... :!: :!:

Кой как се чувства... :!:

Ще помоля модераторите да заключат... :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 12 Дек 2008, 14:42

Е, на тях им е добре да плюят...
Оня бил такъв, онзи онакъв, а не могат или не искат да схванат идеята, че просто ни надъхват да станем и да промени ежедневието си.
Аз шоуто на слави не съм го гледал от може би 2 години, не ми е интересен... Идеята е да се съберем, да създадем гражденско общество и да си подобрим качеството на живота... Наистина не знам, защо определяте абсолютно всеки, мислите ли, че на някой му пука какво ви е отношението към някой? Опитвате се да отворите очите на другите ли?
Всеки се прави на умник...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 12 Дек 2008, 16:00

acer написа:Е, на тях им е добре да плюят...
Оня бил такъв, онзи онакъв, а не могат или не искат да схванат идеята, че просто ни надъхват да станем и да промени ежедневието си.
Аз шоуто на слави не съм го гледал от може би 2 години, не ми е интересен... Идеята е да се съберем, да създадем гражденско общество и да си подобрим качеството на живота... Наистина не знам, защо определяте абсолютно всеки, мислите ли, че на някой му пука какво ви е отношението към някой? Опитвате се да отворите очите на другите ли?
Всеки се прави на умник...

май ти си този който не схваща идеята на тая простотия :idea:
щото надъхва той ся, и всички овце като тебе, след като вземат се вдигнат и после ще го величаят че той ги е повел :idea:
ама цялото стадо не ги вижда тия работи :idea:
както и да е говори ти за възпитанието ми, за квото искаш говори, не ми пука да ти кажа :idea: щото аз съм стъпил на земята ама в същото време гледам от високо и виждам кой какъв е и какъв го играе в цялата игра, както и още 1-2-ма колеги писали тук :idea:
ама докато вие овцете не виждате по-далече от носа си никога няма да се оправиме :idea:

Следваща

Назад към Извън Темата