Ти би ли го направил...???
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ти би ли го направил...???
Значи тъй като снощи към 12 часа пътувах към Пловдив и на магистралата някакъв буквално се сееше по платното, а в едната лента, а в другата, а в аварийната и не можех да го изпреваря. Това става около 107-мия километър. Вдигам телефона и звъня на 112 и лелката ми записва имена, телефон. Бяхме стигнали 111км или по-точно летището и ми се отвори прекрасна възможност да мина. Буквално минах в насрещното на магистралата за да го изпреваря
на кик даун...
И цак ограничение 80... Намалявам ама оня приближава и то стабилно и то все едно ме съпровожда, а от едната, а от другата страна. В същия момент ми звъни телефона лелката пропуснала да ме пита в каква посока се движи...
Настъпвам газта, защото тоя приятел отзад ако ме удари сме фитка всичките...
Карам 120-130 той ме преследва и дава газ. В крайна сметка го изгубих в огледалото, но все пак...
И така...
Пътувал съм доста в чужбина и там като се види нередност по пътя се сигнализира и моментално си застигнат от милиционери. Реших да го направя и в България тъй като смятам, че така е редно, но не смятам че дори са го спрели тоя човек. Нямам представа дали е бил пиян, уморен или дрогиран, дано не е направил някоя беля...
Та въпроса ми е вие бихте ли сигнализирали за нещо подобно? Мисля, че колегиалността е до време, после идва разума...
Моля всеки, който гласува да се аргументира и да посочи кой отговор е посочил...

И така...
Пътувал съм доста в чужбина и там като се види нередност по пътя се сигнализира и моментално си застигнат от милиционери. Реших да го направя и в България тъй като смятам, че така е редно, но не смятам че дори са го спрели тоя човек. Нямам представа дали е бил пиян, уморен или дрогиран, дано не е направил някоя беля...

Та въпроса ми е вие бихте ли сигнализирали за нещо подобно? Мисля, че колегиалността е до време, после идва разума...
Моля всеки, който гласува да се аргументира и да посочи кой отговор е посочил...
Последна промяна WilliamsF1Team на 09 Дек 2008, 15:13, променена общо 1 път
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Ами аз, скоро мислех така да направя, самоче това беше в София , по бул.България един пич така по-същия начин правеше, от най-лява та в най-дясна. Та тъкмо званях и точно преди моста на влюбените, катаджий го спряха.
Та хубаво е да се сигнализира, но не се знае кога ще пратят патрулка и т.н

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
То аз бих, ма те кво биха направили май е въпроса.... Че ми е писнало вече от тех... Най - ги няма като трябва да си свършат работата, иначе за глоби и фишове са първи, даже и да нямат нищо общо с КАТ...
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
D3BEP написа:То аз бих, ма те кво биха направили май е въпроса.... Че ми е писнало вече от тех... Най - ги няма като трябва да си свършат работата, иначе за глоби и фишове са първи, даже и да нямат нищо общо с КАТ...
Именно, това исках да отбележа...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
В такава ситуация - без колебание, макар че бих се изненадал адски ако катаджиите си размърдат задниците да направят нещо по въпроса. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Колега, на 112 са много зле - аз винаги звъня направо на 160, автоматично те свързват с местното РПУ - там говориш направо с дежурния - 2 пъти съм се обаждал, винаги са били адекватни, но не знам дали от това са последвали санкции по обясними причини. Но пък много ми се зарадваха като им дадох регистрационния номер на колата нарушител и нарушението. Дежурния директно може да се пбади на най-близкия патрул, докато тази на 112 пак в РПУто звъни.
На 112 тази докато запише, после да обясни на дежурния, той да я пита каквото не е разбрала, тя да ти се обади пак и айдееее мина тунела.
На 112 тази докато запише, после да обясни на дежурния, той да я пита каквото не е разбрала, тя да ти се обади пак и айдееее мина тунела.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....прясен пример от сутринта. карам по бул. Д. Николаев в 6,30 сутринта. на средата ама буквално НА СРЕДАТА седи спряло такси.....намалявам- поглеждам- шофьора спи! пиян като пън! оглеждаш се половин час за полиция, но без резултат.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз също бих сигнализирала, особено ако е нещо фрапиращо и опасно за околните... И бих преувеличила малко, за да се размърдат където трябва

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- vesko06
- старши ентусиаст