Кой с какво се занимава и ....
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Кой с какво се занимава и ....
може ли да сме си полезни един на друг?
Здравейте колеги. Имаше подобна тема някъде из форума и тъй като се боря с търсачката вече 2 часа и не я намирам реших да я създам/съживя аз.
Не съм най-подходящ в този момент за създаването на тази тема, но мисля, че е добре да влезне във важни, та като му трябва на някой нещо (дали услуга, дали покупка на нещо) да даде парите на съфорумец или да услужи на съфорумец и така да сме си полезни, като това е още един повод да се запознаем с хората, с които си пишем.
Ще помоля колегите, да оставят координати и кратко описание на това какво работят или на частния бизнес, който притежават/управляват, за да можем да се възползваме един от друг.
Естествено се надявам темата да не се превърне в поредната чат стая, ами всичко да е стегнато и коректно. Ако имате възражения към колеги моля да ги правите във съответните теми или на ЛС.
Моля модераторите да преместят темата ако сметнат, че не й е тук мястото или да ми посочат линк на подобната на тази тема, тъй като аз не намерих старата такава.
Започвам първи: за съжаление в момента съм безработен и си търся работа
, но веднага след като намеря такава ще коригирам поста си. Телефона ми е в подписа.
Поздрави.
Здравейте колеги. Имаше подобна тема някъде из форума и тъй като се боря с търсачката вече 2 часа и не я намирам реших да я създам/съживя аз.
Не съм най-подходящ в този момент за създаването на тази тема, но мисля, че е добре да влезне във важни, та като му трябва на някой нещо (дали услуга, дали покупка на нещо) да даде парите на съфорумец или да услужи на съфорумец и така да сме си полезни, като това е още един повод да се запознаем с хората, с които си пишем.
Ще помоля колегите, да оставят координати и кратко описание на това какво работят или на частния бизнес, който притежават/управляват, за да можем да се възползваме един от друг.
Естествено се надявам темата да не се превърне в поредната чат стая, ами всичко да е стегнато и коректно. Ако имате възражения към колеги моля да ги правите във съответните теми или на ЛС.
Моля модераторите да преместят темата ако сметнат, че не й е тук мястото или да ми посочат линк на подобната на тази тема, тъй като аз не намерих старата такава.
Започвам първи: за съжаление в момента съм безработен и си търся работа

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Много добра тема. Занимавам се с професионална автокозметика мия пера пастирам коли/камьони, чат пат се пробвам да боядисвам ама не ми се отдава много.
0877748027 Боби
Обичам да си пия 

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Кой с какво се занимава и ....
Zubcho написа:може ли да сме си полезни един на друг?
Да не е тази

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Професията ми е телевизионен оператор.Завършил съм почти /ама тъпата бюрократщина ме забавя/ фотография.Работя в RE:TV.Като цяло се занимавам с документиране на събитията с камера и фотоапарат.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Bogat-Beden написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=43005&postdays=0&postorder=asc&start=345
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
6 мнения
• Страница 1 от 1