Малко вълче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Малко вълче

Мнение от тончев » 11 Дек 2008, 19:35

Предлагат ми малко вълче.Чудя се дали да не го взема. :D
Молят приятел има вила ндолу към Родопи.
Намерил го е само до дупката където живеело.
Каза,че е възможно майкаму да е умряла и не е искал да го оставя само и го е взел.
Чудя се дали тези животни немогат да свикнат със присъствието на хора.Все пак те не са човекоятци(или поне не в крайни случаи :mhihi: )
Аз се поинтересувах ин Гугала има хора които ги отглеждат досуш като кучета.По принцип това животно много ме кефи.Супер красиви са и са много умни и верни(поне така съм чувал де :lol: )
Вие как мислите.Ако има запознати моля са съвет.
Утре ще гледам да му кача някоя снимка,на този сладур :D

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 11 Дек 2008, 19:39

Според мен е страшно рисковано! А и след като ти омръзне ще е изгубило инстинктите си и няма да може да се преспособи към гората..
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Дек 2008, 19:41

Едва ли ще можеш да му осигуриш средата от която има нужда. Според мен най-доброто решение е да се свържеш със зоопарка и те ще ти обяснят какво да правиш. :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 11 Дек 2008, 19:45

vicho написа:Едва ли ще можеш да му осигуриш средата от която има нужда. Според мен най-доброто решение е да се свържеш със зоопарка и те ще ти обяснят какво да правиш. :idea:

Аз също мисля,че зоо-то е най-разумния вариянт ;) .Може да го дарите и да сте му осиновители...Има много такива животни в зоопарковете,за който се грижат хора поели ангажимент към тях....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 12 Дек 2008, 0:56

колега направо ми драсни 1 ЛС ако решиш да не го взимаш и да го пращате в зоопарка, аз изобщо няма да о мисля ами направо ще си го взема, вече имам опит
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 12 Дек 2008, 1:09

Аз бих си го взел. В зоопарка - в никакъв случай. Виждал ли си вълк в зоопарк?! Цял живот тича в клетката напред-назад. :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 12 Дек 2008, 1:11

В момента в който го вземеш и се опиташ да го опитомиш ти изкривяваш природата :) Лично мнение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Дек 2008, 1:12

я сподели опита си колега
просто ми е интересно
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 12 Дек 2008, 1:13

Вземи го и после го кръстосай с овчарка ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Дек 2008, 1:38

Чувал съм от горски, че разликата им с повечето кучета е, че са по - интелигентни.
Е, всяко си носи характера де.
И стадния инстинкт. Който го прави и агресивен към кучета.

Но според мен с такова животно проблемите ти ще са със закона и съседите, не с животното.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 12 Дек 2008, 1:45

давай ми го насам ако няма да го гледаш страхотни животни са и могат да се гледат дори и след време да няма къде да го гледаш или какво да го правиш пак можеш да го дариш на зоопарка но щом е малко не се колебай няма такова удоволствие да го отгледаш от малко бъди сигурен че цял живот ще го помниш ;) пусни снимки на сладура да го видим

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 12 Дек 2008, 4:58

Дядката беше хванал малко вълче сигурно беше на 1 седмица и го беше донесъл вкъщи - човека мислеше че е някакъв помиярник, и се чудеше кво прави помияр у гората, и после като порастна се видя че грам не е подобрена превъзходна, та то си е като при кучето, ако го гледаш с внимание и любов се привързва към теб и не прави проблеми...и да има си проблеми с другите кучета отвреме навреме особено когато реши да вие, нашия "помияр" рядко го правеше. ма кат се обадеше разлайваше махалата

колега сериозно ако решиш да го разкарваш драсни 1 лс
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 12 Дек 2008, 5:08

Колега, другото, което си мисля, че е важно, е къде живееш. В смисъл това е животно, което малко или много си има инстинктите на диво животно и ще е грехота да го затвориш в апартамент!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Дек 2008, 9:34

Недей колега, може да ти отвори страшни бели :!:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от тончев » 12 Дек 2008, 10:11

:D ще си го взема.Тази нощ не съм спал,играхме пръснахме хола :mhihi: Много игриво.Май май ще си го задържа.
Малко като поотрасне ще го заведа на село.Много красиви тези животни еиии.Къде скоро четох искали да ги избиват :evil:
Колегата със вълка - Кажими моляте какви са му предпочитанията за храната.Защото не мисля да му давам живи животни да яде.
Четох,че ядът мърша,но се мръщят.
:roll:

Следваща

Назад към Извън Темата