Простреляно Х6 с щатска регистрация?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Простреляно Х6 с щатска регистрация?
Странно, вчера вечерта си се прибирам към 11ч. и гледам на площад Ручей в Брезите една зарязана насредата на улицата Х6-ца с щатска регистрация, целият преден джам надупчен от куршуми и само двама униформени си обикалят около не
Минавайки, типично по български надзърнах небрежно вътре и гледам всичко разхвърляно и малко кръчица тук таме...сутринта пак минавам и същата кола си седи още там (блокирала движението), полицаите ги няма, само една боклуджийска кофа изтеглена зад колата и двама (вероятно цивилки) пак се мотат около колата, нито оградена с няква полицейска линия, нито запечатана, пак си седи така както беше и вечерта
Порових из нета преди малко...пак никаква информация няма, някой има ли идея какво е станало...кой "бизнесмен" са го думнали

Порових из нета преди малко...пак никаква информация няма, някой има ли идея какво е станало...кой "бизнесмен" са го думнали

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Ми дано да се окаже че няма пострадали в инцидента
Само неразбрах защо е ухиленета физиономия накрая?

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Сигурно защото така наречените "бизнесмени" си заслужават куршума,ти как мислиш!
При моята работа има един сопол с егати женския Мерцедес беше до скоро/нещо от сорта на Ц ама компакт на 6-7 години/,а от една седмица хоп монтирал се в
R500! Дали е спестил разликата от към 25000 евро /ако Р-а е втора ръка/ от заплатата!?! А може и чисто нов да е мерца. Как става тази работа???
При моята работа има един сопол с егати женския Мерцедес беше до скоро/нещо от сорта на Ц ама компакт на 6-7 години/,а от една седмица хоп монтирал се в
R500! Дали е спестил разликата от към 25000 евро /ако Р-а е втора ръка/ от заплатата!?! А може и чисто нов да е мерца. Как става тази работа???
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
vladuicho написа:j0r33tt0 написа:Ми дано да се окаже че няма пострадали в инцидента![]()
ми на мен ми е ухилена като думнат някоя мутра
Или си прекалено завистлив, или прекалено глуповат ...
datcho написа:vladuicho написа:j0r33tt0 написа:Ми дано да се окаже че няма пострадали в инцидента![]()
ми на мен ми е ухилена като думнат някоя мутра
Или си прекалено завистлив, или прекалено глуповат ...
В България, не е САЩ, Близкият Изток, Африка или Индия...тук за да стрелят по теб, не е случайно или само защото ти завиждат много

В момента интереса ми е насочен само до толкова, че да разбера клюката

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
или да се помолим за тия дето търкалят актуални коли,щот видиш ли,не е уместно да се радваш,ако пострадат,значи завиждаш..
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Значи какво, викате и тези са си го заслужавали?!
Хейтърство му се вика на това, не завист! Затова именно е измислен онзи виц, в който се разказва как само на казана на българите в ада няма пазачи, щото нашите сами се дърпали надолу...
Хейтърство му се вика на това, не завист! Затова именно е измислен онзи виц, в който се разказва как само на казана на българите в ада няма пазачи, щото нашите сами се дърпали надолу...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Мечтайте си. Радвам се на хората които успяват въпреки обстановката. НО! Едно е да си напред с материала,но друго е да си престъпник и когато вторите си го получават въпреки смотаната ни държава няма как да не се радвам.
Малцина са хората тук допуснати да направят пари и по тях не стрелят показно
Малцина са хората тук допуснати да направят пари и по тях не стрелят показно

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
нищо не оправдава смърт,освен посягане на деца или друга смърт...! останалото е решимо и с други средства..!
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
SKISA написа:нищо не оправдава смърт,освен посягане на деца или друга смърт...! останалото е решимо и с други средства..!
евала

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4