Крайно време е, да НАПУСНЕМ "Държавата"
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Крайно време е, да НАПУСНЕМ "Държавата"
Надявах се, че като ни приемат в ЕУ нещата ще тръгнат нагоре.
Да ама не.
Става все по-зле и по-зле. Цените растат, заплатите не. "Оправниците" крадат повече от всякога и никой не ги закача, то винаги си е било така, ама мислех, че поне малко от малко ще се осъзнаят. Някой казваше "надеждата умира последна", аз ще добавя "но умира и Тя".
Просто не виждам какво ще правим тук, ами докато е време да си хващаме партакешите и дим да ни няма, колкото повече, толкова по-добре, ще си направим същото общество, стандарта ни ще се вдигне, адреналина и кефа също.
Ееееех, колко е лесно на думи.

Да ама не.
Става все по-зле и по-зле. Цените растат, заплатите не. "Оправниците" крадат повече от всякога и никой не ги закача, то винаги си е било така, ама мислех, че поне малко от малко ще се осъзнаят. Някой казваше "надеждата умира последна", аз ще добавя "но умира и Тя".

Просто не виждам какво ще правим тук, ами докато е време да си хващаме партакешите и дим да ни няма, колкото повече, толкова по-добре, ще си направим същото общество, стандарта ни ще се вдигне, адреналина и кефа също.
Ееееех, колко е лесно на думи.

Последна промяна vicho на 28 Ное 2008, 1:19, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Много хора го правят, но изглежда ние не сме от тях.
- Между другото ако не бях се реализирал по начина по който съм в момента ......мммм сигурно щях да съм заминал . [list=] Иначе вярно сме ебати държавата
Последна промяна klintan66 на 28 Ное 2008, 1:22, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
klintan66 написа:Много хора го правят
и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер...

Търсете вината в хората около вас.
Ако вие плащате данъци и осигуровки повечето от тях не го правят, ако вие хвърляте буклуците в коша - много от тях не го правят, ако вие сте толерантни към труда на другия много от тях не са...
Няма да продължавам щото примерите са безброй, но с 2 думи проблема е в обществото. Управниците са просто хора които обществото е допуснало да е там.
Ако вие плащате данъци и осигуровки повечето от тях не го правят, ако вие хвърляте буклуците в коша - много от тях не го правят, ако вие сте толерантни към труда на другия много от тях не са...
Няма да продължавам щото примерите са безброй, но с 2 думи проблема е в обществото. Управниците са просто хора които обществото е допуснало да е там.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
И аз го мислих преди време, но се радвам, че имаше какво да ме задържи. Винаги има светлина в тунела, важно е да стигнеш до нея. Намерете си някакъв смисъл в най-простото нещо и ще стане работата...
Аз намерих смисъл в хората около мен, няма да ги оставя за да живея по-добре, егоистично е...

Аз намерих смисъл в хората около мен, няма да ги оставя за да живея по-добре, егоистично е...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Винаги има светлина в тунела
Поради световната финансова криза в момента, светлината в края на тунела ще бъде изключена до следващо предизвестие, с цел икономия на ел.енергия!
Искрено Ваш.
Бог
Последна промяна kdl на 28 Ное 2008, 2:03, променена общо 1 път
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Влизането на BG в EU е автогол на политиците, ще има прогрес, но ще бъде провокиран от условията които ще ни предложат и не препоръчително да изоставяме сега родината, когато може би ще имаме външна подкрепа! Не угаждайте на хората които подкрепят този нагъл геноцид.
Макар, че живота в България е страшно нездравословен и опасен (недемократичен, проблемен и т.н.) Опасно е но 500 години ги търпяхме, та сега ли ще се махнем? като ни пекът на бавен огън! Нека не се предаваме, излезте, напавете пари и продължавайте да оцелявате, стурва си да бъдем на нашо.
Макар, че живота в България е страшно нездравословен и опасен (недемократичен, проблемен и т.н.) Опасно е но 500 години ги търпяхме, та сега ли ще се махнем? като ни пекът на бавен огън! Нека не се предаваме, излезте, напавете пари и продължавайте да оцелявате, стурва си да бъдем на нашо.

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
vicho написа:klintan66 написа:Много хора го правят
и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер...![]()
![]()
![]()
каде да бягаш батко като то не сам в бг е така смисъл тая криза се отразява навсякаде в европа.И да избягаш ше ти трябва време да стъпиш на крака и ше мизерстваш повече и от колкото в БГ.Рядко хора имат късмет и успяват бързо да си уредят живота в чужбина
- vicho
- старши ентусиаст
-
ceco-stz написа:vicho написа:klintan66 написа:Много хора го правят
и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер...![]()
![]()
![]()
каде да бягаш батко като то не сам в бг е така смисъл тая криза се отразява навсякаде в европа.И да избягаш ше ти трябва време да стъпиш на крака и ше мизерстваш повече и от колкото в БГ.Рядко хора имат късмет и успяват бързо да си уредят живота в чужбина
Каква криза ве пич, пълни глупости. България ВИНАГИ е била, Е и ще бъде в криза. Пълна трагедия сме.
За чужбината - не знам дали си бил, ама аз съм бил 5 месеца, които са горе-долу база за сравнение. Като гледам, най-близката и просперища държава е Румъния. Може да отскочим да поживеем малко там. Пак ще е по-добре. Доколкото си спомням това е една от държавите в ЕУ - прецедент, която усвоява абсолютно всички средства, които са й отпуснати. Та така. Румънците ни подминаха, че направо в точка ще ни оставят, а ние им се подиграваме.
За другите държави просто не искам да говоря, ама грам.
Прав е Милко - НАСРАНИ СМЕ, до немай къде.

Прав си, за нищо не ставаме. 60%+ от хората са пълни помияри, готови на всичко, за да ти гледат сеира. Пълни нещастници без грам достойнство и уважение. Днес 30 мин. се подиграваха с 2 китайчета едни цървули. Бяха им затапили колата и момчетата не могат да излязат... Аз не видях нищо смешно в цялата картинка...
Повечко от теб съм живял навън... има време за навън, аз в БГ не се кефя. Мръсно ми е, грозно ми е, мрачно и студено. И ми е противно да общувам с много хора... защо ли? Защото са като Смийгъл от Властелина... ще кършат ръце около теб, ще те гледат от ниското с течаща лигичка от устата, а в момента в който решиш да се обърнеш за секунда, вече са те захапали да ти пият кръвчицата... а дори не им е вкусна...
Те така... живот
Тука пишат за някакви грешки, че сме в ЕС, други че вината е в политиците... вината си е в нас колеги
Никой не може да ни помогне. Добре, че е ЕС да имаме страх от нещо, че сме се е**ли в тъпир-тарикатите половината 
Повечко от теб съм живял навън... има време за навън, аз в БГ не се кефя. Мръсно ми е, грозно ми е, мрачно и студено. И ми е противно да общувам с много хора... защо ли? Защото са като Смийгъл от Властелина... ще кършат ръце около теб, ще те гледат от ниското с течаща лигичка от устата, а в момента в който решиш да се обърнеш за секунда, вече са те захапали да ти пият кръвчицата... а дори не им е вкусна...
Те така... живот

Тука пишат за някакви грешки, че сме в ЕС, други че вината е в политиците... вината си е в нас колеги

аз по принцип съм човек със конструктивно мислене, но във случая ми се струва че светлинката във края на тунела е силно преувеличена... или е фара на влака... не знам кое е по-лошото.
процесите във родината които са отговорни за състоянието ни са уви- самодостатъчни и ще е много трудно да се прекъсне затворения цикъл.
процесите във родината които са отговорни за състоянието ни са уви- самодостатъчни и ще е много трудно да се прекъсне затворения цикъл.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
И според мен основния проблем на България винаги е бил само един: човешкия фактор, както са написали и няколко колеги по-горе....няма финансов, няма икономически, няма политически проблеми, световни заговори срещу нас, ала-бала....
Не е истина какви идиоти сме, толкова големи че чак не ни се вярва...е това е проблема...и няма как да се оправи...всеки един от нас е виновен, но го е страх да си го помисли и признае...и така ще си продължи въртенето в кръг вечно..
Не е истина какви идиоти сме, толкова големи че чак не ни се вярва...е това е проблема...и няма как да се оправи...всеки един от нас е виновен, но го е страх да си го помисли и признае...и така ще си продължи въртенето в кръг вечно..
F**k them all!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Пичове какво да ви кажа бях полвин година в щатите и с ръка на сърцето мога да кажа че това бяха най-хубавите месеци в живота ми,лоше е че се върнах ,но сега вече като завърших чакам чичо ми да се установи в канада и отивам при него!
Няма какво да го обсъждаме ако мама и тате не са краднали през промените или не са Софийски реститути с по 2-3 апартамента който маса провинцялни малоумници са купили с доживотен кредит просто не може да се живее добре!
Аз мога най-добре да го кажа като инженер с 587лв заплата всеки месец е такава драма паркинг,наем,храна,консумативи,каскота и т.н всеки месец треперя дали ще ми излезнат мачовете да закърпя бюджета!Ето пример вчера си купих две якета за 500лв и Партизан ме издани ужас!
Аиде поздрави и само мога да се смея след някоя година като си карам X6-та в канада а тук хора чакат светлината на тунела!
Няма какво да го обсъждаме ако мама и тате не са краднали през промените или не са Софийски реститути с по 2-3 апартамента който маса провинцялни малоумници са купили с доживотен кредит просто не може да се живее добре!
Аз мога най-добре да го кажа като инженер с 587лв заплата всеки месец е такава драма паркинг,наем,храна,консумативи,каскота и т.н всеки месец треперя дали ще ми излезнат мачовете да закърпя бюджета!Ето пример вчера си купих две якета за 500лв и Партизан ме издани ужас!

Аиде поздрави и само мога да се смея след някоя година като си карам X6-та в канада а тук хора чакат светлината на тунела!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе от вчера 4 теми изпълнени с оптимизъм в "извън темата"
.Данъците,Томов,220-те отнети милиона от ЕС,и за капак призив да се евакуираме от държавата.Май са верни изследванията,че сме най-нещастния и песимистичен народ в Европа...
Баси,аз като се замисля имах възможност да замина за САЩ,ама някаси на мога да си представя,че ще напусна България...Явно съм свикнал да съм подтиснат...А май започва да ми писва..

Баси,аз като се замисля имах възможност да замина за САЩ,ама някаси на мога да си представя,че ще напусна България...Явно съм свикнал да съм подтиснат...А май започва да ми писва..