моля за съвет:)
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- palavo_bor4e
- Потребител
-
моля за съвет:)
първо искам да кажа задравейте на всички тъй като съм нов.Въпроса ми може да ви се стори леко тъп но аз се регнах за да ми дадете съвет какво бмв да си купя като за младо момче до 15 хил..Решил съм ,че ще зимам кола и трябва да е бмв ,защото съм си харесал едно момиче което мн се кефи на тези коли и се надявам така да и грабна вниманието а на мен ми е все тая каква кола ще си взема ,че защо да не е БМВ .Благодаря предварително 

Преди да ти кажа каквото и да било, нека ти дам този съвет - пази се от момичета, чието внимание може да грабнеш по този начин. Колата си е кола, ти си си ти. Ако те забележи заради колата ти - бягай надалече, спасявай се!
И с риск мнението ми да се превърне като такова за пуберски форум - опитай се да я впечатлиш по друг начин - маниери, внимание, чувство за хумор...
И последно, но може би най-важно. Ако решиш, че все пак искаш БМВ, за тези пари има доста приятни модели. Конкретизирай обаче какво ще търсиш в тази кола.
И с риск мнението ми да се превърне като такова за пуберски форум - опитай се да я впечатлиш по друг начин - маниери, внимание, чувство за хумор...
И последно, но може би най-важно. Ако решиш, че все пак искаш БМВ, за тези пари има доста приятни модели. Конкретизирай обаче какво ще търсиш в тази кола.
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Бати скромното момиче - нито определен модел иска, нито да е ново - просто иска да й возят Д-то в БМВ 

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

Баце мноооооооооооооооооооооооооооооо грешнааа тактика, направо ме разсмя тая сутрин. Жалко ми стана за теб, явно нямаш достатъчно опит с жените. Моляте, ако трябва потърси малко информация в нета, че много ще си навредиш... Жените, които се впечатляват от коли са използвачки златотърсачки, а мъжете, които не могат да изпъкнат с характер, а с финанси за мен са типични мухльовци. Можеш да караш и френска чикия и пак да тичат всички след теб, познавам няколко такива личности с характери, а и мойта жена прилича на джесика алба, а па карам пежо.
Иначе е46/е39 са колите в тоя ценови диапазон

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колега,palavo_bor4e ,само като ти прочета ника и си мисля,че се шегуваш...Правиш си някакъв бъзик с нас,нали?!
Не ми се вярва да е сериозно това което пишеш и да се регистрираш по тоя повод 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
"объркал си рейса пич" , както казваше една баба в рекламата...
много много жалко...
plradev, мнозинството от младите хора днес е толкова изпростяло, че е напълно възможно да говори съвсем сериозно...

много много жалко...

plradev, мнозинството от младите хора днес е толкова изпростяло, че е напълно възможно да говори съвсем сериозно...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Братле,както ти го казаха колегите - много грешен подход.Представи си ся ако тя ти каже че се е шегувала???И кво ти с кола за 15хил.лева и която най-вероятно не ти харесва щото не си фен на марката.И като те зареже??Продаваш и взимаш мерцедес за следващата,щото пък тя се кефи на мерджани???
Както ти казаха колегите - маниери,поведение,чувство за хумор.Жените харесват уверените мъже,тези които могат да я накарат да се чувства специална по някакъв начин,различна дори ако искаш го кажи.
Давам ти пример със себе си: Аз си купих БМВ-то тъй като марката ми е в кръвта. Когато излизам с някое момиче или по-скоро първо се запознавам,обикновено не съм с колата!!! Говорим се,радваме си се,развеселяване тва онова и когато потръгнат нещата и следвашия път я взема с колата
Тогава самата изненада че не си някав смешник,който да разчита само на колата си,а човек с чувсто за хумор и готина кола,е много по-приятна изненада.
Лично аз много мразя като ми кажат взел си си колата само заради жените
Дано съм бил полезен
И по темата - според мое наблюдение е46 купе е твоят вариант,за да я впечатлиш
Вчера се гоних с едно такова навръщане от Боровец и в колата се возеше готина мадама
(Да не се обиди колегата ако чете тук,просто не се сдържах,ако иска да драсне едно ЛС
)
Както ти казаха колегите - маниери,поведение,чувство за хумор.Жените харесват уверените мъже,тези които могат да я накарат да се чувства специална по някакъв начин,различна дори ако искаш го кажи.
Давам ти пример със себе си: Аз си купих БМВ-то тъй като марката ми е в кръвта. Когато излизам с някое момиче или по-скоро първо се запознавам,обикновено не съм с колата!!! Говорим се,радваме си се,развеселяване тва онова и когато потръгнат нещата и следвашия път я взема с колата

Лично аз много мразя като ми кажат взел си си колата само заради жените

Дано съм бил полезен

(Да не се обиди колегата ако чете тук,просто не се сдържах,ако иска да драсне едно ЛС

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ебаси,фабриката за спам отвори пак! Някой се опитва да се ебава с нас?Май скоро ще има катинар! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3