Steering wheel F1 Волан
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Steering wheel F1 Волан
Поръчах си волан за ПЦто за Ф1, че много взехме да я играем в мрежа, та ако някой разбира от волана да си каже мнението за този
http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=5938
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз имам подобен. Като цяло с волан е много по-удобно да се играе, но аз имам проблем със закрепянето на моя...и съм постоянно в тревата
Ако играеш доста си заслужава.

Ако играеш доста си заслужава.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колега и аз се опитах да играя с волан,но няма нищо общо с клавиатурата
Пълно дърво!!!!Поне според мен
.Казваха ми ,че не е по-добре аз не та не...Подарих го след 2 седмици на един колега щото и той се беше надъхал и при него същата история.Ако все пак решиш да се набуташ,гледай да го калибрираш и настройш като чувствителност по начин по който ще го усещаш най-добре.И все пак ако години си играл на клавиатура разочарованието е голямо
.Успех все пак!!!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
plradev написа:Колега и аз се опитах да играя с волан,но няма нищо общо с клавиатуратаПълно дърво!!!!Поне според мен
.Казваха ми ,че не е по-добре аз не та не...Подарих го след 2 седмици на един колега щото и той се беше надъхал и при него същата история.Ако все пак решиш да се набуташ,гледай да го калибрираш и настройш като чувствителност по начин по който ще го усещаш най-добре.И все пак ако години си играл на клавиатура разочарованието е голямо
.Успех все пак!!!
играл съм с волан около 2 часа допадна ми. При клавиатурата няма как при лег завой с 300 да го вземеш и само леко помпиш копчето, а при волана задаржаш го леко и целия завои се взима

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
BMWMHartge написа:plradev написа:Колега и аз се опитах да играя с волан,но няма нищо общо с клавиатуратаПълно дърво!!!!Поне според мен
.Успех все пак!!!
играл съм с волан около 2 часа допадна ми. При клавиатурата няма как при лег завой с 300 да го вземеш и само леко помпиш копчето, а при волана задаржаш го леко и целия завои се взима
Абе аз повече съм играл,ама и на тренажор съм играл от тея дето се сяда в тях и там има усилие във волана,докато при тези то е съвсем минимално и го няма това усещане

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Steering wheel F1 Волан
BMWMHartge написа:Поръчах си волан за ПЦто за Ф1, че много взехме да я играем в мрежа, та ако някой разбира от волана да си каже мнението за този
аз лично не бих го взел този , първо ми изглежда да е на прожини второ ми казаха че на тръст нещата не са много здрави..аз лично ти предлагам да дадеш повече пари и да си вземеш това примерно:
http://jmt.bg/?go=100&jgroup=21&jsubgro ... 27&value=2
другия вариант е да търси волани на компанията Speed-link немски са хубави са и са по ефтини от Логитека, но незнам къде ги продават (виждал съм ги магазина за техника в Кауланд, Младост )
колкото до играенето с волан ....всичко зависи от коя игра ще играеш ...ако иска НФС ,забрави не ти трябва волан (само ще го счупиш от въртене и ще си по-бавен) , но ако играеш примерно GTR (1,2 ) или WTCC или някоя реалистична Ф1 разликата е много в полза на волана ,можеш да подаваш плавно газ,плавно да завиваш и тн.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз използвам Microsoft Precision Racing Wheel и съм доволен. Малко няма съединител и скорости, но за толкова пари толкова...
Иначе е по-добре с волан особено на някои игри...

Иначе е по-добре с волан особено на някои игри...

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Волан под 250лв...забравете...
Logitech MOMO Racing
Logitech DSP
Logitech G25
Има и за под 100лв мн добър - Microsoft SideWinder,но няма откъде да си го намерите.
Logitech MOMO Racing
Logitech DSP
Logitech G25
Има и за под 100лв мн добър - Microsoft SideWinder,но няма откъде да си го намерите.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Имам си такава джаджа и съм СУПЕР доволен .. Клавиатурата пасти да яде ..
Мисля, че това е по-добро от волана, но тъй като още не съм пробвал да карам с волан не мога да съм сигурен в това!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Overburner - NX написа:Има и за под 100лв мн добър - Microsoft SideWinder,но няма откъде да си го намерите.
Язе имам ... Обявявам търг... Белким събера за оня със съединителчето и скоростите...

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
WilliamsF1Team написа:Overburner - NX написа:Има и за под 100лв мн добър - Microsoft SideWinder,но няма откъде да си го намерите.
Язе имам ... Обявявам търг... Белким събера за оня със съединителчето и скоростите...
Колко зелени човечета му искаш ?
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Overburner - NX написа:WilliamsF1Team написа:Overburner - NX написа:Има и за под 100лв мн добър - Microsoft SideWinder,но няма откъде да си го намерите.
Колко зелени човечета му искаш ?
Кой колкото даде в рамките на разумното...

Говоря за тоя пустиняк...

http://images.amazon.com/images/P/B00000JDG9.01.LZZZZZZZ.gif
Кутии, драйвъри всичко има...

Качваш се и караш...

малко скърцат педалите, ама не ми се смазват некак си...

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Re: Steering wheel F1 Волан
///M Power написа:BMWMHartge написа:Поръчах си волан за ПЦто за Ф1, че много взехме да я играем в мрежа, та ако някой разбира от волана да си каже мнението за този
аз лично не бих го взел този , първо ми изглежда да е на прожини второ ми казаха че на тръст нещата не са много здрави..аз лично ти предлагам да дадеш повече пари и да си вземеш това примерно:
http://jmt.bg/?go=100&jgroup=21&jsubgro ... 27&value=2
другия вариант е да търси волани на компанията Speed-link немски са хубави са и са по ефтини от Логитека, но незнам къде ги продават (виждал съм ги магазина за техника в Кауланд, Младост )
колкото до играенето с волан ....всичко зависи от коя игра ще играеш ...ако иска НФС ,забрави не ти трябва волан (само ще го счупиш от въртене и ще си по-бавен) , но ако играеш примерно GTR (1,2 ) или WTCC или някоя реалистична Ф1 разликата е много в полза на волана ,можеш да подаваш плавно газ,плавно да завиваш и тн.
Взех си този http://www.compleet-is.com/Prod_Pics/Lo ... ormula.jpg доволен съм, по новия ЕХ за сега е по скъпичак

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2