Писна ми от скапаната ни държава
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Писна ми от скапаната ни държава
Няма по-скапана държавица .
След като март месец ми откраднаха колата .
Сега е наред бмв-то ми -изтръгнат парктроник а утре можеби нещо друго .
Писна ми чесно ви казвам - Бял ден да не видят скапаните джамбази
Парите които са изкарали за лекарства на децата си да ги дадат.
НЯМА ПО СКАПАНА ДЪРЖАВА
След като март месец ми откраднаха колата .
Сега е наред бмв-то ми -изтръгнат парктроник а утре можеби нещо друго .
Писна ми чесно ви казвам - Бял ден да не видят скапаните джамбази
Парите които са изкарали за лекарства на децата си да ги дадат.
НЯМА ПО СКАПАНА ДЪРЖАВА
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: Писна ми от скапаната ни държава
silvia111 написа:
НЯМА ПО СКАПАНА ДЪРЖАВА
Така е!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
колкото и да псуваш колежке, НЯМА управия!
Аз лично съм се отказал от държавата и нищо не и давам!
Аз лично съм се отказал от държавата и нищо не и давам!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
докато си седим пред компютрите ще е така
-трябва като Гърците - да излезем на улицата и да ломим и опожарим всичко-моллове,бутици,бензиностанции,застрахователни компании,даначни администрации.......и всичко друго,което е останало отвън и не ни е влезнало още отзад

-трябва като Гърците - да излезем на улицата и да ломим и опожарим всичко-моллове,бутици,бензиностанции,застрахователни компании,даначни администрации.......и всичко друго,което е останало отвън и не ни е влезнало още отзад

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
Ами айде и аз ще се включа с някое паве .. само ме е яд, че полицията вместо да е на наша страна ..
не, че на мен лично ми пречи, но е тъпо.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Бате на пално сам сагласен,но нали знаеш 4е една пти4ка пролет не прави,трябва да се организараме много хора.кофтито е 4е нашия народ е свикнал да баде ма4кан,викаме 4е ни скъп ни бензина и кво праим,нищо зареждаме си от скъпия бензин и си траикаме,4акаме ако решат да го намалят господата.......................има още много работи които не ни устроиват но си мал4им,и докато само си търкаме клавиатурите все ше е така.Няма управия в тази скапана даржава///milko way написа:докато си седим пред компютрите ще е така![]()

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-брех какви сте патриоти...
-тази тотална имиграция влоши нещата-според мен..
-ама знам ли..
-ЗВЕРУ ша обясни най грамотно-мисля аз...

-тази тотална имиграция влоши нещата-според мен..
-ама знам ли..
-ЗВЕРУ ша обясни най грамотно-мисля аз...

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
///milko way написа:докато си седим пред компютрите ще е така![]()

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....много ми е чудно, ако обаче излезем и потрошим ТВОЯТА кола, щот ей така видиш ли не сме съгласни с държавата- тогава какво ще кажеш?
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
alexsch написа:....много ми е чудно, ако обаче излезем и потрошим ТВОЯТА кола, щот ей така видиш ли не сме съгласни с държавата- тогава какво ще кажеш?
Има си каско бе колега, тя като се вдигне тълпата ходи обяснявай моята твоята.
Но в офиса на топло пред компютъра си е дорбе, ей страхливо племе сме си и това е.

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....защото ако почнем да чупим и палим ще стане само още по-зле! разни индивиди от политическия елит с инициали ББ или ВС само ще трупнат девиденти и ще гледат само как по-силно да клатят клона, че белким паднат ония от тройната коалиция и те се намърдат да бозаят от канелката!
българина никога няма да се оправи, поради простата причина че комунистите отдавна са изтребили оная социална клика, която трябва да ни управлява! по цял свят ако на 10 души има 1 умен - то той управлява. в БГ на 10 души има 7 умни, но от останалите 3-ма ги управлява най-тъпия, а другите 2-ма гледат как да го крепят на власт и мачкат 7-мана умни.
българина никога няма да се оправи, поради простата причина че комунистите отдавна са изтребили оная социална клика, която трябва да ни управлява! по цял свят ако на 10 души има 1 умен - то той управлява. в БГ на 10 души има 7 умни, но от останалите 3-ма ги управлява най-тъпия, а другите 2-ма гледат как да го крепят на власт и мачкат 7-мана умни.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2