Да помогнем за едно изчезнало Голфче 4 на приятел!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Да помогнем за едно изчезнало Голфче 4 на приятел!
Колеги, на един приятел в Сряда му откраднаха колата, а си я купи скоро и не можа дори да и се порадва...
Ако някой забележи сив Голф 4 с номер СА 4467 с бяла лепенка отзад от сорта на тези "бебе в колата", но на италиански да има едно, даже две наум! Друго какво... над десния стоп с никелирани цифри пишеше 1.6
Изчезнал е в София в района на картинг пистата между Студентски град и квартал Изгрев.

Ако някой забележи сив Голф 4 с номер СА 4467 с бяла лепенка отзад от сорта на тези "бебе в колата", но на италиански да има едно, даже две наум! Друго какво... над десния стоп с никелирани цифри пишеше 1.6
Изчезнал е в София в района на картинг пистата между Студентски град и квартал Изгрев.
Последна промяна boby29 на 30 Ное 2008, 1:47, променена общо 1 път
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
liloff написа:Автоматик ли беше?
Ръчни. Покара я човека 2 месеца и това й беше...
А иначе са му дали два комплекта ключове, когато я купи... Нямам представа голфовете как вървят от завода, не че е проблем принципно продавача да си извади още 5 ключа де, това в кръга на разсъжденията разбира се...
Кофти
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
Питам, че на каката ми й откраднаха А3ката и беше автомат. А те Голф4/А3 не са много различни коли. Тя имаше един ключ само. Още си го има
Не знам, все повече се убеждавам - възможно най-неизвестната аларма, монтирана по най-крив начин, блокаж на всички възможни електроники (по възможност също сам да си монтираш блокажите) и една шепа застраховки за много кинти, поне да не ревеш с кървави сълзи след това... Тез фабрични аларми и имобилайзери в някоя цивилизована страна може. Тука си има нужда от БГ бруталии.

Не знам, все повече се убеждавам - възможно най-неизвестната аларма, монтирана по най-крив начин, блокаж на всички възможни електроники (по възможност също сам да си монтираш блокажите) и една шепа застраховки за много кинти, поне да не ревеш с кървави сълзи след това... Тез фабрични аларми и имобилайзери в някоя цивилизована страна може. Тука си има нужда от БГ бруталии.
Не че нещо, ама ако алармата ги спираше нямаше да има нито една открадната кола в БГ...
Ако е някое наркоманче, което се надява на лесни парички може би, но някой "специалист", който ти е нарочил колата алармата е последното нещо, което го притеснява.
В Германия защо няма аларми по колите пък не се крадат? Или в Турция например? Примери много...
Докато тези, които трябва да ловят престъпниците клечат по храсталаците с хранилката в ръка с единствената надежда да се гаврят с някой, който по обяд не си е включил фаровете, защото само до това му е в момента на главата или не се е препасал с колана в задръстването с идеята да му съкратят живота от нерви, докато накрая не си вземат тяхното така ще е, а може и по-лошо

Ако е някое наркоманче, което се надява на лесни парички може би, но някой "специалист", който ти е нарочил колата алармата е последното нещо, което го притеснява.
В Германия защо няма аларми по колите пък не се крадат? Или в Турция например? Примери много...
Докато тези, които трябва да ловят престъпниците клечат по храсталаците с хранилката в ръка с единствената надежда да се гаврят с някой, който по обяд не си е включил фаровете, защото само до това му е в момента на главата или не се е препасал с колана в задръстването с идеята да му съкратят живота от нерви, докато накрая не си вземат тяхното така ще е, а може и по-лошо

- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
.. аз не мога да си го обясня... Като му изключиме скоростите на това 1.6 всички други части са му супер евтини нови пък да не говорим втора употреба... 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
откуп ?WilliamsF1Team написа:.. аз не мога да си го обясня... Като му изключиме скоростите на това 1.6 всички други части са му супер евтини нови пък да не говорим втора употреба...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:откуп ?WilliamsF1Team написа:.. аз не мога да си го обясня... Като му изключиме скоростите на това 1.6 всички други части са му супер евтини нови пък да не говорим втора употреба...
Възможно е по принцип, но пък ако не са му се обадили...

Аз ако съм крадец за тая кола не бих се жертвал...
За справка погледнете колко струва един фар примерно нов... 80лв.
Е втора ръка колко да е...

Само скоростите са си кът...

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Имаше каско в Дженерали. Казвах му на човека, че не е най-добрата оферта това, нооо... За по-евтинко и...
Иначе лично на мен и подарък да ми го направят най-малкото бих го разменил за друга кола. Както и да е де, на него си му харесваше, но ще трябва да търси друга.
За откуп не са го търсили все още, пък и не знам дали е склонен да плати. То и колко ли откуп може да се иска за такава кола? Смешна работа.
Може би ще я пребоядисат и по направление...
Нито свястна музика имаше, нито набиващи се на очи лети джанти, здрав двигател или каквото и да е с което може да ти се спре погледа на нея, но... Съвсем обикновено сивичко голфче!
Аз по принцип се чудя - добре хайде да предположим на някой с открадната кола му се обаждат за откуп и каква е гаранцията че няма да изгори и с тия пари и пак да не си види колата?
Иначе лично на мен и подарък да ми го направят най-малкото бих го разменил за друга кола. Както и да е де, на него си му харесваше, но ще трябва да търси друга.
За откуп не са го търсили все още, пък и не знам дали е склонен да плати. То и колко ли откуп може да се иска за такава кола? Смешна работа.
Може би ще я пребоядисат и по направление...
Нито свястна музика имаше, нито набиващи се на очи лети джанти, здрав двигател или каквото и да е с което може да ти се спре погледа на нея, но... Съвсем обикновено сивичко голфче!
Аз по принцип се чудя - добре хайде да предположим на някой с открадната кола му се обаждат за откуп и каква е гаранцията че няма да изгори и с тия пари и пак да не си види колата?

- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- 4efito8898
- Потребител
-
е, ако не я продадат с фалшиви документи, в някоя морга веднага им дават 2 000 лева, то само калници , врати , капак , седалки табло са 1000 .
15 мнения
• Страница 1 от 1