Steering wheel F1 Волан

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Steering wheel F1 Волан

Мнение от BMWMHartge » 20 Ное 2008, 0:53

Поръчах си волан за ПЦто за Ф1, че много взехме да я играем в мрежа, та ако някой разбира от волана да си каже мнението за този
http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=5938
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Ное 2008, 0:59

Аз имам подобен. Като цяло с волан е много по-удобно да се играе, но аз имам проблем със закрепянето на моя...и съм постоянно в тревата :mhihi:
Ако играеш доста си заслужава.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 20 Ное 2008, 1:00

Кой мод на Ф1 играеш КРЦ или БГф1?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 20 Ное 2008, 1:07

Колега и аз се опитах да играя с волан,но няма нищо общо с клавиатурата ;) Пълно дърво!!!!Поне според мен ;) .Казваха ми ,че не е по-добре аз не та не...Подарих го след 2 седмици на един колега щото и той се беше надъхал и при него същата история.Ако все пак решиш да се набуташ,гледай да го калибрираш и настройш като чувствителност по начин по който ще го усещаш най-добре.И все пак ако години си играл на клавиатура разочарованието е голямо ;) .Успех все пак!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Ное 2008, 1:09

BMWMHartge написа:Кой мод на Ф1 играеш КРЦ или БГф1?

А? :shock:
Играя на ПС3 :shock: и то доста рядко.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 20 Ное 2008, 1:12

plradev написа:Колега и аз се опитах да играя с волан,но няма нищо общо с клавиатурата ;) Пълно дърво!!!!Поне според мен ;) .Казваха ми ,че не е по-добре аз не та не...Подарих го след 2 седмици на един колега щото и той се беше надъхал и при него същата история.Ако все пак решиш да се набуташ,гледай да го калибрираш и настройш като чувствителност по начин по който ще го усещаш най-добре.И все пак ако години си играл на клавиатура разочарованието е голямо ;) .Успех все пак!!!

играл съм с волан около 2 часа допадна ми. При клавиатурата няма как при лег завой с 300 да го вземеш и само леко помпиш копчето, а при волана задаржаш го леко и целия завои се взима ;)
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 20 Ное 2008, 1:28

BMWMHartge написа:
plradev написа:Колега и аз се опитах да играя с волан,но няма нищо общо с клавиатурата ;) Пълно дърво!!!!Поне според мен ;) .Казваха ми ,че не е по-добре аз не та не...Подарих го след 2 седмици на един колега щото и той се беше надъхал и при него същата история.Ако все пак решиш да се набуташ,гледай да го калибрираш и настройш като чувствителност по начин по който ще го усещаш най-добре.И все пак ако години си играл на клавиатура разочарованието е голямо ;) .Успех все пак!!!

играл съм с волан около 2 часа допадна ми. При клавиатурата няма как при лег завой с 300 да го вземеш и само леко помпиш копчето, а при волана задаржаш го леко и целия завои се взима ;)

Абе аз повече съм играл,ама и на тренажор съм играл от тея дето се сяда в тях и там има усилие във волана,докато при тези то е съвсем минимално и го няма това усещане ;) .Та щом ти допада взимай ,к'во се допитваш до нас :mhihi: :mhihi: .Приятна игра... :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Steering wheel F1 Волан

Мнение от ///M Power » 20 Ное 2008, 10:15

BMWMHartge написа:Поръчах си волан за ПЦто за Ф1, че много взехме да я играем в мрежа, та ако някой разбира от волана да си каже мнението за този

аз лично не бих го взел този , първо ми изглежда да е на прожини второ ми казаха че на тръст нещата не са много здрави..аз лично ти предлагам да дадеш повече пари и да си вземеш това примерно:

http://jmt.bg/?go=100&jgroup=21&jsubgro ... 27&value=2

другия вариант е да търси волани на компанията Speed-link немски са хубави са и са по ефтини от Логитека, но незнам къде ги продават (виждал съм ги магазина за техника в Кауланд, Младост )

колкото до играенето с волан ....всичко зависи от коя игра ще играеш ...ако иска НФС ,забрави не ти трябва волан (само ще го счупиш от въртене и ще си по-бавен) , но ако играеш примерно GTR (1,2 ) или WTCC или някоя реалистична Ф1 разликата е много в полза на волана ,можеш да подаваш плавно газ,плавно да завиваш и тн.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Ное 2008, 12:13

Аз използвам Microsoft Precision Racing Wheel и съм доволен. Малко няма съединител и скорости, но за толкова пари толкова... ;)

Иначе е по-добре с волан особено на някои игри... :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Ное 2008, 15:27

Волан под 250лв...забравете...
Logitech MOMO Racing
Logitech DSP
Logitech G25

Има и за под 100лв мн добър - Microsoft SideWinder,но няма откъде да си го намерите.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 20 Ное 2008, 15:31

Изображение

Имам си такава джаджа и съм СУПЕР доволен .. Клавиатурата пасти да яде ..

Мисля, че това е по-добро от волана, но тъй като още не съм пробвал да карам с волан не мога да съм сигурен в това!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Ное 2008, 15:44

Overburner - NX написа:Има и за под 100лв мн добър - Microsoft SideWinder,но няма откъде да си го намерите.

Язе имам ... Обявявам търг... Белким събера за оня със съединителчето и скоростите... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Ное 2008, 15:51

WilliamsF1Team написа:
Overburner - NX написа:Има и за под 100лв мн добър - Microsoft SideWinder,но няма откъде да си го намерите.

Язе имам ... Обявявам търг... Белким събера за оня със съединителчето и скоростите... :mhihi:

Колко зелени човечета му искаш ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Ное 2008, 15:56

Overburner - NX написа:
WilliamsF1Team написа:

Колко зелени човечета му искаш ?

Кой колкото даде в рамките на разумното... ;)

Говоря за тоя пустиняк... :arrow:
http://images.amazon.com/images/P/B00000JDG9.01.LZZZZZZZ.gif

Кутии, драйвъри всичко има... ;)

Качваш се и караш... :mhihi: Нов внос... ;)

малко скърцат педалите, ама не ми се смазват некак си... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Steering wheel F1 Волан

Мнение от BMWMHartge » 21 Ное 2008, 1:46

///M Power написа:
BMWMHartge написа:Поръчах си волан за ПЦто за Ф1, че много взехме да я играем в мрежа, та ако някой разбира от волана да си каже мнението за този

аз лично не бих го взел този , първо ми изглежда да е на прожини второ ми казаха че на тръст нещата не са много здрави..аз лично ти предлагам да дадеш повече пари и да си вземеш това примерно:

http://jmt.bg/?go=100&jgroup=21&jsubgro ... 27&value=2

другия вариант е да търси волани на компанията Speed-link немски са хубави са и са по ефтини от Логитека, но незнам къде ги продават (виждал съм ги магазина за техника в Кауланд, Младост )

колкото до играенето с волан ....всичко зависи от коя игра ще играеш ...ако иска НФС ,забрави не ти трябва волан (само ще го счупиш от въртене и ще си по-бавен) , но ако играеш примерно GTR (1,2 ) или WTCC или някоя реалистична Ф1 разликата е много в полза на волана ,можеш да подаваш плавно газ,плавно да завиваш и тн.

Взех си този http://www.compleet-is.com/Prod_Pics/Lo ... ormula.jpg доволен съм, по новия ЕХ за сега е по скъпичак ;)
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Следваща

Назад към Извън Темата