Ето как е навън...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Ето как е навън...
.... Трудно ми е да приема че живея в толкова пропаднала държава!!
http://www.vbox7.com/play:31be5276
След този клип, започнах да съжелявам че живея тук. Забележете колко хуманно се държаха полицаите. Без никъква наглост, надменност, без да тръгнат да го бъзикат нещо, няма дрегери, нищо. Извикаха линейка. Аз останах потресен. Не знам приятели, махнете темата ако е спам, но просто не се сдържах. Ааа да и нека не захващаме темата "Колко сме зле", а темата "Как е навън". Определено ми е по интересна.
http://www.vbox7.com/play:31be5276
След този клип, започнах да съжелявам че живея тук. Забележете колко хуманно се държаха полицаите. Без никъква наглост, надменност, без да тръгнат да го бъзикат нещо, няма дрегери, нищо. Извикаха линейка. Аз останах потресен. Не знам приятели, махнете темата ако е спам, но просто не се сдържах. Ааа да и нека не захващаме темата "Колко сме зле", а темата "Как е навън". Определено ми е по интересна.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз това го видях в щатите като са ме спирали ,просто отношението е на светлинни години от тук,но и хората са доста по интелигентни от тук,а и полицай не стават най-долните отрепки от обществото който не стават за нищо друго!
Но не се плаши звер и тук ще стане така след 40-50 години!
Но не се плаши звер и тук ще стане така след 40-50 години!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Само не забравяй, че камерата снима.... и тук ако снима камера, и тук няма да е такова отношението "пред камера".... не се самозаблуждавайте ЧАК толкова 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
То и сега е така......не гледате ли предаването по К1 ''Акция''--даже нашите са в пъти по любезни от тея 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Сега още малко ще изкарате, че даже като спрат жена шофьор преди да и поискат документите и подаряват букет...
Аз пък това, което видях навън е как като влязат карабинери в заведение и всички млъкват и започват да си гледат в чиниите.
В Лондон верно, че полицаят ми даде шапката си да се снимам с нея, ама пък след това същия тоя възпитан полицай изключително вежливо ступа един, дето беше решил да мине през шествие в чест на ветераните от втората световна с поздрав зиг хайл и изпъната напред ръка.
Добре, видяхме как е "навън" А тук как е? Не са ме намирали толкова къркан някъде, та нямам личен опит в това отношение, но наистина какво става у нас? Не вярвам като намерят някой толкова пиян първо да го изнасилват групово, после да го смачкват от бой, а накрая да го мятат в багажника на астрата и да го хвърлят някъде по околовръстното.
Всъщност полицаят на клипчето до последно не беше убеден, че човекът е пиян - до края на клипчето го питаше дали случайно няма епилепсия или дали не взема някакви лекарства.
Аз пък това, което видях навън е как като влязат карабинери в заведение и всички млъкват и започват да си гледат в чиниите.
В Лондон верно, че полицаят ми даде шапката си да се снимам с нея, ама пък след това същия тоя възпитан полицай изключително вежливо ступа един, дето беше решил да мине през шествие в чест на ветераните от втората световна с поздрав зиг хайл и изпъната напред ръка.
Добре, видяхме как е "навън" А тук как е? Не са ме намирали толкова къркан някъде, та нямам личен опит в това отношение, но наистина какво става у нас? Не вярвам като намерят някой толкова пиян първо да го изнасилват групово, после да го смачкват от бой, а накрая да го мятат в багажника на астрата и да го хвърлят някъде по околовръстното.
Всъщност полицаят на клипчето до последно не беше убеден, че човекът е пиян - до края на клипчето го питаше дали случайно няма епилепсия или дали не взема някакви лекарства.
- LizarD
- ентусиаст
-
someone написа:
Спирам да ти чета мненията колега, нищо лично

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- someone
-
LizarD написа:someone написа:
Спирам да ти чета мненията колега, нищо лично
А, както решиш, колега, даже не съм знаел, че го правиш

А иначе - ето:

Въпросите са напълно адекватни и няма значение, че ги снима камера. И в САЩ и в Англия полицаите са такива. Дори и пешеходен полицай се държи с уважение и деликатно, не като нашите плющеци.
Ако се окаже, че тоя пич е пиян след медицинска проба, жална му майка. Ще търка бая миндера и после яко глоба и обществено-полезен труд. Ама няма да е 200 долара глобата
Никога няма да стане така в България. Нашите генетични недоразумения не подлежат на оправия.
Ако се окаже, че тоя пич е пиян след медицинска проба, жална му майка. Ще търка бая миндера и после яко глоба и обществено-полезен труд. Ама няма да е 200 долара глобата

Никога няма да стане така в България. Нашите генетични недоразумения не подлежат на оправия.
- LizarD
- ентусиаст
-
Someone не долавяш ли човечността миришеща на ирония?
Този полицай разбра че е пиян още преди да го спре! Просто е длъжен да попита, да се държи човешки. Нещо не схващаш тънката мисъл... Още в началото го попита, какво пихте вчера... После пак, кажи си Доналд, какво си пийна последно...

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
someone написа:Сега още малко ще изкарате, че даже като спрат жена шофьор преди да и поискат документите и подаряват букет...
То4но в такъв слу4ай наи-вероятното нещо да ти се слу4и е да те сма4кат от бой, да ти вземат вси4ките пари и ценности и да се гаврят с теб поне 1 денонощие в районното ... поне така съм 4увал.......
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- someone
-
LizarD написа:Someone не долавяш ли човечността миришеща на ирония?Този полицай разбра че е пиян още преди да го спре! Просто е длъжен да попита, да се държи човешки. Нещо не схващаш тънката мисъл... Още в началото го попита, какво пихте вчера... После пак, кажи си Доналд, какво си пийна последно...
Виж, вероятно си прав. Гледах го без звук и за съжаление няма как тази вечер да го гледам със звук и явно не съм хванал това за което говориш.
Ама пусни в youtube търсене на police brutality и ще се нагледаш на изцепки на същата тази вежлива полиция.
Ето няколко от резултатите на такова търсене:
http://www.youtube.com/watch?v=ibSwITK4jjQ
http://www.youtube.com/watch?v=3jIy4FUloxU
http://www.youtube.com/watch?v=-d9wmqO2Khw
http://www.youtube.com/watch?v=0_c2ihRA ... re=related
Ето и от UK
http://www.youtube.com/watch?v=BgfuBgWVsV8
Просто в някакъв момент полицаите изпушват и правят простотии. Дори и там.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
то няма да се очудя даже ако куките са по по-интелигентни и да се даржат любезно във косово.нали знаете че вижеем на балканите и всичко е вазможно.във балгария има полиция а във останалия свят имат закони 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
а я скивайте какво правят комшиите в турция http://www.youtube.com/watch?v=s-mkJyGnafw&NR=1 ама и тоя дето го бият е жилаво копеле де
колко палки изяде и пак беше като пружинка
А и това ми грабна вниманието http://www.youtube.com/watch?v=FJaAe7sY ... re=related
Тия верно не знаят какво да правят с жените, само с телефоните се снимат и после ръкоблюдстват

А и това ми грабна вниманието http://www.youtube.com/watch?v=FJaAe7sY ... re=related

Тия верно не знаят какво да правят с жените, само с телефоните се снимат и после ръкоблюдстват

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2