Пак вдигат скапаните данъци
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Пак вдигат скапаните данъци
Вдигат ГО,и вдигат данък жилище - в един малък апартамент от другата година родителите ми ще трябва да плащат по 700лв данък.А за една миризлива фиеста по 300лв.Е кажете ми в каква идиотска държава живеем ?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колега казаха от 70 до 700,най вероятно ще е някъде по средата
Но наистина не са прави,неможе баба да плаща 500 лева данък,като неможе,някои ще каже ходи на село да копаш доматите,ама не е така..
Но наистина не са прави,неможе баба да плаща 500 лева данък,като неможе,някои ще каже ходи на село да копаш доматите,ама не е така..
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- agent smit
- младши ентусиаст
-
По новините постоянно тръбят, че данъчната тежест намалява, доходите са се повишили много, едва ли не народа е фрашкан с пари, а в действителност става точно обратното
Някой запитвал ли се е къде отиват парите от миналогодишната му "гражданска отговорност"?
Имам чувството, че държавата повишава данъците защото циганите имат нужда от все повече и повече пари за да се умножават. Освен по това направление за какво друго отиват пари болници ли, училища ли, пътища ли ?
Май е време не за протест, а за бунт

Някой запитвал ли се е къде отиват парите от миналогодишната му "гражданска отговорност"?
Имам чувството, че държавата повишава данъците защото циганите имат нужда от все повече и повече пари за да се умножават. Освен по това направление за какво друго отиват пари болници ли, училища ли, пътища ли ?
Май е време не за протест, а за бунт

Последна промяна agent smit на 27 Ное 2008, 22:52, променена общо 1 път
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Само ми е много чудно как всички райони ще трябва да плащат едни и същи дъници.Някак си нелогично е. В други държава данък жилище се определя от района, в който се намираш. Ако си в центъра ще плащаш 5 пъти повече, отколкото тези в предградията.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
AHTuBuPyC написа:аз имам въпрос, данъка за колата, трябва ли да се е платил в някакъв срок, или мога без глоба да го платя до края на годината. Колко е глобата![]()
Бате бойко ги вдигна миналата година, вдигна ги и тази.
На печелившите, честито. Скоро ще стане по - евтино да живеем под наем....
Знаете ли ква друга е мизерията?
Ходих август да си ги платя...
Не можело, не ги изчислили още. Сменяли системи ли, що ли...
Ходих септември...
Изчислени, че и с наказателна лихва. Макар че ги плащам в текущата година и макар че те са закъснели, на всяко тримесечие бухали наказателна лихва....
Така че ... наказаха ме.
Че искам да си плащам данъците...
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
AHTuBuPyC написа:аз имам въпрос, данъка за колата, трябва ли да се е платил в някакъв срок, или мога без глоба да го платя до края на годината. Колко е глобата![]()
Незнам дали има глоба но знам че има минимална лихва.
по темата:
Много хора въобще не плащат данъка и спят спокойно и не им пука.Наистина трябва да има протести и бунтове.Ние сме свикнали да мълчиме и да ни тъпчат.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Ама така само с форумни приказки не става.
Понеже няма да съм тук през уикенда,ще помоля някой сериозен човек да ми разпространи темата и в други форуми и най-накрая да се надигнем,защото ми писна да живея скапан живот !
Понеже няма да съм тук през уикенда,ще помоля някой сериозен човек да ми разпространи темата и в други форуми и най-накрая да се надигнем,защото ми писна да живея скапан живот !

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
В интерес на истината аз не очаквах да е толкова дръстично...
Ние как и да е...ще се оправим, а възрастните...

Ние как и да е...ще се оправим, а възрастните...

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
И ние и възрастните ще трябва да живеем мизерно.
Като има излишъци от 2 - 3 год. насам защо вдигат данъците,а не ги намалят,ааааааааааа ?
Като има излишъци от 2 - 3 год. насам защо вдигат данъците,а не ги намалят,ааааааааааа ?
Що не ви ........................................................................................!
Да ви .............................................................................................!
И на Бойко, и на Станишев, и на Доган, на всички вас да ви ............
......................................................................................................!
Към модовете: Абе момчета дайте една под тема да си се напсуваме!
Да ви .............................................................................................!
......................................................................................................!

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
И аз и ти и всички знаем, че какъвто и излишък да има, нещата няма да се оправят. Напротив...
Ясно е, че нещата ще стават по-зле и по-зле. Въпроса е, че няма и къде вече да избягаме, защото и в чужбина ги е налегнала финансовата криза...
Нямаме друг избор. Ние сами си донабиваме к*ра, но това е положението. Ще има глад за по-бедните семейства това е най-лошото. Аз мога да се лиша от яке примерно, но те ще трябва да се лишат от храна...
Жалко, много жалко...
Ясно е, че нещата ще стават по-зле и по-зле. Въпроса е, че няма и къде вече да избягаме, защото и в чужбина ги е налегнала финансовата криза...

Жалко, много жалко...

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Точно така и аз виждам данъцитеbobi_maxo написа:Що не ви ........................................................................................!

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3