Протести на полицията!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Протести на полицията!

Мнение от Vlados » 10 Дек 2008, 0:06

"Да попушим ли пред сградата на МВР?”
Под това заглавие във форумите на интернет страницата на МВР тече зарибяването сред униформените за стачка пред сградата на министерството в събота, 13 декември от 11 часа.

Не виждам тема за това, а който е гледал ТВ или слушал радио, няма начин да не е разбрал. За това искам да ви попитам: Какво мислите за това?
http://www.dnes.bg/article.php?id=62345
http://www.focus-news.net/?id=s2189
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=311898
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=312008
http://news.ibox.bg/news/id_743609745
http://policebg.free.bg/cgi-php/phpbb2/ ... sc&start=0
Моля да пишат само трезвомислещи хора, които имат собствено мнение и имат достатъчно мозък, за да разберат, че КАТ не е Полицията.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Дек 2008, 0:33

всички имат право на протест и да си изразят мнението! полицаите не са изключение. тъй като отдавна разбрах ,че няма хляб в тия редици или подобни се отказах и не сбърках. всяка държава има нужда от ред и полиция и не е добре самата полиция да е със свалени гащи ,корумпирана,бездейна и неориентирана....!! за съжаление мойто мнение по въпроса е ,че трябва много други неща в държавата да се променят и тогава ще се промени и положението на полицая,заплащането му и гордоста ,че е такъв...... няма да стане с един протест и няма да стане от веднъж и бързо.

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 10 Дек 2008, 0:39

...а според мен няма да има нищо от страна на полицията ;)
по закон нямат право на протест

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 10 Дек 2008, 0:44

the_gate написа:...а според мен няма да има нищо от страна на полицията ;)
по закон нямат право на протест

Мислиш ли, че ТОЧНО правната страна на проблема ще ги спре? То по закон и да взимаш рушвети е забранено, ама... Когато се правят незаконни протести, полицията е тази, която трябва да се намеси и да ги прекрати...в случая кой ще се намеси? Мислиш ли сериозно, че точно полицаите ще се обърнат един срещу друг? Това е все едно бакшишите да ходят да развалят протеста на други бакшиши ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Дек 2008, 0:48

Първо, странно е че точно от партията на бившия секретар на МВР излиза новината... Странно и съмнително.

Второ, полицаите ПО ЗАКОН нямат право на стачка.
Трето, полицаите ПО ЗАКОН нямат право на политическа активност.

И накрая, но не на последно място, те не взимат милиони, но са сравнително добре платени сред държавните служители. Необразованите охранители взимат малко. Вишистите - офицери вземат повече. След като един вишист можеше преди години да почне там на 6-700 лв заплата, значи не е толкова зле.

Това със или без да им броим другите придобивки, че те хич не са една?

Естествено, там има отдели и градове и по места заплатите доста се различават...

Според мен това е политически протест.

А полицаите като че ли е редно да протестират като почнат да си вършат работата. Иначе, ако просто са безхаберни и нарушават закона, а сега са измислили и нов начин да го нарушават...
Според мен ше е по - правилно протестаторите да ги уволнят.

Живеем в джунглата, вчера убито момче, умряло най вероятно от престой и безхаберие на поляната в центъра на студентски, днеска полицията иска увеличения. А награди?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Дек 2008, 2:50

Аз предлагам да излезем и ние да ги подкрепим та после да не ни спират ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Дек 2008, 4:12

аз пък предлагам да ги подкрепим за да може както са казали самите политици, да падне това гадно правителство защото то се усра с огромна сила, откакто е на власт...
Не подкрепям нито полицайте нито политиците, просто кабинета откакто му тече мандата прави грешка след грешка, и дори за най-големите гафове които правят не си подават оставките както се прави в белите страни...
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Дек 2008, 4:20

Не им трябва подкрепа на тях, а една цялостна реформа и на полиция и на съдебна система и на всичко. Всичко друго е безсмислено.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Дек 2008, 8:27

за какво протестират? и тези пари са им много за работата която вършат! по цял ден клатуха- после малко са ми парите...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 10 Дек 2008, 8:54

:roll: ста4ка,няма да има ста4ка ина4е прекрасен пример ще ни дадът как се спазват законите и тук нестава дума за отделни полицай м/у който има доста мърша а за цялото съсловие.
Предполагам сте 4ули какво става в Гърция заради една полицайска безотговорност.А в нас докога да ги търпим тях без нищо да вършат?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 10 Дек 2008, 9:29

alexsch написа:за какво протестират? и тези пари са им много за работата която вършат! по цял ден клатуха- после малко са ми парите...

+1
F**k them all!

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 10 Дек 2008, 9:36

той колегата Vlados ви каза да не принизявате цялата полиция до КАТ, ама някои си рупат ли рупат...

Протест е ясно че няма да ги оправи... или поне не един простест. Да верно е, че нямат право по закон, но все пак и те са хора. И не всички са корумпирани и катаджии, които толкова много мразим (не че няма за какво). Според мен имат своето право на протест, но този протест не би трябвало да е само срещу заплащането им, а срещу цялата система. Срещу мизерията и условията, в които работят, срещу хората, които ги управляват и им дават задачите, срещу това че нямат как да се развиват в тая система, дори и да са най-гениалните умове, просто биват потискани, защото на някой по-горе така му изнася. И после няма как да има мотивация в МВР, просто няма... А за заплатите, който си мисли че взимат много или достатъчно....мисля че е в заблуда. И не знам какви чак толкова привилегии имат...безплатен градски транспорт, лев и нещо порционни на ден за храна??? право на еди колко си отпуск и някакви е такива...Страшна облага нема що..

И сега за да не ми се нахвърлите пак казвам, има много мърша в МВР, особено в КАТ, но има и мноооого други полицаи, които не са КАТ и положението там никак не е розово и те са последните, които са виновни за това. И пак ще кажете, че за толкова работа толкова пари...Обаче те дори и да искат да работят повече системата не го позволява, поради една или друга причина... Едно време учителката ми по история така казваше.... за толкова пари, толкова ще ви уча.... То за това цялата ни държава е така.
Последна промяна kOnPuBkA на 10 Дек 2008, 9:38, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 10 Дек 2008, 9:38

!!Asen_X написа:Не им трябва подкрепа на тях, а една цялостна реформа и на полиция и на съдебна система и на всичко. Всичко друго е безсмислено.

:yes:
Въпросът е кой ще я извърши, щот в нашта страна всичко е направено да обслужва интересите на определена група от хора.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 10 Дек 2008, 10:05

като знам кви тъпи парчета има измежду куките мисля че добре си им плащат ... да не говорим те колко си докарват всъщност ... като си купих ново жилище под мене се нанесе ченге ,пътно ченге събрал за ново жилище и той завалията много малко печели ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 10 Дек 2008, 10:12

Alexi написа:като знам кви тъпи парчета има измежду куките мисля че добре си им плащат ... да не говорим те колко си докарват всъщност ... като си купих ново жилище под мене се нанесе ченге ,пътно ченге събрал за ново жилище и той завалията много малко печели ...

Неразбирам, защо в България е най-важно другите да са зле? Дядо Господ като попитал българина какво иска, той не си пожелал магаре, а да умре на съседа магарето...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

Следваща

Назад към Извън Темата