Кой е най-щастливият момент в живота ви?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Кой е най-щастливият момент в живота ви?
Понеже много негативни теми напоследък тук... Та реших да ви попитам - кой е най-прекрасния миг в живота ви, кога и какво ви е накарало да се почувствате истински живи, щастливи, удовлетворени и на върха, в кой момент сте си казали - ТОВА е, живота е прекрасен! Обичам живота!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
[deleted]
Пък за най-хубавия момент...
Бях на 15. Две години не ни бяха давали стипендии в училище и ни ги дадоха на куп - като сега ги помня - 7000 лв. Баща ми ми даде още 7000 и си купих едно симсонче...беше лято и по цял ден се мотах със симсончето из града, по язовири, планини...къде ли не...нямаше мобилни телефони, и да отидеш някъде сред природата, означаваше да си наистина откъснат от всичко и от всички...тогава се почувствах истински щастлив и много свободен...На нищо друго не съм се радвал така, както на това симсонче
Edited by Azrail
Пък за най-хубавия момент...
Бях на 15. Две години не ни бяха давали стипендии в училище и ни ги дадоха на куп - като сега ги помня - 7000 лв. Баща ми ми даде още 7000 и си купих едно симсонче...беше лято и по цял ден се мотах със симсончето из града, по язовири, планини...къде ли не...нямаше мобилни телефони, и да отидеш някъде сред природата, означаваше да си наистина откъснат от всичко и от всички...тогава се почувствах истински щастлив и много свободен...На нищо друго не съм се радвал така, както на това симсонче

Edited by Azrail
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
На мен като не ми харесва една тема и няма какво да кажа по нея, просто я подминавам и не пиша в нея... А това е подфорум "Извън темата" и ако сте забелязали тук се пише на абсолютно ВСЯКАКВИ теми, извън тези свързани с BMW. Има хора, които да предценят дали тази е подходяща за тук и каква да е съдбата й. Така че, плийззз 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Когато загубих девствеността си... след многото години онанизъм най-накрая на училищния лагер съгреших с една кака от горния клас...

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Преди малко се бяхме събрали една разнородна дружинка и се чудехме дали можем да си намерим някаква цел в живота (освен да станем родители), която да не е материална директно, но да ни прави щастливи...
...не успяхме!
Аз нямам бебо още, така че явно си остават материалните неща...
Бях щастлив, когато живях в Англия... бях наистина щастлив. В продължение на една година се чувствах нормален човек и се усмихвах докато се разхождах... и сега го правя, но ми е много по-трудно.
...не успяхме!
Аз нямам бебо още, така че явно си остават материалните неща...
Бях щастлив, когато живях в Англия... бях наистина щастлив. В продължение на една година се чувствах нормален човек и се усмихвах докато се разхождах... и сега го правя, но ми е много по-трудно.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
A-a-a-a и на мен като на колегата Еррор, когато загубих девствеността си, тогава за мен нямаше по щаслив ден в живота ми, тогава мисля че от малко момче, се превърнах с истински мъж!
А кой какво трябвало да предцени
Apassionata защо не си починеш малко 
А кой какво трябвало да предцени

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
не мога да откроя най-щастливия защото всичките хубави моменти са били горе-долу "на едно ниво"
най-щастливия ще е предполагам когато срешна любовта на живота си и може би като ми се роди дете..... ще поживеем ще видим
най-щастливия ще е предполагам когато срешна любовта на живота си и може би като ми се роди дете..... ще поживеем ще видим

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
също се кефя , докато карам през ноща по някои път по които няма една кола и си слушам шаде
Безгрижните дни също ме радват , има много нематериални неща които да радват човек !

It`s party time !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
LeX написа:A-a-a-a и на мен като на колегата Еррор, когато загубих девствеността си
Абе, кви хора сте вие бе! Аз тогава повече се притеснявах, отколкото да щастливея! Изглеждаше ми нереално...виках си "Нееее, тва не се случва на мен...такива неща се случват обикновено на другите хора..."
Виж, после, след като мина всичко гладко, вече бях щастлив, ма като се замисля, повече бях горд от себе си, отколкото щастлив

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Е, така де... самото удоволетворение от постигнатото, като знаеш колко фалстарта си направил преди това...

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Аз бях щасливец и каката с която го правих беше 4 години по-голяма от мен, и така да се каже си беше напред с материала, тя та свърши повечето работа де. Пък то нали знаете че като ти е за пръв път и само като видиш и пипнеш цица и веднага ти става, та нямаше никакви проблеми 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4