Бари/Игуменица/България/ help

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Бари/Игуменица/България/ help

Мнение от vin_diesel » 06 Дек 2008, 14:40

здравейте началото на март ми предстои едно далго патуване.Тъй като живеем на Тенерифе отлитаме за Мадрид от там за Рим следтова с кола до Неапол след престои 1 седмица ще трагнем за Бари от там с ферибота за Игуменица и от тук на татък нищо не ми е ясно /моля помогнете ферибота на каква цена е за автомобил с 2ма човека,какъв е патя от игуменица до България,през кои градове триабва да мина,да очаквам ли зимни условия сняг и студ в началото на март в Гърция.чувал съм че планинско с много завой има.за това ви моля да помогнете напишете през кои градове трябва да мина каде има места кадето да внимавам наи много да не се загубя.това е общо взето ще ви бада много благодарен ако помогнете сас всичко което знаете
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vin_diesel » 06 Дек 2008, 23:22

аиде де повечето хора тук карате коли от там а пак нищо не знаете по вапроса :help:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 07 Дек 2008, 1:02

утре ще ти дам отговор ако не е даден :D
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 07 Дек 2008, 10:13

На Бари е страшна цигания пич, ужас е, по-добре от Рим по магистралата карай на горе до Болоня и от там хвани за Анкона и Римини, от Анкона има ферибот за Патра, по-добър вариант е, верно возиш се на кораба 24часа и е малко по-скъпо, но циганията на Бари няма да я срещнеш... Освен това пътя от Патра за Солун е в пъти по-хубав от този от Игуменица, има кажи речи 20-30км., планински път и е ремонтиран, докато този от Игуменица е тежък случай...
За кола преди беше 60 евро, сега не знам как е...
Плати си за СуперФаст няма смисъл от Миноан Лайн или Сардиния ферис...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vin_diesel » 07 Дек 2008, 14:03

До анкона да ходия та тва си е близо 400км пак после с ферибот 24 4аса не варви некак си аз не сам на пате6ествие а искам да се прибирам по барзо може би от бриндизи за патра или игуменица 6те е наи добре

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 08 Дек 2008, 12:59

vin_diesel написа:До анкона да ходия та тва си е близо 400км пак после с ферибот 24 4аса не варви некак си аз не сам на пате6ествие а искам да се прибирам по барзо може би от бриндизи за патра или игуменица 6те е наи добре

аз също ти препоръчвам анкона - игуменица, ама ти си знаеш все пак. ето ти тук цените на всички http://www.greekferries.gr/
игуменица - софия го пътувах март месец, имаше доста сняг но беше перфектно изчистен, пътят е ремонтиран миналта година, първата част е планинско с много завои и голям кеф за каране (пълно е с обратни завои които плачат за вратите напред) след това е магистрала, която не беше пусната цялата но сега може би е ок. препоръчвам ти зимни гуми защото минаваш покрай олипм и е доста високо и може да има мноооого сняг. като цяло тръгнах 8 сутринта от игуменица и в 4 часа следобед бях в софия.
умната с магистралата защото има доста радари.
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 08 Дек 2008, 13:05

август пътувах Испания-БГ с баварката,та значи:Бари-Игуменица 126 евро(1 кола,2ма ду6и+самостоятелна каюта)разликата каюта-об6т салон бе6е некви 10ина евро тъи че предпочетох да си взема ду6 и да гу6кам жена ми -разполагахме с 4 коики :mhihi: Пътят от Игуменица е през планината с доста завои-магистралата бе6е почти готова тогава,но дали са я завар6или ???? не знам,така че се редува6е:неколко км магистрала после през селата....мен лично ми направи кеф пътят със завои и нанагорни6та ама мое и 6тото си имам доста кончета....около 150км ти е планинското после си е нормална магистрала.......на Солун треа да ре6и6:единия път води на север кум Мелник-София,другия на североизток към Кавала-Свиленград
П.С.не знам през зимата как са условията през планината(все пак е Гърция не би трябвало да е много заснежено)но тук да помогне некои които е минавал зимно....
Изображение

Назад към Извън Темата