Отново за движението в столицата, пешеходците и управниците
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Отново за движението в столицата, пешеходците и управниците
Не ми се искаше да пускам нова тема, но за пореден път съм потресена от случващото се в нашия мил град.....
Прибирам се по Цар Борис посока Княжево всяка Божа вечер, но днес обичайното задръстване в района на Руски беше по-грозно и зловещо от всякога...
От 5тте кьошета се виждаше някакво задръстване на Руски, но пристигайки там.. о ужас, обичайните 100 ленти в посока, всеки се вре на някъде в опитите си да се "изтарикати" и мазалото става още по-голямо...
Трамваи - от към Македония за Княжево - 3-4 един след друг, 1вия от които почти на средата на кръговото, развален
никой на никъде не мърда.. всеки търси някъв шорт-кът...
Успяхме да го заобиколим по някакъв начин тоя трамвай и да минем през образувалите се 100 ленти.. и право в локалното - не че там няма задръстване, ама нека да е от там...
Виждам някъде напред на булеварда сините буркани, помислих си че пак се опитват да "регулират" движението... Приближаваме бавно и какво виждам!??!
Мъж лежи на паветата...
Кола, в посока Княжево, в насрещното....
Сещате се действието се развива м-у Руски и Пирогов... 40минути по-рано майка ми беше минала от там и ми каза че имало патрулка някаква... разбирайте когато аз минах човека още лежеше, до Пирогов... нямаше една кьорава линейка...лекар не видях.. само полицаи....
Потресаващо не ами не знам и аз....
Питам се до кога ще пресичат хората, където им падне
Чудя се как шофьора беше в насрещното, при положение че там се задръстват и 4те ленти от около 17:30...
Питам къде беше лекарят, къде беше линейката!?
Много нелепо....много... а до кога!? До кога ще е това движение? До кога ще страдат от липса на "култура" 70% от пешеходците? До кога ще се мислим за безсмъртни!? До кога ще ни лъжат, че ще се регулира това движение... до кога Бойко ще се бие в гърдите....
Прибирам се по Цар Борис посока Княжево всяка Божа вечер, но днес обичайното задръстване в района на Руски беше по-грозно и зловещо от всякога...
От 5тте кьошета се виждаше някакво задръстване на Руски, но пристигайки там.. о ужас, обичайните 100 ленти в посока, всеки се вре на някъде в опитите си да се "изтарикати" и мазалото става още по-голямо...
Трамваи - от към Македония за Княжево - 3-4 един след друг, 1вия от които почти на средата на кръговото, развален

Успяхме да го заобиколим по някакъв начин тоя трамвай и да минем през образувалите се 100 ленти.. и право в локалното - не че там няма задръстване, ама нека да е от там...
Виждам някъде напред на булеварда сините буркани, помислих си че пак се опитват да "регулират" движението... Приближаваме бавно и какво виждам!??!
Мъж лежи на паветата...

Сещате се действието се развива м-у Руски и Пирогов... 40минути по-рано майка ми беше минала от там и ми каза че имало патрулка някаква... разбирайте когато аз минах човека още лежеше, до Пирогов... нямаше една кьорава линейка...лекар не видях.. само полицаи....

Потресаващо не ами не знам и аз....
Питам се до кога ще пресичат хората, където им падне

Много нелепо....много... а до кога!? До кога ще е това движение? До кога ще страдат от липса на "култура" 70% от пешеходците? До кога ще се мислим за безсмъртни!? До кога ще ни лъжат, че ще се регулира това движение... до кога Бойко ще се бие в гърдите....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз Ви писах да си ходим от тая помийна яма, наречена държава, ама нали сме "големи" патриоти и ще си седим тук. 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Ето това е нашата скапана държава...... питаш се до кога..... няма смисъл да се питаш... да не казвам голяма дума, но няма да се оправиме в близките години.... имаше една приказка "На каквото си постеляш, на такова ще си спиш".. ако сами не се оправим няма кой да ни оправи.... Колеги... замислете се в каква страна живеем...
Вичо, това е най лесно ама се замисли дали това е решението.... Най-лесно е да си хванеш багажа и да заминеш на някъде.... но тепърва да започваш да градиш нещо от нулата, каквото и да било.... има ли смисъл ?
vicho написа:Аз Ви писах да си ходим от тая помийна яма, наречена държава, ама нали сме "големи" патриоти и ще си седим тук.
Вичо, това е най лесно ама се замисли дали това е решението.... Най-лесно е да си хванеш багажа и да заминеш на някъде.... но тепърва да започваш да градиш нещо от нулата, каквото и да било.... има ли смисъл ?

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dizle написа:Ето това е нашата скапана държава...... питаш се до кога..... няма смисъл да се питаш... да не казвам голяма дума, но няма да се оправиме в близките години.... имаше една приказка "На каквото си постеляш, на такова ще си спиш".. ако сами не се оправим няма кой да ни оправи.... Колеги... замислете се в каква страна живеем...vicho написа:Аз Ви писах да си ходим от тая помийна яма, наречена държава, ама нали сме "големи" патриоти и ще си седим тук.
От 0-та викаш, а тук от къде тръгвам?
от -10 викам аз

Няма смисъл да спорим, и едва ли и аз ще го направя, просто ми се струва най-удачно.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
а и аз да се похваля ауди-то ми е спряно долу на паркинга пред блока, и днес намирам бележка с днещна дата 28.11.2008г. да съм се явил на 28.11.2008г. от 9-10ч или 15-17ч в общината защото съм паркирал на тревна площ,в понеделник ги очаква такъв скандал,че свят ще им се завие,ще си искам и обещетение за земята и къщата ми която е била точно там кадете в момента са ми спрени колите...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
в софия много ми харесва... винаги имам в колата по 2 вестника, а напоследък и книга... супер е, прочитам си всичко... в никоя чужбина не съм постигал това 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Владо написа:в софия много ми харесва... винаги имам в колата по 2 вестника, а напоследък и книга... супер е, прочитам си всичко... в никоя чужбина не съм постигал това
Аз пък обмислям някакво ТВ да си сложа...
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
дискусията за чужбините се води в друга тема......

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Re: Отново за движението в столицата, пешеходците и управниц
До кога викаш, докато цяла България се е изнесла и продалжава да се изнася в София.Е така ще е.M2PR написа:Много нелепо....много... а до кога!? До кога ще е това движение? До кога ще страдат от липса на "култура" 70% от пешеходците? До кога ще се мислим за безсмъртни!? До кога ще ни лъжат, че ще се регулира това движение... до кога Бойко ще се бие в гърдите....
обичам BMW
- Azrail
- UFO Pilot
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
zlobicar написа:До кога викаш, докато цяла България се е изнесла и продалжава да се изнася в София.Е така ще е.M2PR написа:Много нелепо....много... а до кога!? До кога ще е това движение? До кога ще страдат от липса на "култура" 70% от пешеходците? До кога ще се мислим за безсмъртни!? До кога ще ни лъжат, че ще се регулира това движение... до кога Бойко ще се бие в гърдите....
Ето тоя отговор чаках

Просто почти всичко си върви на самотек,е това е причината

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Напълно те разбирам, но за съжаление и аз не виждам изход от цялата тая скапана ситуация.
Никой не спазва правилата за движение
дори и аз (което е тъпо от моя страна
), а в същото време пускам жалби наляво и надясно, търсейки някаква промяна от някъде
Общо взето си мисля, че когато всички управляващи, куки, лекари и пр. си дадат сметка, че така не става.... чак тогава евентуално би могло да има някаква промяна , иначе какъв ми е стимула да спазвам правилата?. Все пак не се бутам като последния измекяр в насрещното
просто правя едни и същи "малки" нарушения, като в 95% от случаите не застрашавам и не преча на никоого.
За сега продължавам да съм опозиция на всичко случващо се в тази т. нар. държава (нядявам се да не си късаме нервите напразно) и наистина все някога да се променят нещата
Никой не спазва правилата за движение

Общо взето си мисля, че когато всички управляващи, куки, лекари и пр. си дадат сметка, че така не става.... чак тогава евентуално би могло да има някаква промяна , иначе какъв ми е стимула да спазвам правилата?. Все пак не се бутам като последния измекяр в насрещното

За сега продължавам да съм опозиция на всичко случващо се в тази т. нар. държава (нядявам се да не си късаме нервите напразно) и наистина все някога да се променят нещата

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Еми то е така, да спестиш 10 м. ходене /сакън някой да не заслабне/ и можеш да се озовеш я под някоя кола, я под някой автобус.
Нито шофьори имат култура, нито пешеходци.
Оная сутрин в 8ч. не стига, че е лудница и всичко е замръзнало, една жена пресича по средата на платното и се подхлъзва на леда на.....2 метра от колата
, в същото време ЕВ..../няма да използвам епитети/ навлиза в МОЕТО платно....и на всичкото отгоре ми ръкомаха...едва ли не що си карам в платното...е къде да карам на главата си ли? Да гледам тоя дето ми навлиза в платното или да гледам падналата жена да не я сгазя...щото пешеходната пътека е 5м. по надолу
А покрай Южния парк, от горичката, като почнат да наизлизат разни индивиди и то на тъмно, като видя майки с малки деца и бебешки колички....какво си мислят тия хора, ама като се пресича по тоя начин...жив човек няма да остане в София.
Има си светофари, има си пешеходни пътеки, макар че и там не е много сигурно де, но все пак.
Нито шофьори имат култура, нито пешеходци.
Оная сутрин в 8ч. не стига, че е лудница и всичко е замръзнало, една жена пресича по средата на платното и се подхлъзва на леда на.....2 метра от колата

А покрай Южния парк, от горичката, като почнат да наизлизат разни индивиди и то на тъмно, като видя майки с малки деца и бебешки колички....какво си мислят тия хора, ама като се пресича по тоя начин...жив човек няма да остане в София.
Има си светофари, има си пешеходни пътеки, макар че и там не е много сигурно де, но все пак.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
M2PR написа:
Питам се до кога ще пресичат хората, където им паднеЧудя се как шофьора беше в насрещното, при положение че там се задръстват и 4те ленти от около 17:30...
Питам къде беше лекарят, къде беше линейката!?
Къде са били лекарите и линейката? Еми явно не е имало смисъл да ги викат

а до кога ще продължава това, еми докато 90% от българите са си балканските селяни, продължават да си мислят че са велики и са хванали господ за шлифера и така

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2