Крайно време е, да НАПУСНЕМ "Държавата"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Крайно време е, да НАПУСНЕМ "Държавата"

Мнение от vicho » 28 Ное 2008, 1:10

Надявах се, че като ни приемат в ЕУ нещата ще тръгнат нагоре.
Да ама не.
Става все по-зле и по-зле. Цените растат, заплатите не. "Оправниците" крадат повече от всякога и никой не ги закача, то винаги си е било така, ама мислех, че поне малко от малко ще се осъзнаят. Някой казваше "надеждата умира последна", аз ще добавя "но умира и Тя". :confused:

Просто не виждам какво ще правим тук, ами докато е време да си хващаме партакешите и дим да ни няма, колкото повече, толкова по-добре, ще си направим същото общество, стандарта ни ще се вдигне, адреналина и кефа също.

Ееееех, колко е лесно на думи. :idea: ;)
Последна промяна vicho на 28 Ное 2008, 1:19, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Ное 2008, 1:16

Много хора го правят, но изглежда ние не сме от тях.
    Между другото ако не бях се реализирал по начина по който съм в момента ......мммм сигурно щях да съм заминал . [list=] Иначе вярно сме ебати държавата
Последна промяна klintan66 на 28 Ное 2008, 1:22, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 28 Ное 2008, 1:18

klintan66 написа:Много хора го правят

и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер... :evil: :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 28 Ное 2008, 1:22

Търсете вината в хората около вас.
Ако вие плащате данъци и осигуровки повечето от тях не го правят, ако вие хвърляте буклуците в коша - много от тях не го правят, ако вие сте толерантни към труда на другия много от тях не са...
Няма да продължавам щото примерите са безброй, но с 2 думи проблема е в обществото. Управниците са просто хора които обществото е допуснало да е там.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 28 Ное 2008, 1:24

И аз го мислих преди време, но се радвам, че имаше какво да ме задържи. Винаги има светлина в тунела, важно е да стигнеш до нея. Намерете си някакъв смисъл в най-простото нещо и ще стане работата... :idea:

Аз намерих смисъл в хората около мен, няма да ги оставя за да живея по-добре, егоистично е... :idea:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 28 Ное 2008, 1:41

vicho написа:... ей много съм нервен тая вечер...

Виктор Цикълов :)
Гара Червен бряг, цицки вън! :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Ное 2008, 1:44

Винаги има светлина в тунела

Поради световната финансова криза в момента, светлината в края на тунела ще бъде изключена до следващо предизвестие, с цел икономия на ел.енергия!

Искрено Ваш.
Бог
Последна промяна kdl на 28 Ное 2008, 2:03, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 28 Ное 2008, 1:55

Влизането на BG в EU е автогол на политиците, ще има прогрес, но ще бъде провокиран от условията които ще ни предложат и не препоръчително да изоставяме сега родината, когато може би ще имаме външна подкрепа! Не угаждайте на хората които подкрепят този нагъл геноцид.
Макар, че живота в България е страшно нездравословен и опасен (недемократичен, проблемен и т.н.) Опасно е но 500 години ги търпяхме, та сега ли ще се махнем? като ни пекът на бавен огън! Нека не се предаваме, излезте, напавете пари и продължавайте да оцелявате, стурва си да бъдем на нашо.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 28 Ное 2008, 2:10

vicho написа:

и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер... :evil: :evil: :evil: :evil:

каде да бягаш батко като то не сам в бг е така смисъл тая криза се отразява навсякаде в европа.И да избягаш ше ти трябва време да стъпиш на крака и ше мизерстваш повече и от колкото в БГ.Рядко хора имат късмет и успяват бързо да си уредят живота в чужбина

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 28 Ное 2008, 2:22

ceco-stz написа:
vicho написа:

каде да бягаш батко като то не сам в бг е така смисъл тая криза се отразява навсякаде в европа.И да избягаш ше ти трябва време да стъпиш на крака и ше мизерстваш повече и от колкото в БГ.Рядко хора имат късмет и успяват бързо да си уредят живота в чужбина

Каква криза ве пич, пълни глупости. България ВИНАГИ е била, Е и ще бъде в криза. Пълна трагедия сме.

За чужбината - не знам дали си бил, ама аз съм бил 5 месеца, които са горе-долу база за сравнение. Като гледам, най-близката и просперища държава е Румъния. Може да отскочим да поживеем малко там. Пак ще е по-добре. Доколкото си спомням това е една от държавите в ЕУ - прецедент, която усвоява абсолютно всички средства, които са й отпуснати. Та така. Румънците ни подминаха, че направо в точка ще ни оставят, а ние им се подиграваме.

За другите държави просто не искам да говоря, ама грам.

Прав е Милко - НАСРАНИ СМЕ, до немай къде. :bcry: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Ное 2008, 2:40

Прав си, за нищо не ставаме. 60%+ от хората са пълни помияри, готови на всичко, за да ти гледат сеира. Пълни нещастници без грам достойнство и уважение. Днес 30 мин. се подиграваха с 2 китайчета едни цървули. Бяха им затапили колата и момчетата не могат да излязат... Аз не видях нищо смешно в цялата картинка...

Повечко от теб съм живял навън... има време за навън, аз в БГ не се кефя. Мръсно ми е, грозно ми е, мрачно и студено. И ми е противно да общувам с много хора... защо ли? Защото са като Смийгъл от Властелина... ще кършат ръце около теб, ще те гледат от ниското с течаща лигичка от устата, а в момента в който решиш да се обърнеш за секунда, вече са те захапали да ти пият кръвчицата... а дори не им е вкусна...

Те така... живот ;)

Тука пишат за някакви грешки, че сме в ЕС, други че вината е в политиците... вината си е в нас колеги :) Никой не може да ни помогне. Добре, че е ЕС да имаме страх от нещо, че сме се е**ли в тъпир-тарикатите половината ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Ное 2008, 7:33

аз по принцип съм човек със конструктивно мислене, но във случая ми се струва че светлинката във края на тунела е силно преувеличена... или е фара на влака... не знам кое е по-лошото.

процесите във родината които са отговорни за състоянието ни са уви- самодостатъчни и ще е много трудно да се прекъсне затворения цикъл.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 28 Ное 2008, 8:37

И според мен основния проблем на България винаги е бил само един: човешкия фактор, както са написали и няколко колеги по-горе....няма финансов, няма икономически, няма политически проблеми, световни заговори срещу нас, ала-бала....
Не е истина какви идиоти сме, толкова големи че чак не ни се вярва...е това е проблема...и няма как да се оправи...всеки един от нас е виновен, но го е страх да си го помисли и признае...и така ще си продължи въртенето в кръг вечно..
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Ное 2008, 9:23

Пичове какво да ви кажа бях полвин година в щатите и с ръка на сърцето мога да кажа че това бяха най-хубавите месеци в живота ми,лоше е че се върнах ,но сега вече като завърших чакам чичо ми да се установи в канада и отивам при него!
Няма какво да го обсъждаме ако мама и тате не са краднали през промените или не са Софийски реститути с по 2-3 апартамента който маса провинцялни малоумници са купили с доживотен кредит просто не може да се живее добре!
Аз мога най-добре да го кажа като инженер с 587лв заплата всеки месец е такава драма паркинг,наем,храна,консумативи,каскота и т.н всеки месец треперя дали ще ми излезнат мачовете да закърпя бюджета!Ето пример вчера си купих две якета за 500лв и Партизан ме издани ужас! :mhihi:
Аиде поздрави и само мога да се смея след някоя година като си карам X6-та в канада а тук хора чакат светлината на тунела!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Ное 2008, 9:24

Абе от вчера 4 теми изпълнени с оптимизъм в "извън темата" :shock: :help: .Данъците,Томов,220-те отнети милиона от ЕС,и за капак призив да се евакуираме от държавата.Май са верни изследванията,че сме най-нещастния и песимистичен народ в Европа... :confused: :confused:

Баси,аз като се замисля имах възможност да замина за САЩ,ама някаси на мога да си представя,че ще напусна България...Явно съм свикнал да съм подтиснат...А май започва да ми писва.. :evil: :evil:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата