Карате ли картинг?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Карате ли картинг?

Мнение от boris_dy » 28 Ное 2008, 12:08

Има ли някой който е карал и на пистата в Пловдив и в Хасково?Питам,защото съм карал само в Пловдив,но искаме да караме 6 човека вторите по мощност картове,но те са само 3 и не можем да си направим състезание.Та ако има някой който да е карал на пистата до Хасково и може да ми каже условията там и някакви подробности ще съм му благодарарен! :D

старши ентусиаст
Аватар

Re: Карате ли картинг?

Мнение от WilliamsF1Team » 28 Ное 2008, 12:15

boris_dy написа:Има ли някой който е карал и на пистата в Пловдив и в Хасково?Питам,защото съм карал само в Пловдив,но искаме да караме 6 човека вторите по мощност картове,но те са само 3 и не можем да си направим състезание.Та ако има някой който да е карал на пистата до Хасково и може да ми каже условията там и някакви подробности ще съм му благодарарен! :D

Аз... Общо взето пистата си е най-прекрасна. Провеждат се състезания от шампионата там. Мисля, че беше 1.50лв. на обиколка, но задължително трябва да имаш чорап на главата преди да си сложиш каската, ако нямаш си купуваш срещу 1лв.

Иначе пистата е много хубава и като цяло най-вероятно е да изпуснеш левия завой след шикана, който е след правата. Там скоростта ти е близо до тая на светлината... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 28 Ное 2008, 12:17

Караме, когато има възможност. Ама в София. :mhihi:
Впрочем някой да знае някъде да може да се кара и през зимата? Че не ми се чака до пролетта, пък снегът се стопи. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 28 Ное 2008, 12:25

ЦСКА закритата писта :) До 4ти км :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Ное 2008, 12:37

аз карах преди , даже се бях зарибил да си купя личен , ама станах мноо голем вече , трудно влизам :mhihi:
It`s party time !

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 28 Ное 2008, 12:48

Feanor написа:Караме, когато има възможност. Ама в София. :mhihi:
Впрочем някой да знае някъде да може да се кара и през зимата? Че не ми се чака до пролетта, пък снегът се стопи. :mhihi:

:arrow:
dare__devil написа:ЦСКА закритата писта :) До 4ти км :)

айде да се организираме и да направиме един шампионат ?
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 28 Ное 2008, 14:53

Картинг пистата на ЦСКА е малка...На бетон и държи много. Картовете са малко и не са много еднакви...Така де, не са еднакво разбити :)
За фън е готино , ама за шампионат ми се струва несериозно там...
Ама аз като ви дойда с нисана и ще ме гледате на кръв :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 28 Ное 2008, 16:24

Като цяло в Пловдив картовете от най-малкия клас са само 6 бр. и са в доста различно състояние и възможности,което много дразни.Щом човек 25кг. по-тежък от мен ме изпреварва на прават като имам 5м.преднина сами може да си направите изводите.А и с тези мотори /6,5 к.с./ са си скучни понеже през цялото време караш на пълна газ без да се натиска спирачка,а само в преди завой леко се отпуска газта.Интересува ме дали на пистата до Хасково има поне 5-6 по-мощни карта?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Ное 2008, 16:35

Аз съм карал на пистата в Хасково 1-2 пъти,но бавните картингчета,бързи нямаше изкарани или няма въобще не знам!Един път като ходихме не можахме да караме ,че някакви дечица правеха тренировка точно с тзи по-бързите картингчета и като видях кака карат се отказах да ходя да се излагам!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 01 Дек 2008, 13:48

Вчера бях на пистата на цска :)
6 лева - 10 обиколки и примерно 10 лева 20 обиколки...
Пистата, както казах е от бетон и държи много добре.
Лошото е, че картовете никак не са равностойни, ама никак :(
Има неща за хапване и пиене :)
Дължината на една обиколка е около 30 секунди за някаква предства...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 01 Дек 2008, 13:52

На цска-то е гадна пистата,хич не ме кефи,красна поляна е истината,ама кофти че е зима,също и в кв.Бенковски става картинга :D :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 01 Дек 2008, 13:53

В Бенковски пистата се минава само с газ... :roll: Не е интересно... ;)

На Красна поляна съм карал 2-3 пъти ама нещо идват слаби картовете... :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 01 Дек 2008, 14:01

И за мен пистата в Красна поляна си остава най-добрата, но картовете са слаби. Само на обратните завои преди и след правата малко се отпуска газта.
На Dunev сме карали два пъти с приятели и картовете ми се сториха бая по-силни от тези на Красна поляна.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 01 Дек 2008, 14:38

savski написа:И за мен пистата в Красна поляна си остава най-добрата, но картовете са слаби. Само на обратните завои преди и след правата малко се отпуска газта.
На Dunev сме карали два пъти с приятели и картовете ми се сториха бая по-силни от тези на Красна поляна.

На дунев бате пистата е адски гадна и на почти всеки завой при опит да се вземе с малко по голяма скорост се въртиш като пумпал :)
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 01 Дек 2008, 15:21

WilliamsF1Team написа:В Бенковски пистата се минава само с газ... :roll: Не е интересно... ;)

На мен Бенковски ми беше по-интересна от Красна поляна. На Красна поляна изпреварваш където си искаш, пък ако си в някой от бързите картове съвсем. А на Бенковски съм карал по 2-3 обиколки зад някой докато падне възможност да мина пред него. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Следваща

Назад към Извън Темата